Cijena pšenice 2010

Stranica 3 / 42. Previous  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 42  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: Cijena pšenice 2010

Postaj by mozda_pomogne on 11/5/2010, 10:13

Kupujem pšenicu po 0,70-0,75kn, a moguća je i kompenzacija. Tada pristajemo i na cijenu do 0,85kn po kg. Ukoliko se dogovorimo, moguća je konstantna suradnja.

mozda_pomogne

Broj postova: 8
Registriran: 11.05.2010
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by deere power on 11/5/2010, 18:19

mozda pomogne a mozda i ne pomogne Cool zabij si tu cijenu kako te nije sramota samo doc tu i nudit takvo sta, probaj je ti proizvest pa cemo mi tebi ponudit 70lp ako je damo za tu sicu mi smo svi propali, evo ti je za kunu pa ces moc s mnogima konstantno suradjivat

deere power

Broj postova: 3789
God: 27
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 30.12.2008
Like 13

http://www.poljoprivredni-forum.biz/predstavite-se-f10/deere-power-t686.htm?highlight=deere+power

[Vrh] Go down

Postaj by JOSIP FERGUSON on 11/5/2010, 18:22

lol!

JOSIP FERGUSON

Broj postova: 1237
God: 30
Registriran: 10.03.2008
Like 16

→→→: VIŠE

[Vrh] Go down

Postaj by JOSIP FERGUSON on 11/5/2010, 18:23

ja cu za ozbiljno, ot kuda si, kolike kolicine psenice potrazujes, uvijek postoji mogucnost suradnje...

trenutno nemam psenice, ali u zetvi ce je bit...

JOSIP FERGUSON

Like 16

[Vrh] Go down

Postaj by politicar on 11/5/2010, 19:25

evo ja cu prodat na zeleno ,ako hoces?
oko cijene se dogovorimo...Smile

Dp ,tebe vidim glavnog ove godine na prosvjedima,imas vrlo jako nastup!Odmah na prvu loptu NE!....
nego,hebiga covjek koji ima nik mozda pomogne samo gleda svoju stranu ,tj da zaradi,i njega nezanima kako smo mi dosli do te kg psenice...do tebe je dali ces prodati ili ne.

Zar se toliki niz godina u polj. nisi navikao da oni kooji kupuju zele uvijek JEFTINIJE?

Tko ne voli rakiju?

“Ako svatko misli isto, to znači da nitko ne misli mnogo.”

politicar
Moderator
Moderator

Broj postova: 3162
God: 24
Registriran: 23.04.2009
Like 11

→→→: Facebook poljoprivredni forum!!!

http://www.poljoprivredni-forum.biz/t1027-politicar http://www.opgsolin.com/

[Vrh] Go down

Postaj by deere power on 11/5/2010, 19:28

ma cuj sto se mene tice k ooce nek je i pokloni ili jos bolje nek plati nekom da mu uzme psenicu, ljudi koji vam je pa jer vam nije dosta radit za svercere, pa nebi ja ni rjec reko da je ponudio neso normalno a ustvari cut cemo koliko taj moze otkupit, vjervatno malo osim ako to nije todoric dao ponudu Cool

i da i ja cu je prodat posto bude to je sigurno ali ne moram bit zadovoljan i sretan i rec svakom ko ponudi neku sicu bravo ti ces me spasit sa 70lp jednostavno svako ima svoje misljenje a bice kako bude

deere power

Broj postova: 3789
God: 27
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 30.12.2008
Like 13

http://www.poljoprivredni-forum.biz/predstavite-se-f10/deere-power-t686.htm?highlight=deere+power

[Vrh] Go down

Postaj by Kile on 11/5/2010, 19:31

Hah ćuj, možda bi se i mogli pogoditi...
Ajmo probat napriko...Može milja kuna (1000) po toni???

Ili da ne zvuči da dobivaš malo...dobiješ 10t pšenice za 10 000 kn..može??

