TORPEDO RX 170
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: Torpedo
Stranica 4 / 5. • Share •
Stranica 4 / 5. •
1, 2, 3, 4, 5 
Re: TORPEDO RX 170
Pazi iskreno rećeno naravno da je šteta prodati takav traktor jer za isti nemoš dobiti para ko ni za imt 539 ,pa je bolje da bude doma za rezervu nego ga dati za siću,a traktor u nedaj bože situaciji može ozbiljnom gazdi spasiti cijelu godinu ,ako ne cijelu onda pola sezone,dok se novo govno od traktora servisira ili mu se upalila kava glupa nebitna lampica ,pa dok ovi servisno garantni banditi udostoje dopeljati doći do traktora samo pogledati kaj mu je ,pa nedaj bože ako se naekaj strgalo pa čekaj rez dio 7 dana prođe sijetva,pa onda upregneš ovo vama tvz đubre o traktora i on to odradi bez jeb...i gazda s traktorom od cca 40,000 kn napravi što ovo novo đubre nije koje vredi 10 puta više.
Zato kada budem kulak i budem dovezao JD 6930 u dvor ovaj tj JD 4440 ostaje dogod je pege živ u mom dvoru
Zato kada budem kulak i budem dovezao JD 6930 u dvor ovaj tj JD 4440 ostaje dogod je pege živ u mom dvoru
pege25- Broj postova: 3397
God: 38
Zanimanje: Farmer JD
Registriran: 18.09.2010
62
jd4755 je napisao/la:Kako se voli pljuvati po nečemu o čemu se nema pojma,sve rekla -kazala
Heh, pravo kažeš.
deere power je napisao/la:jd4755 ak mislis na mene da nemam pojma i da pricam samo sto sam cuo onda se malo varas al nema veze, nasarafo sam se ponesto na tim traktorima a moj stari tek da i ne pricam tako da mislim da ovo sto sam reko ipak ima neku tezinu da nije samo lupanje bezveze
DP drugo je šarafit po traktoru a drugo je radit s njime
Da ne spominjem jednoga tipa koji je sa dva RX-a podigao cijelo gospodarstvo. Danas nećeš nijednog nači rx-a u ispravnom stanju. Jer su svima duše izvađene. Uglavnom si ih kupovali PIK-ovi i zadruge.
A da ne kažem kako se tamo radilo i teralo.
Prije bi uzeo toga RX-a nego nekog JD iz te godine za tu snagu
Rile Neboj se toga traktora, uz malo novaca možeš ga upregnuti i radit s njime teške poslove. Ako mislis kupovati jačeg traktora u tom rangu i tog godište nećeš naići na jeftinijega.
Rx-170 su dobri traktori, masivni i imaju snage. Menjač je dobar i nije neki veliki potrošac.
Ako se ukaže prilika kod mene, ja ga mislim svakako kupit.
I što se tiče rx-a ako želiš koji još bolji savjet, ja ti preporučam da kontaktiraš JD4755 preko privatnih poruka. Predpostavljam da je htio napisati par savjeta, a kad je vidio gluposti i nebuloze, odustao je

zrine89- Admin

- Broj postova: 3672
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
48
→→→: O SEBI
zrine pa da tako valjaju nebi stalno se onda sarafilo po njima
svi koje nabrajate imaju 1 ili 2 veca traktroe uz rx-a ili imaju malo zemlje pa se rx ne stigne ni ugrijat i vec je gotovo poso
rx170 se proizvodio negdi sredinom 80-ih znaci oko 85 godine plus-minus, kad si vec usporedio jd iz tih godina te snage to bio bio 4650 ili 4450 nebitno a to je dovoljno za rec, zna se kakve su kvalitete jedan a kakve drugi(cak i orginal dx160) a posto su danas svi strucnjaci dalje ne moram objasnjavat koji bi bio bolji svako pametan ce znat sam za sebe odlucit
rx170 se proizvodio negdi sredinom 80-ih znaci oko 85 godine plus-minus, kad si vec usporedio jd iz tih godina te snage to bio bio 4650 ili 4450 nebitno a to je dovoljno za rec, zna se kakve su kvalitete jedan a kakve drugi(cak i orginal dx160) a posto su danas svi strucnjaci dalje ne moram objasnjavat koji bi bio bolji svako pametan ce znat sam za sebe odlucit
zrine ja tebi nikad nisam reko da pricas nebuloze i gluposti, necu ni sad mada mogo sam, sto ne kupis onda rx imo si vec 20 na oglasima i nijedan ti nije dobar, rusa mozes dobro prodat i kupit pravi stroj samo ne znam sta cekas kad su tako dobri
deere power je napisao/la:zrine pa da tako valjaju nebi stalno se onda sarafilo po njimasvi koje nabrajate imaju 1 ili 2 veca traktroe uz rx-a ili imaju malo zemlje pa se rx ne stigne ni ugrijat i vec je gotovo poso
Šarafio si ti JD , to ne spominješ ? Ili su ti rx-evi bili jedini traktori kojima se radilo u ono vrijeme ?
Koja je cijena tog 4650 ili 4450 ? Jel ih ima za manje od 8 000 eura ? Daj samo reci koliko kod njih generalka motora košta ?
deere power je napisao/la:zrine ja tebi nikad nisam reko da pricas nebuloze i gluposti, necu ni sad mada mogo sam, sto ne kupis onda rx imo si vec 20 na oglasima i nijedan ti nije dobar, rusa mozes dobro prodat i kupit pravi stroj samo ne znam sta cekas kad su tako dobri
Naravno da su dobri, ne samo dobri nego najbolji
Za tvoju informaciju rusa nikada nisam mislio prodavati a niti neću. Ima to svoje razloge.
A to što nisam kupio rx-a jbg neam ja para kao neki pa da se razbacivam sa novcima. Jbg od tih novaca se treba i življeti.

