Torpedo TX 65 obnavljanje ( oživljavanje)
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: Torpedo
Stranica 2 / 10. • Share •
Stranica 2 / 10. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Re: Torpedo TX 65 obnavljanje ( oživljavanje)
@pingo, e sad sam te razumio, to isto i ja mislim, no svi mi kažu da je ovaj noviji tip bolji. I vjerojatno ću ga preurediti na novi tip.
@tonxy, neznam na što točno misliš, na kojoj slici, ali to je vjerojatno čep kroz koji uljevaš ulje u motor.
@tonxy, neznam na što točno misliš, na kojoj slici, ali to je vjerojatno čep kroz koji uljevaš ulje u motor.

vedran_kc- Broj postova: 1710
God: 23
Zanimanje: poljoprivreda
Registriran: 10.03.2008
15
To je mjerač pritiska ulja, to smo stavili da vidimo pritisak, jer je napravljena generalka pa tako provjeravamo.

15
Df&Torpedo
Kaj je bilo s mjenjačem? zar nesto na vilcama ili dr.?
a kaj se tiče model haube meni je ljepše vidjet haubu s plastikama(imali na td55a)modernije je ali se malo popiga kod auspuha
moj prvi post
Kaj je bilo s mjenjačem? zar nesto na vilcama ili dr.?
a kaj se tiče model haube meni je ljepše vidjet haubu s plastikama(imali na td55a)modernije je ali se malo popiga kod auspuha
moj prvi post

markach- Broj postova: 199
God: 25
Zanimanje: meh.poljo.
Registriran: 11.10.2009
3
DF&Torpedo je napisao/la:Budemo se dogovorili![]()
pitanje za forumaše, koji je bolji/ljepši model haube?
stariji
noviji (sa plastikama)
Stariji model,bolje ostavi kakav je bi.To jest kakvog ste ga kupili.Inace lijepo napredujete svaka cast !
pingo je napisao/la:Ma sve 5 i samo naprijed sa radovima ali tema je od člana kreso i TD 90 a tvoj traktor je "uljez" .
Onda da je ovu temu prepravit i napisati Torpedo oživljavanje i onda da je ubacit onu temu gdje je član Momo obnavljao svojeg Torpeda rx-a 120 ?
markach je napisao/la:moj prvi post
Dobro dosao na forum

zrine89- Admin

- Broj postova: 3672
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
48
→→→: O SEBI
anime je napisao/la:Bolje da ima svaki svoju temu!
Podržavam prijedlog .

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
→→→: VIŠE
Jel ovako bolje ? I jos da je od mome temu prebacit ovdje ili da je ove dvije teme prebaciti u mehanikua pdf ?

zrine89- Admin

- Broj postova: 3672
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
48
→→→: O SEBI
anime, da li kada ti traktor (TX, koji ima rezervoar niže od bosch pumpe) stoji duže vremena moraš odzračiti (napumpati) na ručnoj pumpici gorivo, ili nemaš sa time problema?

Fidelito- Broj postova: 2689
Zanimanje: Poljoprivrednik - ministar
Registriran: 17.05.2008
26
fidelito, Taj problem nemam sa ovim TX-om, ali imao sam ga nekad sa TX-om 80. Stavili smo AC pumpu sa plastičnim klipom, kakva je na DF kombajnima i nije bilo problema više.
markach, stavili smo novu kanđu, a vilica je bila krivo podešena, previše je uzubljivala spore, a premalo brze. I ostalo je sve ok u getribi, to je onaj malo slabiji mjenjač sa ravnim zubima.
Možda je bolje i preglednije da svaki ima svoju temu, zrine ipak češ se morati igrati s temama.
markach, stavili smo novu kanđu, a vilica je bila krivo podešena, previše je uzubljivala spore, a premalo brze. I ostalo je sve ok u getribi, to je onaj malo slabiji mjenjač sa ravnim zubima.
Možda je bolje i preglednije da svaki ima svoju temu, zrine ipak češ se morati igrati s temama.

15
Pitao sam za to pumpanje goriva, jer sam imao problem na svom TX 75. Mijenjao sam i AC pumpu, ali ništa nije pomoglo. Puknuo mi je rezervoar sa gornje strane i odlučio sam se na novi rezervoar, aluminijski, i njega sam dao raditi sa povratom goriva uronjenim u naftu (povrat da dna rezervoara - na orginalnom rezervoaru povrat je išao na vrh rezervoara). Od tada problemi su prošli kao rukom odnešeni. Ali prije toga pumpanje je bilo obavezno prije svakog paljenja ako je stajao više od 30 min. . inače u katalogu rezervnih dijelova je nacrtan jedan mali rezervarčić na mjestu gdje stoji rezervoar na 7506, i on bi trebao pod naftom držati povratni vod. Međutim moj traktor je isporučen bez toga.

Fidelito- Broj postova: 2689
Zanimanje: Poljoprivrednik - ministar
Registriran: 17.05.2008
26
decki sorry ali ako moze pojasnjenje jer me zanima ova prica sa goriom. znaci nakon vise od pola sata pumpa ti je ostajala bez goriva,ali nije mi jasno kako je to popravio uronjeni povrat goriva ? ili kod df&torpedo taj plasticni klip...hvala
Pa jednostavno, kada je cijev uronjena u gorivo onda nema dotoka zraka u cijevotok, a kada nije i kada se motor ugasi jednostavno preko te cijevi koja je vani dobije kontra povrat i povuče zrak u sustav.........
Meni na zetoru je cijev od povrata dole, ali kada je pukla izvan rezervara nastali su problemi koje su gore već navodili, kada sam promijenio cijev nestali i problemi..........
Meni na zetoru je cijev od povrata dole, ali kada je pukla izvan rezervara nastali su problemi koje su gore već navodili, kada sam promijenio cijev nestali i problemi..........

falkon 2- Broj postova: 5073
Registriran: 06.02.2010
44
→→→: VIŠE -

Naš TX ima povratnu cijev do dna, i pali bez problema. AC pumpa, ako je loša gumica na klipu onda preko nje vuče zrak, i moraju biti svi vodovi 100% ispravni.

15
Stranica 2 / 10. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Similar topics» Torpedo TX/Td 75
» Torpedo 9006 obnavljanje ( oživljavanje)
» "Torpedo"
» Torpedo td/tx 48
» TORPEDO RX 170
» Torpedo 9006 obnavljanje ( oživljavanje)
» "Torpedo"
» Torpedo td/tx 48
» TORPEDO RX 170
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: Torpedo
Stranica 2 / 10.