Banke
Stranica 2 / 2. • Share •
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Re: Banke
falkon 2 je napisao/la:Pa ja sam već nekih 8 godina klijent croatia banke, i nemam neki problema, zadovoljan sam sa načinom poslovanja preko žiro računa, a tražio sam dva kredita, od jednog sam odustao zbog preduge procedure a drugi sam realiziro i za sada nemam problema sa njima
jedino nemaju nikakvu mrežu bankomata naime i ja sa njima radim

kreso- Broj postova: 1998
God: 31
Zanimanje: poljoprivrednik-radnik
Registriran: 09.03.2008
24
→→→: VIŠE
Baš dobro da si to napisao o Croatia banci, da ne bi slučajno tamo netko greškom zalutao. Nego imaju li oni nekog svog stranog vlasnika (koji je ujedno i vlasnik još nekih banaka kod nas pa da i te izbjegavamo, sigurno je sistem rada isti)? Ja sam u Erste banci, relativno su korektni, ništa posebno, najsretniji sam kada ih ne vidim.

Fidelito- Broj postova: 2689
Zanimanje: Poljoprivrednik - ministar
Registriran: 17.05.2008
26
Teško je dugoročno računati na tu banku (to znam poodavno jer mi je kućni prijatelj jedan od ovih dioničara). Banka je u vlasništvu države i kojekakvih fondova i samo je pitanje vremena kad će propasti ili se udati. Treća opcija bi bila da ju Hrvatska poput HPB pokuša zadržati za sebe , ali to vidim kao sve manje realnu opciju.

paor- Admin

- Broj postova: 3044
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 09.03.2008
41
→→→: VIŠE -

Nema tu ni pravila ni pameti,banke su banke i mogu sve,iako je po mom mišljenju bolje biti u nekoj od jačih banaka. I naravno uspostaviti korektan odnos sa bankovnim savjetnicima,a to najlakše ide ako povremeno navratite u njihov ured,tek tako,da ih vidite, pozdravite,a ako ponesete bombonjeru ili poneki cvjetić napredak vam je zagarantiran.
Ali nemojte direktno iz štale ići k njima jer ćete postići kontraefekt,zapamtiti će vas kao onoga koji smrdi
Dakle prvo sebi parfem pa njima bombonjeru.
Ali nemojte direktno iz štale ići k njima jer ćete postići kontraefekt,zapamtiti će vas kao onoga koji smrdi
Dakle prvo sebi parfem pa njima bombonjeru.

čoban- Broj postova: 13
Zanimanje: stočar
Registriran: 14.02.2010
0
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Stranica 2 / 2.