Natpis za kape ili majice
Stranica 7 / 22. • Share •
Stranica 7 / 22. •
1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 22 
Sta bi ste radije htijeli kapu ili majicu ?
Re: Natpis za kape ili majice

evo jos jednostavnije, ovo poljoprivedni što piše to da je ravno,ako je nije moguce tako.To da ide naprijed gore zajedno sa agriculture board-croatia (ako se ostali slazu i vi naravano) a ova web stranica oštampati iza gdje su kopče ?
a drugi prijedlog za majicu:

ovo da ide iza preko cijela leđa,ako je moguće i isplatljivo a tamo kod srca bi bila web stranica( naravno ako se ostali slažu i vi )

zrine89- Admin

- Broj postova: 3510
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
40
→→→: O SEBI
Prijedlog se daje na usvajanje
Moj prijedlog je da rješavamo jedno po jedno a to znači ajd da riješimo prvo kapu jer kada postavimo kapu to je dobra osnova za ostalo. Ustvari sve ostalo nebi bio problem. Kapa če pokazati koliko je to zahtjevno i koliko bi bilo isplativo. Ovo za leđa majice čini mi se da je preveliko ali nemogu točno znati. Kada se napravi priprema za kapu onda se vrlo lako može znati kako bi to izgledalo i na nečem drugom.
A sad ajmo čistiti snijeg.
poz
A sad ajmo čistiti snijeg.
poz
Samo polako,sta mislite da je lakse to izaberite pa pokusajte napravit pa onda objavite na forum.Nema nikakvi problema.Ja sam dao samo prijedloge a vi kako mislite da je lakse slobodno izmjenite slova ili sta god treba.
za snijega cistit to treba žena obavit
za snijega cistit to treba žena obavit

zrine89- Admin

40
Vidjet ču ja da neobavezno napravim ono šta mislim da bi bilo prihvatljivo pa ču to i objaviti. Vidim po prilici što je to šta se traži a Vi ocijenite dali to zadovljava kriterije.
Što se snijega tiče neka to obave žene ali treba netko da im odredi prioritete. Znači treba prvo očistiti auto i prolaz za auto da se može otići na kavu.
Što se snijega tiče neka to obave žene ali treba netko da im odredi prioritete. Znači treba prvo očistiti auto i prolaz za auto da se može otići na kavu.

zrine89 je napisao/la:Postovanje i dobro dosao na forum,malo novce zaradti u ovoj tesko krizi jel![]()
evo ja sam radio na photoshopu i ubacio ovako sta.Ista stvar kao sto ste rekli da je malo komplicirano za štampanje.Ja sam na prosvjedu vidio nesto slicno na kapi da je ubacen traktor class pa se pitam dali je moguce takvo sta napraviti ?
Nebi bilo lose da se vidi i logo traktora i web stranica..
Bok.
vidim da u postu pišeš kako si sliku odnosno logo u photo shopu , pa ako islo možeš prebaciti u lere i uvesti u corel , pa poslati mi file u corelu da vidim kako će to kad provučem kroz strojni code ispasti . Ako zbog detalja bude trebalo što dorađivati da vas mogu izvjestiti .
pozdrav
pariz
Jaoo Pariz,nisam ti tako stručan sto se photoshopa tiče,tako da neznam napraviti u lere ni uvesti 
ja sam ubacio traktora i naziv foruma samo da vidim kako ce ispasti na kapi.

ja sam ubacio traktora i naziv foruma samo da vidim kako ce ispasti na kapi.

zrine89- Admin

40
ok. Ajd ovako. Netko je od nekuda povukao tu sliku traktora i postavio je na forum a meni treba takva slika ali minimalne veličine 1 200 piksela. Slova nisu problem nego je u pitanju samo traktor. Nadam se da nisam prezahtjevan ali zbog puno sitnih detalja i obrade na jezik stroja za vez potrebna je veča slika. Vidi ti šta možeš učiniti ili neka se javi netko tko može.
poz
poz
Ma jok nisi ni malo prezahtjevan,ipak tebe moramo slusati
Nazalost mislim da cemo morati nesto drugo izmudrovati.Ali trenutacno imamo samo ovu najvecu veličinu slike.
640x264
slika je uvećana.

A sto se slova tiče to je najmanji problem.To mozete kako god drukcije,nemora biti taj font,velicina,bla bla bla.Kao sto sam rekao kako vama lakse pa budemo vidjeli kasnije.
640x264

A sto se slova tiče to je najmanji problem.To mozete kako god drukcije,nemora biti taj font,velicina,bla bla bla.Kao sto sam rekao kako vama lakse pa budemo vidjeli kasnije.

zrine89- Admin

40
Slika je odlična, ne reklamira niti jednu marku, ali vidi se da je traktor u radu. Nemojte samo previše kititi i biti će OK.

Fidelito- Broj postova: 2555
Zanimanje: Poljoprivrednik - ministar
Registriran: 17.05.2008
21
Fidelito je napisao/la:Slika je odlična, ne reklamira niti jednu marku, ali vidi se da je traktor u radu. Nemojte samo previše kititi i biti će OK.
... i možda gotovo do Gudovca

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
→→→: VIŠE
ja više neću ni kapu ni majicu.

tomo_MF- Broj postova: 1118
Registriran: 03.06.2009
3
Tko te tjera ja cu uzet oboje ako bude...! 
ur45- Broj postova: 1290
God: 17
Registriran: 17.01.2009
-7
tomy je napisao/la:ja više neću ni kapu ni majicu.
Mijenjaš forum ili ?

pingo- Broj postova: 4920
1
→→→: VIŠE
Mili moji evo ja sam napravio jedan prototip slike traktora. Neće te ga dobiti još na uvid jer treba malo dorade. Izrađen je vezom pa sam uočio neke pogreške koje če biti otklonjene za koji dan - možda i sutra. Ali evo samo da Vas izvjestim da sam na dobrom putu da dobijem kvalitetno rješenje. Nemorate se izjašnjavati tko je za kapu a tko za majicu jer imati će te u ponudi jedno i drugo a i sve ostalo šta netko zamisli. Ma mislim anketa nije nekorisna ali nema razlolga da većina ima jedan artikl a da netko naruči i drugi. Toliko od mene tek da znate da se ne stoji na mjestu več da se nešta i radi. Ako mi sutra uspije dobiti konačno rješenje odmah nakon toga može doći do realizacije. E da, nazire se i nekakva cijena jer več sada imam broj uboda barem za traktor a kreče se oko 12 kuna a još ćemo vidjeti koliko nose slova. Ona obično ne nose puno uboda ali eto sve to zajedno s kapom bi moglo izači na 30-tak kuna. Opet ovisi o kvaliteti kape a i mislim da ču uspjeti smanjiti broj uboda a da ne izgubim kvalitetu tako da pokušam cijenu svesti na 30 kn sa dostavom. Molim da me ne držite za riječ jer to su za sada samo naznake.
Pozdrav.
Pozdrav.
a i administracija foruma će dati svoj mali obol u vidu reklamice na početnoj...molim majstora štrikera da zajedno sa slikicama gotovih proizvoda dostavi i svoj mali logo i tel. broj

paor- Admin

- Broj postova: 2834
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
36
→→→: VIŠE -

Stranica 7 / 22. •
1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 22 
Stranica 7 / 22.