hurli
Stranica 1 / 3. • Share •
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3 
hurli
DUgo pratim forum pa bi bilo vrijeme da se predstavim..
Zovem se Marko,dolazim iz Međimurja i 17 mi je godina...
Moja obitelj se bavi stočarstvom od kad znam za sebe..
Imamo svu potrebnu mehanizaciju koja nam je potrebna za proizvodnju hrane na imanju..
Evo malo slika:

Zovem se Marko,dolazim iz Međimurja i 17 mi je godina...
Moja obitelj se bavi stočarstvom od kad znam za sebe..
Imamo svu potrebnu mehanizaciju koja nam je potrebna za proizvodnju hrane na imanju..
Evo malo slika:

hurli- Broj postova: 695
Registriran: 04.01.2009
11
→→→: VIŠE
Re: hurli
ako nije problem da li bi mogao staviti slike od konstrukcije hale ili nadstrešnice za strojeve?
lukoil- Broj postova: 96
Registriran: 26.08.2010
1
Dali se koji Hurli proizvodi u Švicarskoj, za ovog tvog negdje si rekao da je Talijanski ko i DF i Lambo ispod 120 ks?
nijedan hurli se ne proizvodi u svicarskoj vec sve u italiji ili ovi veci u njemackoj.
ovdje mozes vidjeti koliko se cega proizvede u kojoj tvornici (samo dodjes misem na zutu tockicu)
[You must be registered and logged in to see this link.]
ovdje mozes vidjeti koliko se cega proizvede u kojoj tvornici (samo dodjes misem na zutu tockicu)
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ovo je stvarno žalosno, hurli je bio ponos švicarske a sad više ništa, tko je to dozvolio, zar se samo kod nas rade kombajni, što je s danskom, motor i getriba nijedan u njemačkoj, samo traktori, e Pa TALIJANI "Hebite si mater", time ne planiram niti mislim ikog uvrijedit
deutz d 5206 je napisao/la:Ovo je stvarno žalosno, hurli je bio ponos švicarske a sad više ništa, tko je to dozvolio, zar se samo kod nas rade kombajni, što je s danskom, motor i getriba nijedan u njemačkoj, samo traktori, e Pa TALIJANI "Hebite si mater", time ne planiram niti mislim ikog uvrijedit
Mališa ajde oladi malo. Ako želiš 'švabski' traktor, kupi si fendta ili jd-a(Mainheim) i rješena stvar.Dat ćeš 40% više eurića i imat pravi švabski traktor. Upiši studij ekonomije pa možda shvatiš 'talijane'.

abrkili- Broj postova: 1383
God: 24
Zanimanje: student veterinarske medicine
Registriran: 14.03.2008
11
→→→: VIŠE -

Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3 
Stranica 1 / 3.