Đuka VT
Stranica 1 / 3. • Share •
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3 
Đuka VT
Pozdrav svima!
Već duže vrijeme pratim poljoprivredni forum ali nikako da se registriram, pa evo došao red i na mene.
Zovem se Matija živim u selu nedaleko Virovitice. Imam 16 godina, učenik sam Tehničke škole u Virovitici i u slobodno vrijeme se bavim poljoprivredom.
Od kultura uzgajamo pšenicu, kukuruz i duhan a s njim i ima najviše posla, i nešto malo za svoje potrebe(ječam,zob). Obrađujemo oko 65 jutara zemlje s ciljem povećanja.
Od mehanizacije imamo traktore; Belarus 1021.2- 2008.god.
IMT 539 jedan 2003.god. i jedan 1976.godina
Ima jos puno strojeva ali to će bit kasnije.
Već duže vrijeme pratim poljoprivredni forum ali nikako da se registriram, pa evo došao red i na mene.
Zovem se Matija živim u selu nedaleko Virovitice. Imam 16 godina, učenik sam Tehničke škole u Virovitici i u slobodno vrijeme se bavim poljoprivredom.
Od kultura uzgajamo pšenicu, kukuruz i duhan a s njim i ima najviše posla, i nešto malo za svoje potrebe(ječam,zob). Obrađujemo oko 65 jutara zemlje s ciljem povećanja.
Od mehanizacije imamo traktore; Belarus 1021.2- 2008.god.
IMT 539 jedan 2003.god. i jedan 1976.godina
Ima jos puno strojeva ali to će bit kasnije.
Re: Đuka VT
Pavinjak je napisao/la:Dobro došao!
Koji smjer ideš?
Idem u šumarstvo- šumarski tehničar 3. godinu, zapravo nadam se jer imam popravak.
Dobro došao na forum i još bolje se uklopio u teme razgovora........
Kada pišeš postove ispod postova onda koristi edit i sve stavi u jedan post AKO NIJE nitko postao iza tebe
Kada pišeš postove ispod postova onda koristi edit i sve stavi u jedan post AKO NIJE nitko postao iza tebe

falkon 2- Broj postova: 5063
Registriran: 06.02.2010
44
→→→: VIŠE -

ODAKLE SI??? POZZ. IZ GRADINE...
case- Broj postova: 1294
God: 21
Zanimanje: student
Registriran: 10.02.2010
2
→→→: VIŠE
Iz orešca sam.
Daj mi ovo pojasni jer neshvačam baš ništa.
falkon 2 je napisao/la:Dobro došao na forum i još bolje se uklopio u teme razgovora........
Daj mi ovo pojasni jer neshvačam baš ništa.

kreso- Broj postova: 1998
God: 31
Zanimanje: poljoprivrednik-radnik
Registriran: 09.03.2008
24
dobro došao

Mata imt 540- Broj postova: 1241
God: 23
Zanimanje: po zanimanju strojarski tehničar
Registriran: 14.03.2008
0
oho! 
kako si zadovoljan s rusom?meni se cini da je to 952?
kako si zadovoljan s rusom?meni se cini da je to 952?

abrkili- Broj postova: 1383
God: 24
Zanimanje: student veterinarske medicine
Registriran: 14.03.2008
11
→→→: VIŠE -

To je1021.2(105 ks) nije bilo nikakvih većih problema mjenjan je semering zadnjeg desnog kotača jer je kvasilo ulje, ima oko 1000 sati i za te novce smo kupili odličan traktor mada nije potpuno iskorišten.
Đuka VT je napisao/la:To je1021.2(105 ks) nije bilo nikakvih većih problema mjenjan je semering zadnjeg desnog kotača jer je kvasilo ulje, ima oko 1000 sati i za te novce smo kupili odličan traktor mada nije potpuno iskorišten.
Da moram još napomenut da je traktor širen jer postoji ta mogučnost, dakle od zadnjeg kotača je virila poluosovina(budem to poslikao ovih dana) i po njoj se zadnji kotač može izvuči do nekih 20-ak cm bez okretanja kotača, dakle može se dobit 40cm na širini, ali mi smo ga širili samo 25, a naprijed su okretana samo srca na felgama.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3 
Stranica 1 / 3.