Prskalice
Stranica 35 / 38. • Share •
Stranica 35 / 38. •
1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37, 38 
Re: Prskalice
Pavinjak je napisao/la:Nije mi jasno, što se sa time prska?
Korovi unutar reda u voćnjaku.
Bećarina pusta- Broj postova: 3248
Registriran: 11.03.2008
20
→→→: VIŠE
Pavinjak je napisao/la:Koliko su široki tvoji redovi?
U Višnji 5 m, a u jabuci 4 i 3,5 m.
Bećarina pusta- Broj postova: 3248
Registriran: 11.03.2008
20
A tako...
I mislio sam da je za to, ali nisam znao da su redovi toliko široki pa mi nije bilo jasno...
I mislio sam da je za to, ali nisam znao da su redovi toliko široki pa mi nije bilo jasno...
Evo jednog solidnog izuma, inače posuđeno od kolege, pa možda sleti i u moj dvor nešto slično...

...nikad radio sa vučenom dosad, odlična prskalica, od opreme ništa ali ako je vjerovat po ovom cjeniku hidraulika i ostale đinđiminđe nebi smjele tvoriti nekakve prevelike razlike u cijeni
http://www.amgrupa.hr/pdf/agt_oprema.pdf
...ovo bi bio osnovni tip 1500l vučene prskalice, gume 9.5/22, pumpa 1360l/min. max.(garancija 3 godine), dva rezervara dodatna i to je to, za veče bi svakako volio rudo, kočnice,hidraulika(oko 5000kn) i struju naravno(elektroventile), a nebi bili loši ni markiri, a sad....

...nikad radio sa vučenom dosad, odlična prskalica, od opreme ništa ali ako je vjerovat po ovom cjeniku hidraulika i ostale đinđiminđe nebi smjele tvoriti nekakve prevelike razlike u cijeni
http://www.amgrupa.hr/pdf/agt_oprema.pdf
...ovo bi bio osnovni tip 1500l vučene prskalice, gume 9.5/22, pumpa 1360l/min. max.(garancija 3 godine), dva rezervara dodatna i to je to, za veče bi svakako volio rudo, kočnice,hidraulika(oko 5000kn) i struju naravno(elektroventile), a nebi bili loši ni markiri, a sad....

Krx- Broj postova: 1194
God: 29
Registriran: 10.03.2008
10
Misliš posuđeno od mene

marko.ku- Broj postova: 576
God: 13
Zanimanje: ratarstvo
Registriran: 28.12.2011
16
→→→: VIŠE -

Pomoć:
Prskalica MIO standard 410 l
Pumpa leško 65 litara
Kada sam prošle godine radio jednostavno je pritisak pao na nulu i nije više špricala
Kak sam bio kratak s vremenom nisam ništa popravljao nego sam s drugom završio posao i do danas nisam ništa gledao.
Odakle da krenem što prvo rastaviti
Hvala svima
Prskalica MIO standard 410 l
Pumpa leško 65 litara
Kada sam prošle godine radio jednostavno je pritisak pao na nulu i nije više špricala
Kak sam bio kratak s vremenom nisam ništa popravljao nego sam s drugom završio posao i do danas nisam ništa gledao.
Odakle da krenem što prvo rastaviti
Hvala svima
Ero 1- Broj postova: 230
Registriran: 07.08.2010
3
prvo otpoji dolazno crijevo prije razvodnih ventila...ako tamo nema pritiska, možda je to crijevo zaštopalo, ali to je rijetkost...dalje je pumpa u pitanju, lako moguće membrane...rastaviti pumpu i promijeniti membrane (stotinjak kuna)

paor- Admin

- Broj postova: 3044
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 09.03.2008
41

Ja bi prvo pogledao filtere ako ih ima... Pa onda ovo što je paor nabrojio...

zrine89- Admin

- Broj postova: 3672
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
48
→→→: O SEBI
Majstorija gotova !
Prilikom odvrtanja zalomili su se vijci koj drže poklopac membrane od četiri vijka tri se zalomila.
Rješenje je ne nositi kod majstora da buši vijke povoljnije potražiti pumpu novu.
Ipak hvala na pomoći.
Budem sutra na sajmu kupio novu pumpu i miran sam par godina dok ne izađe neka inspeksijska naredba da će se morati koristiti neke druge šprice pa mi neće biti teško kupiti novu
Pozdrav.
Prilikom odvrtanja zalomili su se vijci koj drže poklopac membrane od četiri vijka tri se zalomila.
Rješenje je ne nositi kod majstora da buši vijke povoljnije potražiti pumpu novu.
Ipak hvala na pomoći.
Budem sutra na sajmu kupio novu pumpu i miran sam par godina dok ne izađe neka inspeksijska naredba da će se morati koristiti neke druge šprice pa mi neće biti teško kupiti novu
Pozdrav.
3
Kupito na sajmu sve.
Nova pumpa 1600 kn
Razvodnik 490 kn
Dizne br 4 5 kn
Kupljeno od firme Leško
Cjene su sa PDV.
Preprodavači iz MIO d.o.o. su tražili za isto 1500 kn bez računa i garancije - roba ispod ruke.
Nova pumpa 1600 kn
Razvodnik 490 kn
Dizne br 4 5 kn
Kupljeno od firme Leško
Cjene su sa PDV.
Preprodavači iz MIO d.o.o. su tražili za isto 1500 kn bez računa i garancije - roba ispod ruke.
3
ekipa jel zna tko na kolko bara mora biti napumpana membrana kod metal rau šprice 330l!?
unaprijed zahvaljujem!
unaprijed zahvaljujem!

kawasaki0201- Broj postova: 4
Registriran: 10.02.2011
0
kawasaki0201 je napisao/la:ekipa jel zna tko na kolko bara mora biti napumpana membrana kod metal rau šprice 330l!?
unaprijed zahvaljujem!
3-3,5 bara
U pravilu ti pritisak u pumpi treba biti približan radnom pritisku kod prskanja
Pošto smo stari poklopac sjebali uzeli smo novi da nam šprica nebude uvjek zapjenita cjela i isproljevana.
stari:

Novi košta 198 kuna a zlata vredi.
I sajlu smo mjenjali pošto nam je na ljevoj strani pukla iz čistog mira jesenas.

stari:

Novi košta 198 kuna a zlata vredi.
I sajlu smo mjenjali pošto nam je na ljevoj strani pukla iz čistog mira jesenas.

marko.ku- Broj postova: 576
God: 13
Zanimanje: ratarstvo
Registriran: 28.12.2011
16

evo malo prskalica iz mog dvorista. ove godine je stigla prinova, jos jedna lesko prskalica 1000lit.
Zanima me jel clan Slafko jos uvek aktivan i da li prati ovaj forum, imam jedan mali problemcic s tom novom prskalicom. Naime radi se o elektro ventilu, cini mi se da nezatvara dovoljno, kad prilikom prskanja iskljucim prekidac, dizne i dalje malo bacaju tecnost. Nije u pitanju anti drop sistem, gotovo siguran sam da je do razvodnika. pa me zanima da lise to moze gde stelovati, da li ima kakva poluga unutra koju je potrebno produziti, ili nekakav slican sistem?
Zanima me jel clan Slafko jos uvek aktivan i da li prati ovaj forum, imam jedan mali problemcic s tom novom prskalicom. Naime radi se o elektro ventilu, cini mi se da nezatvara dovoljno, kad prilikom prskanja iskljucim prekidac, dizne i dalje malo bacaju tecnost. Nije u pitanju anti drop sistem, gotovo siguran sam da je do razvodnika. pa me zanima da lise to moze gde stelovati, da li ima kakva poluga unutra koju je potrebno produziti, ili nekakav slican sistem?
mucobieno- Broj postova: 7
Registriran: 21.11.2011
0
Stranica 35 / 38. •
1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37, 38 
Similar topics» Prskalice
» Samohodne prskalice
» Kojiu leđnu motornu prskalicu koristite
» Neobični traktori
» New Holland T5000
» Samohodne prskalice
» Kojiu leđnu motornu prskalicu koristite