Tanjuranje

Stranica 2 / 29. Previous  1, 2, 3 ... 15 ... 29  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: Tanjuranje

Postaj by Mata imt 540 on 14/10/2008, 20:04

evo ja sam baš danas tanjurao jednu parcelu gore je bio ječam ove god pa sam ju pustio tako da zarasla u korov onda sam to danas išao potanjurati jel če naj vjerojatnije ići stajski gnoj gore pa da če mi bit lakše orat Very Happy slika nema ali ima video ali nekaj me muči kabel od moba da prebacim na komp tak da ono još ništa Very Happy

Mata imt 540

Broj postova: 1237
God: 23
Zanimanje: po zanimanju strojarski tehničar
Registriran: 14.03.2008
Like 0

→→→: VIŠE

[Vrh] Go down

Postaj by majs on 20/10/2008, 20:41

Zvona vidim imaš tanjuraču olt tt 36 ako se ne varam? Daj mi reci dali ti vuče traktor u koso? Naime nedugo sam kupio sličnu tanjuraču (ferocoop 30 diskova u V obliku težine 2500 kg) i prilikom rada dosta mi ukošava traktor u odnosu na pravac kretanja...nisam se do sad susreo sa time pošto sam imao sve X tanjurače. Probao sam regulirati posebno dubinu prednje, posebno stražnje baterije, isto tako i kut ukošenosti ali nikako da traktor ide ravno Mad
Ne znam jel to normalno ili nije... Rolling Eyes

majs

Broj postova: 584
Registriran: 28.08.2008
Like 7

[Vrh] Go down

Postaj by Thor on 21/10/2008, 00:32

majs je napisao/la:Zvona vidim imaš tanjuraču olt tt 36 ako se ne varam? Daj mi reci dali ti vuče traktor u koso? Naime nedugo sam kupio sličnu tanjuraču (ferocoop 30 diskova u V obliku težine 2500 kg) i prilikom rada dosta mi ukošava traktor u odnosu na pravac kretanja...nisam se do sad susreo sa time pošto sam imao sve X tanjurače. Probao sam regulirati posebno dubinu prednje, posebno stražnje baterije, isto tako i kut ukošenosti ali nikako da traktor ide ravno Mad

Nije. Traktor bi trebao ici ravno. Sigurno tranjuraca ispravna, nije rama savijena, krivo baterije postavljene i sl.?

Thor

Broj postova: 548
God: 28
Registriran: 13.08.2008
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by majs on 21/10/2008, 06:58

Trebala bi biti ispravna...pa nova je. Moguće da su baterije krivo postavljene, o tom sam isto razmišljao...pošto je montirana za sajam u gudovcu.
Kak bi trebale baterije biti postavljene u odnosu na ramu Question

majs

Like 7

[Vrh] Go down

Postaj by Bećarina pusta on 21/10/2008, 09:00

majs je napisao/la:Trebala bi biti ispravna...pa nova je. Moguće da su baterije krivo postavljene, o tom sam isto razmišljao...pošto je montirana za sajam u gudovcu.
Kak bi trebale baterije biti postavljene u odnosu na ramu Question

Stavi par slika pa ćemo ti onda lakše moći pomoći. Inače kod offset tanjurača se zna dogoditi da zabacuju traktor no to se nesmije događati stalno i nesmije ga puno zabacivati.

Bećarina pusta

Broj postova: 3120
Registriran: 11.03.2008
Like 13

[Vrh] Go down

Postaj by Krx on 21/10/2008, 10:34

Baterije moraju biti zakrivljene pod jednakim kutom kako jedna tako i druga....znači nemože jedna biti paralelna sa traverzom rame tanjurače a druga pod nekim kutom u odnosu na tu istu traverzu....imao sam i sam takvih problema jer sam se i sam prvi put susreo sa "v" tanjuračom preklani kad sam kupio novu...

...znači kako jedna baterija tako i druga...jer se one u biti jednako korigiraju i sa time se dobiva na dubini(o čemu isto ovisi puno faktora) i samljevenosti biljne mase(za čega je ja uglavnom i koristim)....i još nešto što ti je naravno jasno da obadvije baterije moraju biti jednako pri zemlji...jel....čim je malo jedna više u zraku logično je da će ti zavlačiti tanjurače...meni recimo španeri za moju tanjurači u radu niti netrebaju ...drži se pravca isto kao i obična

Krx

Broj postova: 1152
God: 29
Registriran: 10.03.2008
Like 8

[Vrh] Go down

Postaj by Tonxy on 21/10/2008, 16:14

svida mi se tanjuraca!!
kolika joj je radna sirina??'

