Bora
Stranica 6 / 8. • Share •
Stranica 6 / 8. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Re: Bora
Pre neki dan,tj.15.07.2010,dolazila ekipa iz Televizije Šabac,napravili kraću reportažu o mojim mašinama.Dnas sam dobio i CD sa tim snimkom,snimak je u DVD formatu,to malo teže ide,ali ću večeras pokušati da ga za vas postavim ovde

bora- Broj postova: 101
Registriran: 02.04.2010
0
@falkon 2,hvala puno,prilog je kratak,ali se pokazalo da je puno ljudi zainteresovano.Blizu 100 ljudi je dolazilo kući,da ovo vide uživo.Slikaju,snimaju se na traktorima itd.

0

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us Da podelim sa vama,naravno koga ovo zanima

0
Sasvim slučajno i neplanirano,nabavio sam traktorić Tomo Vinković,za sređivanje,18 ks 1974 sa lombardini motorom LDA 100.Prvo ga kupio moj prijatelj,i nije mogao da ga upali.Ja mu kažem šta mora da uradi da bi upalio,on okupio nekoliko majstora,njegovih drugara,i nemože pa nemože.Konstatuju oni da je motor otišao,ja mu ponovo kažem da žameni element na Bosch pumpi.Ne ne,nevalja motor,i prosto me natera da ga uzmem.Promenio sam element pumpe i odmah je upalio,i motor dobro radi,ali ima mnogo drugih stvari,koje treba uraditi na njemu

0

Uploaded with Ima[URL=http://img535.imageshack.us/i/picture218o.jpg/]

Uploaded with ImageShack.usgeSh

Uploaded with ImageShack.usack.us[/URL]

0
Jeste zanimljiv,ali motor od IMT-a,to onda nije u originalu.Hvala lepojohndeere2300 je napisao/la:e bora,vidi ovoga
[You must be registered and logged in to see this link.]

0
Hvala Bećarino,motor radi kao nov,očistio sam mu turbinu,oprao vazdušni filter na vruće pranje i još nekih sitnica za sadaBećarina pusta je napisao/la:Boro takvog Tomicu sam i sam imao, a bio je 1965. g. Sredio sam ga skroz i na kraju prodao u Vukovar. Sretno sa sređivanjem.

0

Uploaded with ImageShack.us Stigla drva 20 kubika,ja i supruga već treći dan ponešto precepimo i pakujemo u šupu,ostavljamo malo krupnije jer je kotao u pitanju

0
@Zvonimire,he,he tako je to obično,kad treba pomoć,niko da naiđe,ali završili smo i sada odmaramo

0
Stranica 6 / 8. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Stranica 6 / 8.