Pouzdan servis za Tomo Vinković
Stranica 2 / 3. • Share •
Stranica 2 / 3. •
1, 2, 3 
Re: Pouzdan servis za Tomo Vinković
Sta bi moglo bit
Zupcanik koi uklucuje kardan se uzubuje na zupcanik 3 brzine od menjaca, ja tu sumnjam na tog zupcanik sta ukljucuje kardan, a moze bit i osovina po koja tog zupcanik klizi, da je zupcanik 3 brzina ne vjerujem.
Aj prvo proveri da ne ti je previse olabaven onaj sraf na rucica, gde kuglica preskace iz jedna u druga rupa kada saltas...
Zupcanik koi uklucuje kardan se uzubuje na zupcanik 3 brzine od menjaca, ja tu sumnjam na tog zupcanik sta ukljucuje kardan, a moze bit i osovina po koja tog zupcanik klizi, da je zupcanik 3 brzina ne vjerujem.
Aj prvo proveri da ne ti je previse olabaven onaj sraf na rucica, gde kuglica preskace iz jedna u druga rupa kada saltas...

danot- Broj postova: 37
Registriran: 12.02.2011
0
Postovani korisnici Tome V Traktora
Obracam Vam se sa molbom za pomoc, naime danas sam primetion prslinu ispod imbus vijka na levoj strani kucista reduktora
Da li je moguce popraviti zavarivanjem ili je neophodna zamena citavog kucista. Radi se o traktoru TV523 iz 89 godine
Unapred hvala za svaki savet
TV 523 NS
TV523 NS- Broj postova: 3
Registriran: 29.04.2011
0
ako je na kučištu sigurno se dade zavariti , a možda i zaljepiti tekućim željezom ,jedino bi bilo pametno rastaviti i dobro odmastiti pa onda variti a zašto je puklo ?

ARNO- Broj postova: 216
God: 50
Registriran: 19.01.2011
3
→→→: VIŠE
Prvo da se zahvalim na brzom odgovoru
Prslina je verovatno postojala i pre ali je bila maskirana nekim kompozitnim lepkom ili lose uradjenim tecnim metalom. traktor je kod mene radio svega 30-tak sati tako da sam natrcao na klasicnu prvaru
Da li je i gde u Hrvatskoj moguce nabaviti novo kuciste reduktora i ako znat orjentacionu cenu
Pozdrav
0
Probaj nazvati ili poslati meil prima tt (nekadašnji tomo vinković ) centrala 043 242 047 , prodaja 043 241 024 043 , rezervni djelovi 043 241 029 ili
http://hittner.hr/hittner-bjelovar/ ili trgovina , http://www.masiva-bj.hr/ , ali bih ti prvo savjetovao rastaviti i pokušati zavariti ako ne uspiješ onda kupuj novo premda ne vjerujem da nećeš uspijeti zavariti , proući katalog i radionićki prirućnik i kreni sa rastavljanjem a ako ćeš trebati novo to stigneš uvjek kupiti a mislim da se može .
http://hittner.hr/hittner-bjelovar/ ili trgovina , http://www.masiva-bj.hr/ , ali bih ti prvo savjetovao rastaviti i pokušati zavariti ako ne uspiješ onda kupuj novo premda ne vjerujem da nećeš uspijeti zavariti , proući katalog i radionićki prirućnik i kreni sa rastavljanjem a ako ćeš trebati novo to stigneš uvjek kupiti a mislim da se može .

3
Sta drugo da kazem osim Hvala
Pozdrav iz NS
0
kako cu skinuti ovaj radionicki prirucnik???????????
gorannt- Broj postova: 4
God: 24
Zanimanje: student
Registriran: 09.05.2011
0
→→→: pozz svima,,, zovem se Goran,23 god,iz Novog Travnika, sredisnja Bosna,,,imam tomu vinkovic 731,,,,forum je odlican,,,so
kako cu skinuti ovaj radionicki prirucnik?????
gorannt- Broj postova: 4
God: 24
Zanimanje: student
Registriran: 09.05.2011
0
→→→: pozz svima,,, zovem se Goran,23 god,iz Novog Travnika, sredisnja Bosna,,,imam tomu vinkovic 731,,,,forum je odlican,,,so
gorannt je napisao/la:kako cu skinuti ovaj radionicki prirucnik?????
Što kažeš na jedno predstavljanje ? Ja sam ,,,,,,,,,, imam,,,,,,,,,,,,,,

3
poz svima,ja sam Miroslav iz Mrežničkih Novaka,Duga Resa,posjedujem TV 732 sa frezom,strižnom kosom,jednobraznim plugom i ručno rađenom ralicam starom svega par dana.
Zanima me kako skinut radionicki prirucnik,te kak riješit luft na volanu,do prošle jeseni nisam ga uopće ima,a nakon oranja mi se je pojavio.
Zanima me kako skinut radionicki prirucnik,te kak riješit luft na volanu,do prošle jeseni nisam ga uopće ima,a nakon oranja mi se je pojavio.
maci0210- Broj postova: 30
God: 26
Registriran: 28.01.2012
0
maci0210 je napisao/la:poz svima,ja sam Miroslav iz Mrežničkih Novaka,Duga Resa,posjedujem TV 732 sa frezom,strižnom kosom,jednobraznim plugom i ručno rađenom ralicam starom svega par dana.
Za radionički ti trenutno ne mogu pomoči , ako ne rješiš za par dana mi se javi da probamo rješiti , pokušao sam ga tri puta podiči na NET ,ali ne ide , uglavnom rješičemo , a što se tiče lufta , ,, pokušaj ispod volana postoje dvije matice kao na biciklu za governal , otpusti ih i donju potjeraj na dole i probaj da li smanjio luft , ako jesi gornju maticu samo zategni kontra

3
Hvala budem baš sutra probao
0
maci0210 je napisao/la:poz svima,ja sam Miroslav iz Mrežničkih Novaka,Duga Resa,posjedujem TV 732 sa frezom,strižnom kosom,jednobraznim plugom i ručno rađenom ralicam starom svega par dana.
Evo probaj skinuti radionički ovdje ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
http://jumbo.iskon.hr/dl/1cqbnzqer67jw166/

3
Hvala Arno,proba i ide skidanje,hvala jos jednom