zrine89- Admin

- Broj postova: 3672
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
48
→→→: O SEBI
deere power je napisao/la:zrine pa da tako valjaju nebi stalno se onda sarafilo po njimasvi koje nabrajate imaju 1 ili 2 veca traktroe uz rx-a ili imaju malo zemlje pa se rx ne stigne ni ugrijat i vec je gotovo poso
koliko je to dovoljno zemlje da se RX ugrije i kakvi su to veći traktori koliko da imaju ks?
matijas311- Broj postova: 68
Registriran: 10.10.2010
0
vedran_kc je napisao/la:577 je napisao/la:A isti miško ko sa imt većim tako i torpedo te jače traktore bolje uzimati kakve bolje jer se nakupi popravljanja da boli glava...
Bilo koju marku preko 100 ks i 30 godina star traktor, teško nađeš sa manje od 15 - 20 000 rh. Još ako se k tome pribroji malo veseliji vozač i ne održavanje, sve to mora netko popraviti da bi dalje radio s traktorom. Nemožeš očekivati da sa 6-7000 € možeš kupiti traktor 170 ks, i da bude dobar kao i novi koji košta 60 - 70 000 €.
Normalna stvar znam to kupio sam traktor od 80 konja i ulozio bar 2000 eura da bi bio stroj ispravan a ne hrpa željeza...
A mogu si mislit koliko muke treba za jedan tako velik traktor i novaca...

577- Broj postova: 1688
God: 24
Zanimanje: Tehničar za željeznički promet
Registriran: 10.02.2011
8
→→→: VIŠE
Tko kaže da je RX170 smeće taj sere kvake jer nema pojma o čem priča! Ti su traktori u kombinatima radili 3 smjene bez problema, motor puca od snage, ZF komponente na traktoru itd, itd.
I sad se tu pojave ljudi koji kupe takav traktor za 5000€ i ekipa koja je svojim održavanjem dovela to toga da imaju traktor za 5000€ i onda je RX loš traktor...
Je, istina je da je to traktor s bremenom na leđima i nije najudobniji, al ljudi moji, kao što je netko već napisao, pa za te novce se nemože pošten ferac kupiti!
Nema džabe ni u stare babe
I sad se tu pojave ljudi koji kupe takav traktor za 5000€ i ekipa koja je svojim održavanjem dovela to toga da imaju traktor za 5000€ i onda je RX loš traktor...
Je, istina je da je to traktor s bremenom na leđima i nije najudobniji, al ljudi moji, kao što je netko već napisao, pa za te novce se nemože pošten ferac kupiti!
Nema džabe ni u stare babe
Velik je raspon cijena od 5 do 15 000 e. Na izgled ima isto tako svakakvih traktora od potpuni krševa pa do strojeva koji dobro izgledaju. I ova konstatacija o cijeni i snazi tog traktora apsolutno stoji.
Može čovjek kupiti novi traktor pa da s njim ima problema, a može i ovo polovno čudo služiti svrsi, ako bude sreće naravno.
Može čovjek kupiti novi traktor pa da s njim ima problema, a može i ovo polovno čudo služiti svrsi, ako bude sreće naravno.
rile- Broj postova: 516
Zanimanje: dipl. ing. agr.
Registriran: 20.12.2010
4
Ne spominji mi ime božje uzalud
Također je zaradio i JD-a i Fendt-a...baš me zanima hoće li ova dva spomenuta zaraditi za toliko puta vrednije traktore...
majs- Broj postova: 626
Registriran: 28.08.2008
7
Kakva je potrošnja kod RX-a ?
rile- Broj postova: 516
Zanimanje: dipl. ing. agr.
Registriran: 20.12.2010
4
koliko se sjećam, bilo je provedeno usporedno ispitivanje traktora orača tamo negdje krajem 80-tih i RX je bio jedan od traktora na ispitivanju. Najmanje je trošio Valmet, a RX je odmah bio tu negdje (koliko se sjećam). Nažalost JD 4650 stigao je prekasno za usporedno ispitivanje, pa su ga posebno ispitivali.

Fidelito- Broj postova: 2689
Zanimanje: Poljoprivrednik - ministar
Registriran: 17.05.2008
26
http://www.youtube.com/watch?v=Hda1DLIglOk
Dva videa.
Dva videa.
kresimir72- Broj postova: 126
Registriran: 16.02.2012
3
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=k5cJOx1OR28 evo još jednog rx 170 4x14cola sip spady
stjepan- Broj postova: 379
Registriran: 06.07.2009
1
moj je bio malo poštelan na pumpi količina goriva je bila namještena kao na kombajnu zmaj 171 trebalo bi biti oko 192ks
stjepan- Broj postova: 379
Registriran: 06.07.2009
1
Stranica 4 / 5. •
1, 2, 3, 4, 5 
Similar topics» Torpedo TX/Td 75
» "Torpedo"
» Torpedo td/tx 48
» Torpedo 9006 obnavljanje ( oživljavanje)
» TORPEDO RX 170
» "Torpedo"
» Torpedo td/tx 48
» Torpedo 9006 obnavljanje ( oživljavanje)
» TORPEDO RX 170
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: Torpedo
Stranica 4 / 5.