Crna kronika
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 12 / 12. • Share •
Stranica 12 / 12. •
1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Crna kronika
Ma rođo kuda se bezveze vozati u zagreb ako nebuš mogel mrdati snjim ti lijepo zemiš sjekiru i s njim na panj ...
pa nebuš on tebe zajebaval imaš ih dole još devet...jedan prst sim tam ko ga hebe...
Šala naravno eto što jedino mogu reči drugi puta pazi i želim ti od srca brz oporavak ....rođo
Šala naravno eto što jedino mogu reči drugi puta pazi i želim ti od srca brz oporavak ....rođo
pege25- Broj postova: 3397
God: 38
Zanimanje: Farmer JD
Registriran: 18.09.2010
62
ma i na to sam mislio, al svejedno nemrem na kombajn dok ne zaraste pa mi je isti k, hvala rođo, ak mi prst ne otpane, imaš pana
Brz oporavak želim...eh ti doktori,sve lopov do lopova,samo džaba zavlače ljude

vedo- Broj postova: 999
God: 17
Zanimanje: Učenik
Registriran: 12.03.2011
6
→→→: VIŠE
Želim ti brz oporavak,pazi se doktora,otac mi je osljepio na lijevo oko zbog doktora,vidili da ima pare i samo ga vodali od vrata a u njega đep bio sve manji i manji,želim ti brz oporavak

YTO Muratović- Broj postova: 685
Registriran: 07.11.2010
4
→→→: VIŠE -

hvala, budem, meni je baka strgala nogu i kada je trebala ić doma umrla je od sepse, a djedu su mi rezali nogu zbog šećera, pa su krivo odrezali, morali su ponovno, u toj istoj bolnici gdje ja idem, nadam se da ja ne budem imao problema,
@Nick14m brz oporavak želim, da ja kažem nešto o koprivničkoj i bjelovarskoj bolnici išao sam da mi odrede dioptriju za naočale dok sam bio klinac i sad prvo u kc pa onda u bj i istu mi dioptriju odrede i sad ja nosim te naočale 1 i pol godinu i otiđemo mi u Zagreb na pregled tamo se doktorica skoro onesvjestila kad mi je pročitala dioptriju (krivu mi dioptriju dali i to nisu malo fulali nego na obadva oka fulali u P....u m...r i sad mi da ispravnu dipotriju) nakon par godina kad sam imao 7-8 godina počela mene oči boljet i sad opet u Zg i pod hitno na operaciju oka zato jer mi je bila kriva dioptrija (tih godinu i pol kad su mi odredili ovi pederi u kc i bj) .Sad ču morat nosit naočale cijeli život zbog par pederčina a ovako ih nebi več sada nosio.
kc Koprivnica
bj-Bjelovar
kc Koprivnica
bj-Bjelovar
valjda i nažalost ovo spada ovdje,danas mi se susjeda trebala udat,a bratić njen sa motorom ide u posjetu bolesnoj sestri.Dečko padne sa motora i pogine a sestra nakon 3 sata umre u bolnici neznajući da joj je brat poginuo i na kraju umjesto svadbe karmine nažalost nije iz novina nego ja proživio od jučer do danas

mehaničar- Broj postova: 170
God: 31
Zanimanje: većinom radim za badava
Registriran: 25.09.2010
2
kad bi ti imao srce bilo bi to uvjerljivo ali ovakopege25 je napisao/la:Ma rođo kuda se bezveze vozati u zagreb ako nebuš mogel mrdati snjim ti lijepo zemiš sjekiru i s njim na panj ...pa nebuš on tebe zajebaval imaš ih dole još devet...jedan prst sim tam ko ga hebe...
![]()
Šala naravno eto što jedino mogu reči drugi puta pazi i želim ti od srca brz oporavak ....rođo![]()

Landpower165tdi- Broj postova: 1539
God: 25
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 01.01.2011
15
1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics» Crna kronika - zrakoplovi
» Crna kronika
» Slavonija bus
» CRNA TOČKA Mladen Zjača Josip Marković