Very Happy

Kile

Broj postova: 836
God: 19
Zanimanje: Rudarsko geološko naftni fakultet u Zagrebu, smjer rudarstvo
Registriran: 13.02.2009
Like 1

[Vrh] Go down

Postaj by politicar on 11/5/2010, 19:32

moze ...Smile
80+23%=cca 100....

Tko ne voli rakiju?

“Ako svatko misli isto, to znači da nitko ne misli mnogo.”

politicar
Moderator
Moderator

Broj postova: 3162
God: 24
Registriran: 23.04.2009
Like 11

→→→: Facebook poljoprivredni forum!!!

http://www.poljoprivredni-forum.biz/t1027-politicar http://www.opgsolin.com/

[Vrh] Go down

Postaj by Kile on 11/5/2010, 19:37

Pssst..ovo je preko ruke...tu nema PDV i tih državnih davanja..Very Happy

Kile

Broj postova: 836
God: 19
Zanimanje: Rudarsko geološko naftni fakultet u Zagrebu, smjer rudarstvo
Registriran: 13.02.2009
Like 1

[Vrh] Go down

Postaj by zrine89 on 11/5/2010, 23:47

Ovaj gospodin mi jako zanimljiv.Nudi cijenu pšenice unaprijed.Ajd bar nije kao naša politika Very Happy.Jos nije ni broja ostavio,ni kontakt neki.Niti s čime se bavi i šta kani sa žitom ? Potkupit po toj cijeni onda izvesti za skoro duplo veću cijenu ?
Mislim da ćemo ovu godinu pamtit pa doba bisera king

zrine89
Admin
Admin

Broj postova: 3672
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
Like 48

→→→: O SEBI

[Vrh] Go down

Postaj by Tošo on 12/5/2010, 09:18

Neka on nama uplati novce avansno sad a mi ćemo njemu žito po 1 kn+pdv u žetvi Very Happy bounce

Tošo

Broj postova: 493
God: 32
Zanimanje: Poljoprivrednik
Registriran: 19.01.2010
Like 3

[Vrh] Go down

Postaj by mozda_pomogne on 12/5/2010, 10:19

Pozdrav ljudi. Prvenstveno hvala na odazivu. Nisu nikakvi netransparentni poslovi u pitanju i PLAĆANJE JE AVANSNO, te je moguće kompenzirati cesijom sa ljudima kojima su Vama dužni. Ako Vi trenutno nemate pšenice, a vaši dužnici imaju, jednostavno se javite na mail mozda.pomogne@gmail.com ili me kontaktirajte na pm za detalje.
Naime, pšenica je potrebna za potrebe proizvodnje jednog našeg Hrvatskoga mlina koji se nalazi u Slavoniji. Upao je u probleme zbog nedostatka pšenice na tržištu te mu prijeti dobro poznati scenarij sa otkazima, dugovanjima.......

Budimo realni u ovome trenutku što se tiče cijene, a mi kao agencija za naplatu potraživanja pokušavamo pomoći i njemu, a možda (ukoliko uzmognemo) i vama, da barem izvučete dio, ukoliko ne i sva svoja potraživanja od svojih dužnika.

Na ovaj način i sa ovom cijenom prvenstveno idemo na kompenzaciju "novac za pšenicu", pa ako kome odgovara sistem, molio bih da me kontaktira na gore navedeni kontakt, ili ako ima bolji prijedlog ili drugih problema sa naplatom također neka se javi, pošto smo otvoreni za sve opcije i voljni pomoći.

mozda_pomogne

Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by JOSIP FERGUSON on 12/5/2010, 10:34

mozda_pomogne je napisao/la:Pozdrav ljudi. Prvenstveno hvala na odazivu. Nisu nikakvi netransparentni poslovi u pitanju i PLAĆANJE JE AVANSNO, te je moguće kompenzirati cesijom sa ljudima kojima su Vama dužni. Ako Vi trenutno nemate pšenice, a vaši dužnici imaju, jednostavno se javite na mail mozda.pomogne@gmail.com ili me kontaktirajte na pm za detalje.
Naime, pšenica je potrebna za potrebe proizvodnje jednog našeg Hrvatskoga mlina koji se nalazi u Slavoniji. Upao je u probleme zbog nedostatka pšenice na tržištu te mu prijeti dobro poznati scenarij sa otkazima, dugovanjima.......

