Repa `10
Stranica 1 / 36. • Share •
Stranica 1 / 36. • 1, 2, 3 ... 18 ... 36 
Re: Repa `10
O lijepo, mi imamo plan utorak, srijeda. Dobra je priprema, a koliko vidim nije ni mokro

moca- Broj postova: 455
God: 25
Registriran: 05.02.2010
5
→→→: VIŠE
pingo fino pripremljeno a sjetva jos bolje izgleda jel imaš slika iz pripreme kod tetka ce za koj idan se se sijat 20kj repe a bit ce onda slika!
ur45- Broj postova: 1290
God: 17
Registriran: 17.01.2009
-7
evo i ja se bacio na poso! pripremio jucer i danas! sutra krecem u sjetvu!
tinki- Broj postova: 36
Registriran: 15.01.2010
0
ravno ravno....
mi cekamo da prodje kisa u utorak pa napadamo..
pouceni dosadasnjim iskustvima sve posijano prije obilnijih kisa biva presijano, stoga ne zurimo...
blago vama, vi neznate sto je pokorica....
sijemo sve kws po obicaju, najvise clementina (tolerantna na rhizoctoniu zbog preforsiranog plodoreda), ostatak severina...
jedva cekam da krenemo...
mi cekamo da prodje kisa u utorak pa napadamo..
pouceni dosadasnjim iskustvima sve posijano prije obilnijih kisa biva presijano, stoga ne zurimo...
blago vama, vi neznate sto je pokorica....
sijemo sve kws po obicaju, najvise clementina (tolerantna na rhizoctoniu zbog preforsiranog plodoreda), ostatak severina...
jedva cekam da krenemo...

JOSIP FERGUSON- Broj postova: 1226
God: 29
Registriran: 10.03.2008
16
Repari gdje ste sa raportom o sjetvi repe ? Nema slikica , nema ničega kao da se ne sije a ova godina će biti rekordna po sjetvi repe . Evo teškom mukom povlačim ručnu kočnicu i puštam samo ovaj mali video pripreme ( po vlažnoj zemlji ) sve dok se i ostali ne uključe barem slovima ako već ne multimediom 

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
Jučer i danas posijali repu. Posijali smo dvadesetak jutara. Sijali smo od Strubea- Fabio i Santino(pokusi) i Libero, te od KWS-a Jasminku i Severinu.

moca- Broj postova: 455
God: 25
Registriran: 05.02.2010
5
i mi smo u punom pogonu, do sada posijano oko 25 ha...

JOSIP FERGUSON- Broj postova: 1226
God: 29
Registriran: 10.03.2008
16
pingo kolko češ sijat ove godine?
Josip, a kolko je u planu za posijat?
Josip, a kolko je u planu za posijat?

yaaz- Broj postova: 107
God: 22
Registriran: 27.01.2010
1
pingo je napisao/la:Repari gdje ste sa raportom o sjetvi repe ? Nema slikica , nema ničega kao da se ne sije a ova godina će biti rekordna po sjetvi repe . Evo teškom mukom povlačim ručnu kočnicu i puštam samo ovaj mali video pripreme ( po vlažnoj zemlji ) sve dok se i ostali ne uključe barem slovima ako već ne multimediom
Pingo daj mi molim te reci kakve su sorte Klementina, Amadea i Severina jer sam dobio od sve tri pomalo,hvala.

Tošo- Broj postova: 455
God: 32
Zanimanje: Poljoprivrednik
Registriran: 19.01.2010
3
Sijem 45 ha repe ako mi dozvole male njive gdje je još uvijek prilično mekano za obradu sa velikim traktorom . Pitanje sa repnim sortimentom bi ostavio za nekoga drugog jer meni već nekoliko godina prije sjetve repe dođe da svo sjeme koje dobijem pomiješam i onda sijem ... ne vidim ja tu nikakve razlike . Bila sorta neka nova najbolja ili neka koju sijem već 10 godina rezultati kilaže i šećera su slični . Dakle napravi joj uvjete za nicanje i rast i sve one će na kraju biti rame uz rame jedna drugoj .

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1

Posijano 10 hektara severine i evropa i to je to od nas!
antonio- Broj postova: 128
Registriran: 22.04.2008
1
Koliko gnojite za repu?
Ja inače ne sijem repu ali na mojem području rijetko tko je ušao u njive vezano za sjetvu repe jer imamo probleme sa podzemnim vodama..........

falkon 2- Broj postova: 4628
Registriran: 06.02.2010
30
→→→: VIŠE -

Po hetraru jesenas 700kg 7 20 30,100 ure i to je zaorano a proljece je bilo 130 kg 15ice i 100 kana i jos ce biti nesto kana prije kultivacije.
antonio- Broj postova: 128
Registriran: 22.04.2008
1
Stranica 1 / 36. • 1, 2, 3 ... 18 ... 36 
Stranica 1 / 36.