Cijena pšenice 2010
Stranica 19 / 42. • Share •
Stranica 19 / 42. •
1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 42 
Re: Cijena pšenice 2010
Jutros čujem da će čika Ivica otkupljivati žito u standardu po 0,97 kn no da će i država uskočit sa nekakvim financijskim dodatkom po kilogramu (navodno radi se o 200-ak mil. kn). Živi bili pa vidili.
Bećarina pusta- Broj postova: 3248
Registriran: 11.03.2008
20
→→→: VIŠE
JOSIP FERGUSON je napisao/la:jedono što nije tretirana...
a steta je i to sturo zrno baciti jer se i ono iskoristi za posije, stocnu hranu ovo ono....
sko ti gas odbiju, ili ga sam izbacis kroz kombajn, isto je, nemas od njega nista....
tretirati je najmanji problem, u EU inače u prakse za dobivanje subvencija nije obavezno da bude kupljeno sjeme, e sad ak je već sve nuskurac onda ako već neće platiti tu "primjesu" znači taj postotak koji bude pod stočnu hranu e onda nek ide na njivu bolje jer ja i ovak i onak nemam niša od toga, ali kad završi na mojoj njive onda nemaju ni oni :P

falkon 2- Broj postova: 5074
Registriran: 06.02.2010
44
→→→: VIŠE -

Bio ja jučer na silosu u Ivaniću.
Belje otkupljuje pšenicu 0,98 kn po kg za standard kvalitete.
Isto su rekli da će otkupljivat i uljnu repicu za 1,95 kn/kg
Belje otkupljuje pšenicu 0,98 kn po kg za standard kvalitete.
Isto su rekli da će otkupljivat i uljnu repicu za 1,95 kn/kg

Rajtek- Broj postova: 796
God: 29
Zanimanje: Ing. informatike, Poljoprivreda
Registriran: 10.03.2008
2
kod nas je 1.20kn/kg, pšenice nema u europi....

case- Broj postova: 1294
God: 21
Zanimanje: student
Registriran: 10.02.2010
2
BOŽIDAR je napisao/la:Podravka plaća kunu
Neznam kaj cekaju s cijenom repice...

petras- Broj postova: 98
Registriran: 14.11.2009
0
case je napisao/la:kod nas je 1.20kn/kg, pšenice nema u europi....
Jel to u ZEI???
može li tko reči koliko je to sad u €?..kod nas je A klasa 130€/t

SimonMS- Broj postova: 300
Registriran: 19.02.2009
2
pa 130e/t je oko 900-950kn/t zavisi od tecaja znaci cijena je ista
u madji je oko 1,05kn/kg ne znam kako smo mi sad posebni pa kod nas bude jos niza a prosle godine ni lipe nije moglo bit veca cijena a sad kad je u cijeloj eu cijena porasla i to dosta kod nas je najniza na svijetu
evo koliko vidim u srbiji ce imat cijenu psenice debelo preko kune, samo nas otkupljivaci deru ko budale a o cijeni repromaterijala kod njih i kod nas ne treba ni pricat i onda da mi jos budemo konkurentni nekom ko prodaje psenicu po 1,3kn/kg a mi cemo dobit jedva 90lp
u madji je oko 1,05kn/kg ne znam kako smo mi sad posebni pa kod nas bude jos niza a prosle godine ni lipe nije moglo bit veca cijena a sad kad je u cijeloj eu cijena porasla i to dosta kod nas je najniza na svijetu
evo koliko vidim u srbiji ce imat cijenu psenice debelo preko kune, samo nas otkupljivaci deru ko budale a o cijeni repromaterijala kod njih i kod nas ne treba ni pricat i onda da mi jos budemo konkurentni nekom ko prodaje psenicu po 1,3kn/kg a mi cemo dobit jedva 90lp
Sinoć mi se na silosu pohvali jedan šofer, kako već dan-noć peglaju pšenicu iz Mađarske ( Ukrajinsku pšenicu, pošto Mađari nemaju svoje dovoljno, navodno ?! ) za Bosnu.
Tko može, neka pričeka sa prodajom, uvjeren sam da će rasti ( codexnox sve mi se više čini da ću dobiti okladu :P )
Tko može, neka pričeka sa prodajom, uvjeren sam da će rasti ( codexnox sve mi se više čini da ću dobiti okladu :P )

bećar- Broj postova: 1374
Zanimanje: ...
Registriran: 10.03.2008
15
-

Brodski silos je izašao sa cijenom od 0.98 kn/kg za standard kvalitetu žita . Zanimljivo da je standard isti kao i prošle godine a vikalo se na sva vrata da će biti poblažen za vlagu , primjesu pa i hektolitar . Ove godine su mi svega dvije prikolice prošle sa kvalitetom iznad standarda tako da se više ničemu ne veselim . Nema šta joj nisam dao a ona mi tako vrati .

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
Đuka VT je napisao/la:case je napisao/la:kod nas je 1.20kn/kg, pšenice nema u europi....
Jel to u ZEI???
ne to je jedan privatnik

case- Broj postova: 1294
God: 21
Zanimanje: student
Registriran: 10.02.2010
2
pingo je napisao/la:Brodski silos je izašao sa cijenom od 0.98 kn/kg za standard kvalitetu žita . Zanimljivo da je standard isti kao i prošle godine a vikalo se na sva vrata da će biti poblažen za vlagu , primjesu pa i hektolitar . Ove godine su mi svega dvije prikolice prošle sa kvalitetom iznad standarda tako da se više ničemu ne veselim . Nema šta joj nisam dao a ona mi tako vrati .
Upravo onoga čega sam se i bojao, jer nigdje se nije moglo naći pravilnik sa kojim je to i službeno riješeno (vezano za 70 hektolitar i ostalo o čemu vikalo na sav glas) tj opet još jedna od prevara našeg vrlog ministra i naše drage premijerk

falkon 2- Broj postova: 5074
Registriran: 06.02.2010
44
→→→: VIŠE -

falkon 2 je napisao/la:pingo je napisao/la:Brodski silos je izašao sa cijenom od 0.98 kn/kg za standard kvalitetu žita . Zanimljivo da je standard isti kao i prošle godine a vikalo se na sva vrata da će biti poblažen za vlagu , primjesu pa i hektolitar . Ove godine su mi svega dvije prikolice prošle sa kvalitetom iznad standarda tako da se više ničemu ne veselim . Nema šta joj nisam dao a ona mi tako vrati .
Upravo onoga čega sam se i bojao, jer nigdje se nije moglo naći pravilnik sa kojim je to i službeno riješeno (vezano za 70 hektolitar i ostalo o čemu vikalo na sav glas) tj opet još jedna od prevara našeg vrlog ministra i naše drage premijerk![]()
narodne novine broj 86
matija- Broj postova: 465
Registriran: 09.03.2008
0
Kod nas su objavili da Viktorija otkupluje po 13 din/kg ili oko 125e/t i verovatno +5% PDV za one koji nisu u sistemu PDV-a,što bi bilo 132 E/t.

kiraj- Broj postova: 303
Registriran: 30.11.2009
5
Stranica 19 / 42. •
1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 42 
Similar topics» Cijena pšenice 2010
» cijena pšenice 2012
» Cijena pšenice 2011g
» Cijena Suncokreta 2010
» Sjetva pšenice 2010 / žetva pšenice 2011
» cijena pšenice 2012
» Cijena pšenice 2011g