Tonxy

Broj postova: 1075
God: 20
Zanimanje: informatika, programerstvo
Like 0

http://www.croatiainvestment.info

[Vrh] Go down

Postaj by Gost on 21/10/2008, 18:15

majs je napisao/la:Zvona vidim imaš tanjuraču olt tt 36 ako se ne varam? Daj mi reci dali ti vuče traktor u koso? Naime nedugo sam kupio sličnu tanjuraču (ferocoop 30 diskova u V obliku težine 2500 kg) i prilikom rada dosta mi ukošava traktor u odnosu na pravac kretanja...nisam se do sad susreo sa time pošto sam imao sve X tanjurače. Probao sam regulirati posebno dubinu prednje, posebno stražnje baterije, isto tako i kut ukošenosti ali nikako da traktor ide ravno Mad

To je OLT Tof 33 i radi bez ikakvog zanošenja traktora čak i gdje njiva ide malo u kose bez problema prati,nema problema.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by majs on 21/10/2008, 19:00

Ma ne ta tanjurača, koja je sa ursusom...za tu znam da je tof 33, nego ona sa johan deereom. Možda i nije tvoja, ali su tvoje slike pa sam mislio da je tvoja...
Stavit ću slike svoje tanjurače...ako uspijem...

majs

Like 7

[Vrh] Go down

Postaj by Gost on 21/10/2008, 20:39

A za tu kažeš da to je 36,pa za onaku mrcinu nisam ništa osjetio da vuče u stranu možda da nema duple ovako kažem da nisam ništa osjetio

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Krx on 21/10/2008, 20:54

Tonxy je napisao/la:svida mi se tanjuraca!!

Tonxy ljudino ma morat ćemo mi tebe u slavoniju malo na kaljenje.... Wink ...3 metera joj je samo širina nego reci ti meni jel ideš u šumu kako evo ja skupljam ekipu neku...ima tu neka klapa brđana njih par ornih...jedva čekam da izbacim ove toksine iz sebe teškim fizičkim radom...jupiiii

Krx

Like 8

[Vrh] Go down

Postaj by Tonxy on 21/10/2008, 20:59

Krx je napisao/la:
Tonxy je napisao/la:svida mi se tanjuraca!!

Tonxy ljudino ma morat ćemo mi tebe u slavoniju malo na kaljenje.... Wink ...3 metera joj je samo širina nego reci ti meni jel ideš u šumu kako evo ja skupljam ekipu neku...ima tu neka klapa brđana njih par ornih...jedva čekam da izbacim ove toksine iz sebe teškim fizičkim radom...jupiiii

hvala na odgovoru!!
tko su ti brđani,od kud??
zasto mene u slavoniju ?? eh kad bi mogo!!

ma idem u sumu koliko dospijem vikendom,nisam iso bas pred 2 tjedna jer je bilo mokro pa kad citam toliku crnu kroniku nevolim se igrat traktrom i drvima,jer ako me pogura opeko sam se da necu stat samo je super proslo!! pozz

Tonxy

Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by Krx on 21/10/2008, 21:46

Brđani su ti domaća ekipa specijalizirana za šumu..i onda im dođe ovaki jedan maher kao ja i ono opet nešto nauče,,,,to je poso Wink ....a od kud su...e od tamo gdje vuk nosi poštu...znaš...zašto u slavoniju...e zato što voliš zemlju a ja bih se možda čak sa tobom i mijenjao...ja bih divljinu,šumu,ovce....najviše ovce i nadmorsku visinu naravno kao glavni uvjet Wink

Krx

Like 8

[Vrh] Go down

Postaj by Tonxy on 21/10/2008, 22:21

eii oš se mjenjat!!!

odma!!! ja bi u zemlju ,da,to si dobro skuzio!!

Tonxy

Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by Rajtek on 29/10/2008, 15:58

Moro sam ić u razbijanje brazde, al stim šta imam...

Rajtek

Broj postova: 740
Zanimanje: System administrator, Poljoprivreda
Like 2

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 29. Previous  1, 2, 3 ... 15 ... 29  Next

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics