Motorna Pila Sthil 024
Stranica 1 / 1. • Share •
Motorna Pila Sthil 024
narode,,pomagajte,,imam problema oko karburatora za motorku sthil 024. motorka mi upali ali se gasi,,ako sada mi neko moze pomoci oko podesavanja ili stelovanja karburatora,, motorka mi upali ali nece da radi,, gasi se,,a sve je do karburatora ,,ako mozete pomognitemi,, molim vas,, znam da imaju neka tri zaviljka ali neznam kako podesiti ih i ostalo,,pomognite mi,, email je:Zoranmaletic84@gmail.com molim pomocccccc
ZoXs- Broj postova: 2
Registriran: 10.05.2010
0
Re: Motorna Pila Sthil 024
ZoXs je napisao/la:narode,,pomagajte,,imam problema oko karburatora za motorku sthil 024. motorka mi upali ali se gasi,,ako sada mi neko moze pomoci oko podesavanja ili stelovanja karburatora,, motorka mi upali ali nece da radi,, gasi se,,a sve je do karburatora ,,ako mozete pomognitemi,, molim vas,, znam da imaju neka tri zaviljka ali neznam kako podesiti ih i ostalo,,pomognite mi,, email je:Zoranmaletic84@gmail.com molim pomocccccc
Ako se ne varam mislim da je problem u membrani koju treba zamijeniti, vjerojatno od loseg goriva koje je ostalo duze vrijeme bez koristenja motorke.
Baci oko na
[You must be registered and logged in to see this link.]

Thor- Broj postova: 548
God: 28
Registriran: 13.08.2008
0
Re: Motorna Pila Sthil 024
Thor je napisao/la:ZoXs je napisao/la:narode,,pomagajte,,imam problema oko karburatora za motorku sthil 024. motorka mi upali ali se gasi,,ako sada mi neko moze pomoci oko podesavanja ili stelovanja karburatora,, motorka mi upali ali nece da radi,, gasi se,,a sve je do karburatora ,,ako mozete pomognitemi,, molim vas,, znam da imaju neka tri zaviljka ali neznam kako podesiti ih i ostalo,,pomognite mi,, email je:Zoranmaletic84@gmail.com molim pomocccccc
Ako se ne varam mislim da je problem u membrani koju treba zamijeniti, vjerojatno od loseg goriva koje je ostalo duze vrijeme bez koristenja motorke.
Baci oko na
[You must be registered and logged in to see this link.]
Hvala ti,,,,:-)))
ZoXs- Broj postova: 2
Registriran: 10.05.2010
0
Similar topics» Motorna Pila Sthil 024
» Stihl 280 ili husqarna 359
» stihl ili husqvarna
» Lanci za motorne pile
» Samohodne kosilice
» Stihl 280 ili husqarna 359