AGRONET
Stranica 2 / 15. • Share •
Stranica 2 / 15. •
1, 2, 3 ... 8 ... 15 
Re: AGRONET
Web razvoj ide naprijed osim u Internet exploreru (microsoft) koji koristi poprilično zastarjeli engine, a to je tako jer naprosto može, zna da će ga po defaultu koristiti barem 50% korisnika i to zbog uobičajene prisutnosti u svim windowsima.
"Agronet" je vrlo moćna i moderna aplikacija koja koristi najnovije web standarde kojih se pridržavaju svo ostali browseri.
Unatoč tome, slažem se sa tvojom zadnjom rečenicom: javni servis državne institucije mora biti svim dostupan i u tom smislu webmasteri moraju ići na potrebiti downgrade, to se tako inače radi. Da li je ova aplikacija konačna, ne znam, ali pretpostavljma da su ju radili profesionalci i svoj rad adekvatno naplatili, pa stoga mislim da će se to popraviti.
Nemam lozinku da mogu isprobati...Danas sam podigao papire u agenciji. Bila je tolika gužva, curice su doslovno zatrpane poslom i nervozom da nisam imao srca još i lozinku zatražiti...Drugi puta.
(Zahvaljujem Đ. što me pustila preko reda)
"Agronet" je vrlo moćna i moderna aplikacija koja koristi najnovije web standarde kojih se pridržavaju svo ostali browseri.
Unatoč tome, slažem se sa tvojom zadnjom rečenicom: javni servis državne institucije mora biti svim dostupan i u tom smislu webmasteri moraju ići na potrebiti downgrade, to se tako inače radi. Da li je ova aplikacija konačna, ne znam, ali pretpostavljma da su ju radili profesionalci i svoj rad adekvatno naplatili, pa stoga mislim da će se to popraviti.
Nemam lozinku da mogu isprobati...Danas sam podigao papire u agenciji. Bila je tolika gužva, curice su doslovno zatrpane poslom i nervozom da nisam imao srca još i lozinku zatražiti...Drugi puta.
(Zahvaljujem Đ. što me pustila preko reda)

paor- Admin

- Broj postova: 3044
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 09.03.2008
41
→→→: VIŠE -

Tražil sam lozinku, ali mi je rečeno da je to probnom radu i da to ne daju još 

Zvonimir- Broj postova: 2183
Registriran: 14.03.2008
5
→→→: VIŠE
Ja sam prije cca 30 dana dobio korisničko ime i lozinku no međutim nikako da se logiram skroz me izbaciva i piše da nije dobra lozinka .Par puta sam probao zvati direkt Zagreb, ali pušing nitko se ne javlja.Dali se uopće netko služi time.I dali to radi.
Gost- Gost
Ne radi to. Ja pital svog pajdu u županiji, kao srušil im se server ...

Rajtek- Broj postova: 796
God: 29
Zanimanje: Ing. informatike, Poljoprivreda
Registriran: 10.03.2008
2
Bio je problem s explorerom a s mozilom mi je radio uredno,uspio sam isprintati popunjene obrasce.
edit, sad probao ući i ne prima lozinku.
edit, sad probao ući i ne prima lozinku.

jd4755- Broj postova: 1452
Zanimanje: poljoprivreda-ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
10
Evo ja probao, meni radi. Koristim mozillu i win7, kad sam prvi put morao na tu stranicu trebao sam je dodati u "exceptions" jer ne postoji nikakav certifikat za tu stranicu da je sigurna pa je to iznimka.

tomo_MF- Broj postova: 1156
Registriran: 03.06.2009
5
Meni od prvog dana ovo neradi
,navodno da bi trebali dobiti nove zaporke i korisničko ime.
Dali kod koga ovo radi trenutno ili.
,navodno da bi trebali dobiti nove zaporke i korisničko ime.Dali kod koga ovo radi trenutno ili.
pege25- Broj postova: 3397
God: 38
Zanimanje: Farmer JD
Registriran: 18.09.2010
62
Nisam ni pokusavo ali na predavanju su rekli da cemo postom dobit lozinku i pin do 15. 03.,ko sa razumije moze doma predat poticaj putem agronet a ko nezna ide u komoru sa pinom pa oni tamo ispune.

zoky28- Broj postova: 252
Registriran: 19.01.2011
1
Navodno informacija od jučer da su gospoda iz agencije skužili da im je puno novaca za to svima salti te da će se kod njih morati ići po lozinku i korisničko ime.

falkon 2- Broj postova: 5074
Registriran: 06.02.2010
44

ja pokušavam jednu parcelu izbrisati, ali ne da se

JACA- Broj postova: 252
God: 19
Registriran: 27.12.2010
-8
kako izbrisati?

44

pa ima nešto kao promjena čestica, pa sam mislila da je uklonim

-8
promjena čestica se mora prvo riješiti u upisniku,pa onda u arkodu i onda nestaje sa agronet formulara.

44

Znaći opet moram u ured kod referenta, a jesu mi pojednostavili...

-8
Agronet je (ako znaš ga koristiti) jedino za lakše podnošenje zahtjeva za poticaj, ali svaku promijenu moraš obaviti kod referenta agencije za plaćanje i u arkodu.

44

Stranica 2 / 15. •
1, 2, 3 ... 8 ... 15 
Stranica 2 / 15.