LUCERNA
Stranica 4 / 16. • Share •
Stranica 4 / 16. •
1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16 
Re: LUCERNA
Gost je napisao/la:Jao kako je loše skupljeno u redovima. Sve nešto zbaguljano
to je jedna od mana tog stoja za sakupljanje,što ne slaže kako treba ako uvijeti nisu savršeni za njega, iako meni za rolku nemoram ići ništa namješćati jer je ulaz 2 metra pa tako da sve dobro pokupim,a ujedno i iskoristim to što je raštrkano da nemoram prteviše se mučiti oko namješćanja bale tj pravenja bale

falkon 2- Broj postova: 4628
Registriran: 06.02.2010
30
→→→: VIŠE -

i ja sam posijao i na 4 jutra nema ni jedne travke dok na druga 4 ima dosta misljakinje i morat cu spricat
ja sam mislio ic sa Pulsarom jer ni ne znam ni jedan drugi i samo me zanima koliko bi trebala bit lucerna da se moze spricat
ja sam mislio ic sa Pulsarom jer ni ne znam ni jedan drugi i samo me zanima koliko bi trebala bit lucerna da se moze spricat
Ide pulsar 40, ili basagran, a problem vam je što djetelina mora dostići makar 10-tak cm da smiješ prskati a dotle bi oj korov mogao kumovati, ima još jedan herbicid ali on nema odobrenje za hrvatsku za lucernu (iako sam ja šprico sa njime) pa nebi vam ga preporučivao ga.......

30

toga se i bojim da ce je ugusit jer po ovoj zimi jedva da ima 1cm dok trava ima na mjestima i 10cm
jel jos ko sijo sad lucernu, kako vam raste moja je nikla i sad stoji vec 10-ak dana jedva da kolji mm naraste
jel jos ko sijo sad lucernu, kako vam raste moja je nikla i sad stoji vec 10-ak dana jedva da kolji mm naraste
ja sam posijao pet hektara i ponikla je ali sad zadnji par dana nisam išao tamo a pretpostavljam da je i kod mene tako,

30

Ma ja sam posijao jesenas i nije mi nikako nikla pa sam je presijao,znam i ja za Pulsar i da mora biti 10 cm a dali ima šta za špricanje prije jel što bi rekao deere power mišjakinja će je ugušiti ide ko luda.

Tošo- Broj postova: 455
God: 32
Zanimanje: Poljoprivrednik
Registriran: 19.01.2010
3
→→→: VIŠE
falkon 2 je napisao/la:Ide pulsar 40, ili basagran, a problem vam je što djetelina mora dostići makar 10-tak cm da smiješ prskati a dotle bi oj korov mogao kumovati, ima još jedan herbicid ali on nema odobrenje za hrvatsku za lucernu (iako sam ja šprico sa njime) pa nebi vam ga preporučivao ga.......
A zašto ga nebi preporučio?Jel sad mi sve treba.

Tošo- Broj postova: 455
God: 32
Zanimanje: Poljoprivrednik
Registriran: 19.01.2010
3
→→→: VIŠE
To da nije nikla djetelina ima riješenja , ali meni nije poznato riješenje za manju djetelinu da se smije prskati........Neznam možda da se raspitaš da ideš sa pulsarom u dva navrata znači polovičnom dozom, ali opet nebi smjela biti djetelina ispod 5 cm, ali to naglašavam da se raspitate za tu mogućnost

30

Slavonac je napisao/la:falkon 2 je napisao/la:Ide pulsar 40, ili basagran, a problem vam je što djetelina mora dostići makar 10-tak cm da smiješ prskati a dotle bi oj korov mogao kumovati, ima još jedan herbicid ali on nema odobrenje za hrvatsku za lucernu (iako sam ja šprico sa njime) pa nebi vam ga preporučivao ga.......
A zašto ga nebi preporučio?Jel sad mi sve treba.
Ali isto ide u veću djetelinu tj od 10 cm, Partner , kod nas ima odobrenje za kukuruze a za lucernu nema, imao sam ja pokusno polje toga ali (najvjerovatnije zbog male cijene nije prošlo) za lucernu

30

imam jedno pitanje posto je lucerna sad negdi oko 5cm negdi i preko 10cm a ispod trave je jeda2-3cm dal bi smio ic sa pola doze Pulsara 40 jer ce ju ta mišljakinja vjerovatno ugusit a ni ne raste ispod nje, na 4kj nema ni travke a na 4 mi je prekrlia njivu i ne znam sta da radim s njom
Ako ti je lucerna ima dva trolista onda smiješ ići sa pola doze, ja sam baš neki dan to provjeravao na netu vezano za pulsar 40
odi na ovu stranicu i idi na herbicide di ćeš naći upustvo za upotrbu pulsara i tamo ti piše to [You must be registered and logged in to see this link.]
odi na ovu stranicu i idi na herbicide di ćeš naći upustvo za upotrbu pulsara i tamo ti piše to [You must be registered and logged in to see this link.]

30

1 do 2 troliske koliko bi to bilo recimo u centimetrima?
i dal ce imat djelovanje na tu travu jer je dosta velika, ne ide ona u visinu vec se siri po zemlji
i dal ce imat djelovanje na tu travu jer je dosta velika, ne ide ona u visinu vec se siri po zemlji
pa to je negdje oko 5 cm a trebalo bi djelovati da ju stavi a u drugom špricanju kroz desetak dana bi trebalo riješiti taj korov

30

ma icu sutra ako ne pada spricat sa 7dcl po ha a onda kasnije s jos 3 pa sta bude ako budem jos ceko ugusit ce ju pa svejedno nece bit nista, moram probat ovo, javit cu jel uspjelo ili je izgorila i lucerna
Stranica 4 / 16. •
1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16 
Stranica 4 / 16.