Popravak externog dard diska
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 1 / 2. • Share •
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Re: Popravak externog dard diska
Bez problema ako je samo konektor u pitanju .

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
→→→: VIŠE
El ti imašexterni hard disk.
Ajd mi opiši kako se to treba napraviti,jedna žica ili mi je savijena ili je pukla i neće mi ga očitati do kraja,mislim da ću morat mijenjati konektor
Ajd mi opiši kako se to treba napraviti,jedna žica ili mi je savijena ili je pukla i neće mi ga očitati do kraja,mislim da ću morat mijenjati konektor
ako imas mirne ruke,izravnaj ta da ti stoji ravno i uzmes lemilicu u ruke i zalemi.

zrine89- Admin

- Broj postova: 3672
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
48
→→→: O SEBI
zrine89 je napisao/la:ako imas mirne ruke,izravnaj ta da ti stoji ravno i uzmes lemilicu u ruke i zalemi.
Da izravnam tu žicu ili kdad budem stavljao 2. konektor
Izravnaj konektora,stoji ti ukoso.Jel ga mozes spojiti ?
Rastavi ga i pogledaj ako su ti žice pukle pa zalemi.Žicu nemoras izravnati ako izravnas konektora jer je to sve fiksno sa konektorom.Ak treba onda izravnaj i žicu.
Rastavi ga i pogledaj ako su ti žice pukle pa zalemi.Žicu nemoras izravnati ako izravnas konektora jer je to sve fiksno sa konektorom.Ak treba onda izravnaj i žicu.

zrine89- Admin

48
zrine89 je napisao/la:Izravnaj konektora,stoji ti ukoso.Jel ga mozes spojiti ?
Mogu priključi i sve mi svjetli samo mi ga neće učitat na kompu
B-J je napisao/la:Savila mi je se jedna od 5 žica koju su unutar toga
jel se savinila ili pukla žica ? Ako se savinila još uvijek može imati kontakt neki ili napokon.Ako je baš pukla onda zalemi.Sigurno se žica savinila i pukla.Te žice nemaju izolaciju pa možeš vidjeti gdje doslo do prekida kontakta(napona ili neznam sta još)

zrine89- Admin

48
zrine89 je napisao/la:B-J je napisao/la:Savila mi je se jedna od 5 žica koju su unutar toga
jel se savinila ili pukla žica ? Ako se savinila još uvijek može imati kontakt neki ili napokon.Ako je baš pukla onda zalemi.Sigurno se žica savinila i pukla.Te žice nemaju izolaciju pa možeš vidjeti gdje doslo do prekida kontakta(napona ili neznam sta još)
Imam ja kontakt.HDD prima struju al ne prikazuje mi se ikona u my computer od prijenosnog.Da se neće kad se bude lemilo to bude topilo
B-J je napisao/la:
Imam ja kontakt.HDD prima struju al ne prikazuje mi se ikona u my computer od prijenosnog.Da se neće kad se bude lemilo to bude topilo
Neće..ali moras biti oprezan onda.Mirne ruke i malo zalemi.Samo nemoj spojiti svi oni 5 komada žica

zrine89- Admin

48
Da li se taj konektor može zamijeniti novim.Ako može moro bi onda lemit
Evo izgleda da mi se žica savila.Probat ću ga kasnije rastaviti i probati izravnati žicu.Ako ju budem izravno trebalo bi sve raditi
Moze se promijenit konetkor bez brige.Ali onda odnesi tv servis,ili kod nekoga tko kompjutere popravlja.Pa neka ti zalemi.

zrine89- Admin

48
zrine89 je napisao/la:Moze se promijenit konetkor bez brige.Ali onda odnesi tv servis,ili kod nekoga tko kompjutere popravlja.Pa neka ti zalemi.
Izgleda da neže biti potrebe jer sam sad vidio da je savijena.Poslije ću probati ispraviti.Mislim da bi onda trebala raditi
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Similar topics» Popravak externog dard diska
» Popravak elektropokretača
» Prodajem rasipač SULKY DR 650 sa dva diska
» Torpedo 9006 obnavljanje ( oživljavanje)
» Servis Bosch pumpi za JD ?
» Popravak elektropokretača
» Prodajem rasipač SULKY DR 650 sa dva diska
» Torpedo 9006 obnavljanje ( oživljavanje)
» Servis Bosch pumpi za JD ?
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 1 / 2.