Budimo realni u ovome trenutku što se tiče cijene, a mi kao agencija za naplatu potraživanja pokušavamo pomoći i njemu, a možda (ukoliko uzmognemo) i vama, da barem izvučete dio, ukoliko ne i sva svoja potraživanja od svojih dužnika.

Na ovaj način i sa ovom cijenom prvenstveno idemo na kompenzaciju "novac za pšenicu", pa ako kome odgovara sistem, molio bih da me kontaktira na gore navedeni kontakt, ili ako ima bolji prijedlog ili drugih problema sa naplatom također neka se javi, pošto smo otvoreni za sve opcije i voljni pomoći.

eee pa sada mi nista vise nije jasno, tko tu koga jebe????

kakav bozji nedostatak psenice na trzistu???

nas se fila s informacija kako su silosi puni psenicom koju nitko nece, da bi ju nasi otkupljivaci htjeli trebala bi biti po 60 lipa, a sad odjednom informacija da psenice nema bas toliko???

a prati malo cijene po burzama u zadnje vrijeme, pa vidim da se nesto dogadja s psenicom, u madjarskoj oko 80 lp, u fr preko kune, uljana repica u francuskoj 2,40...

drago mi je sto si se predstavio, i ako si ozbiljan kupac uvijek postoji mogucnost suradnje.... kod nas je problem sto malo poljoprivrednika ima vlastite silose te u ovo vrijeme nema psenice jer ju bolje u zatvi proda nego da skladisti kod drugog i placa lihvarske troskove skladistenja, zbog toga ces tesko pronaci psenicu kod poljoprivrednika, dok ce u zetvi biti druga prica, a kakvi ce uvjeti vladati i kakva ce biti cijena, vise se ne usudim prognozirati, prvo sam mislio da ve biti mala, a sada nekako mjenjam misljenje jer nesto se s psenicom kuha, vise me brine problem naplate...

da ti pomognem, ima jedna firma kod nas, pouzdano znam jer kraj njega prolazim svakodnevno, jedno veliko skladiste puno psenice, ne znam tocno o kojim se kolicinama radi, firma se zove ZEA doo, Virovitica, imam negdje u mob i broj tel, to je velika firma koja se bavi trgovinom, pa su mozda zainteresirani i za kompenzacije, probaj ih kontaktirati informativno...

JOSIP FERGUSON

Like 16

[Vrh] Go down

Postaj by mozda_pomogne on 12/5/2010, 12:02

Josipe hvala lijepa na informaciji. Upućen sam u probleme sa lihvarskim naknadama za skladištenje i da ljudi "brže-bolje" trče prodati proizvod da bi smanjili troškove po nametnutim im cijenama, ali je ovdje također problem u naplati njegovih vlastitih potraživanja. Ima postojeće tržište i mora ga zadržati i ostati konkurentan sa cijenama i to sa našim domaćim proizvodom.
Pomažemo mu naplatiti njegove dugove, kako bi on mogao isplatiti svoje, a vama prenosim što čovjek nudi i kako bi sa tim mogli eventualno pomoći i vama.
Podrazumjeva se, jedino ukoliko nekome odgovara.

mozda_pomogne

Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by mozda_pomogne on 12/5/2010, 13:33

Eh da, i najbolji griješe. Zaboravih napomenuti da su cijene izražene bez PDV-a.
Znači radi se o 0,70-0,75kn +PDV, a za kompenzaciju sve do 0,85kn + PDV za kilogram pšenice.
Pod kompenzaciju može ići što god poželite. Od mlinarskih proizvoda do građevinskog materijala.......

mozda_pomogne

Like 0

[Vrh] Go down

Stranica 3 / 42. Previous  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 42  Next

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics