Prodaja pšenice..
Stranica 1 / 1. • Share •
Prodaja pšenice..
Ovako, zanima me dali znate kome ćete prodati svoju pšenicu?
Pošto sam prošle godine prodao pšenicu po sramotno niskoj cjeni (0.60lp), a ove godine sam neopterečen dugovima za za repromaterijal, odlučio sam pšenicu predati na svoje ime. Sad, dali je to dvosjekli mač u cijeloj proizvodnji ili predati na ime zadruge i prodati kao i svi (iako sam i tu vidio dosta nelogičnosti)?
Admin, ako postoji takva tema, prebaci...
Pošto sam prošle godine prodao pšenicu po sramotno niskoj cjeni (0.60lp), a ove godine sam neopterečen dugovima za za repromaterijal, odlučio sam pšenicu predati na svoje ime. Sad, dali je to dvosjekli mač u cijeloj proizvodnji ili predati na ime zadruge i prodati kao i svi (iako sam i tu vidio dosta nelogičnosti)?
Admin, ako postoji takva tema, prebaci...

Kile- Broj postova: 836
God: 19
Zanimanje: Rudarsko geološko naftni fakultet u Zagrebu, smjer rudarstvo
Registriran: 13.02.2009
1
→→→: VIŠE
Re: Prodaja pšenice..
kako mislis predati na ime zadruge i prodati kao i svi, pa uvjek i predajem samo na svoje ime kao i svi i to onima s kojima imam ugovorenu proizvodnju jer bez ugovora nece niko otkupit vec samo od svojih kooperanata a ako od nekog i uzmu onda je to po dosta nizoj cijeni, zato je uvjek bolje napravit ugovor kupit nesto kod tih s kim si ugovorio samo toliko da imas osiguran otkup a ostalo kupuj tamo di je najpovoljnije
Pa iskreno sa nikim ne ugovaram, a trenutno imam jedni braniteljsku zadrugu kao sigurnog kupca pšenice, stim da pregoaram sa joj jednom firmom oko otkupa tj primanja pšenice na njih pa budemo o cijeni razgovarali ali za sad mogu reći da imam dva do ti kupca za pšenicu koju sam proizveo

falkon 2- Broj postova: 5063
Registriran: 06.02.2010
44
→→→: VIŠE -

ja svoju vozim u agronomov silos u kutjevu,imam sa njima ugovor,a kako i uostalim postovima piše otkuplivati će samo od kooperanata.

Lujo- Broj postova: 200
God: 30
Registriran: 21.04.2010
2
Ja svake godine imam ugovor s Mlin i prekare d.o.o. Sisak...

Rajtek- Broj postova: 796
God: 29
Zanimanje: Ing. informatike, Poljoprivreda
Registriran: 10.03.2008
2
I ja imam ugovor s jednom firmom i sve njima prodajem...placaju mi uvejk...ali cijena bude kao i dalje SRAMOTA...nema...ove godine ni tih 60 lip...nece...biti..!
ur45- Broj postova: 1290
God: 18
Registriran: 17.01.2009
-7
Vidim da svi imate ugovorenu proizvodnju, no mene zanima neš drugo.
Kada bi sada pšenicu uskladištio, neovisno o cjeni poslje žetve, dali bih našao tko će ju kupiti poslje žetve?
Kada bi sada pšenicu uskladištio, neovisno o cjeni poslje žetve, dali bih našao tko će ju kupiti poslje žetve?
Zadnja promjena: Kile; 27/5/2010, 12:08; ukupno mijenjano 1 put.

Kile- Broj postova: 836
God: 19
Zanimanje: Rudarsko geološko naftni fakultet u Zagrebu, smjer rudarstvo
Registriran: 13.02.2009
1
Kile je napisao/la:Vidim da svi imate ugovorenu proizvodnju, no mene zanima neš drugo.
Kada bi sada pšenicu uskladištio, neovisno o cjeni poslje žetve, dali bih našao tko će ju kupiti?
Možeš naći nekoga tko otkupljuje samo mu moraš reći di si prodo
kod nas se nikada nezna da li ćeš moći svoju robu prodati ili će za tu robu biti navale kao nikad.

Lujo- Broj postova: 200
God: 30
Registriran: 21.04.2010
2
Similar topics» Engleski Špringer Španijel prodaja štenaca
» Prodaja pšenice..
» Cijena pšenice 2011g
» prodaja kanarinaca
» P: raznovrsna prodaja kanarinci i fauna
» Prodaja pšenice..
» Cijena pšenice 2011g