Natpis za kape ili majice
Stranica 5 / 23. • Share •
Stranica 5 / 23. •
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23 
Sta bi ste radije htijeli kapu ili majicu ?
Re: Natpis za kape ili majice
ja sam za majicu 

falkon 2- Broj postova: 5073
Registriran: 06.02.2010
44
→→→: VIŠE -

onda, ide li se s kapama ili majicama ili cemo cekat bolja vremena za to? hm, ja kapu ne nosim, nikad..ni zimi.

tomo_MF- Broj postova: 1156
Registriran: 03.06.2009
5
Polako,nikud nam se ne žuri...Ima se vremena.Da je to hitno već bi se napravilo.

zrine89- Admin

- Broj postova: 3672
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
48
→→→: O SEBI
Ajd kad već svi pucaj svoje želje .... jel može men nekako neki kombinezon ipak u njem sam najviše vremene... (ma šala
)
koja če bit okvirna cijena?? oče se slat poštom il nekak drugačije????
koja če bit okvirna cijena?? oče se slat poštom il nekak drugačije????

zeko- Broj postova: 433
God: 24
Registriran: 12.01.2009
1
→→→: VIŠE
Slat ce se sa pismonošama,u ruksaku.
Ma to poštom najbolje...!
ur45- Broj postova: 1290
God: 18
Registriran: 17.01.2009
-7
vidim bas sam biser sto se tice pitanja ankete...opet sam na konju 
Onda jel bi dolazilo u obzir jedna a drugo kasnije ? prvo majica..pa kasnije kapa ?
Jos se moram raspitati koliko bi majica koštala.Je za majicu cjenu neznam..
Onda jel bi dolazilo u obzir jedna a drugo kasnije ? prvo majica..pa kasnije kapa ?
Jos se moram raspitati koliko bi majica koštala.Je za majicu cjenu neznam..

zrine89- Admin

48
Meni je to oke majica a kasnije kapa samo se ti raspitaj!!::::!
ur45- Broj postova: 1290
God: 18
Registriran: 17.01.2009
-7
Zrine nam pohvalno drži prvu crtu bojišnice na cesti ali došao sam do nekih informacija po pitanju kapa pa da ih stavim ovdje , možda budu od koristi . Naime danas sam bio kod tapetara da mi izradi presvlake za auto i slučajno skužim da on pravi vez/natpise na majicama i kapama .
Evo napravio sam neku brzinsku fotku gdje se donekle vide mogućnosti ispisa . Čovjek kaže da piše po kapama ili majicama apsolutno svaku sliku , slova ili bilo šta treće . Istina da na ovoj kapi imaju samo slova ali kaže da nema problema i da traktorče može izvesti bez problema . Prosudite sami ...

Dao mi je okvirne cijene . Ova kapa koja se istina slabije vidi košta 6 kn ( dakle čista kapa , bez natpisa ) a on mi spominje da baš i nije najobičnija jer ima nekih 6 slojeva nečega i metalnu kopču iza . Kaže da ima kapa i po 20 kn ako se tako želi . Dalje spominje mi vez ... vez je dakle 1000 uboda za 1 kn . Isto tako iako nije vidio kaže da bi naš traktor sa slovima i svime što je prije prezentirano imao max.12.000 uboda a vjerojatno manje što bi dakle po kapi bilo max. 12 kn .
Evo i link pa svatko može provjeriti http://www.ritmo.hr/index.html
Majstora znam duži niz godina i samo rijeći hvale za njega imam .
Evo napravio sam neku brzinsku fotku gdje se donekle vide mogućnosti ispisa . Čovjek kaže da piše po kapama ili majicama apsolutno svaku sliku , slova ili bilo šta treće . Istina da na ovoj kapi imaju samo slova ali kaže da nema problema i da traktorče može izvesti bez problema . Prosudite sami ...

Dao mi je okvirne cijene . Ova kapa koja se istina slabije vidi košta 6 kn ( dakle čista kapa , bez natpisa ) a on mi spominje da baš i nije najobičnija jer ima nekih 6 slojeva nečega i metalnu kopču iza . Kaže da ima kapa i po 20 kn ako se tako želi . Dalje spominje mi vez ... vez je dakle 1000 uboda za 1 kn . Isto tako iako nije vidio kaže da bi naš traktor sa slovima i svime što je prije prezentirano imao max.12.000 uboda a vjerojatno manje što bi dakle po kapi bilo max. 12 kn .
Evo i link pa svatko može provjeriti http://www.ritmo.hr/index.html
Majstora znam duži niz godina i samo rijeći hvale za njega imam .

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
e hvala, pingo! ajd ako imas volje pa ako hoces i mozes preuzmi to sve.Jer ja finacijski to nemogu.Ja sam se zauzeo da napravim logo i da se raspitam o tome.

zrine89- Admin

48
Kako da preuzmem ? Šta bi trebao napraviti ?

1
pa ti bi trebo onda narucit kape i majce al prvo da ti svi potvrdimo ko bi sta i onda ti posaljemo lovu a ti nama kapu ili majicu, valjd bi tako islo jednostavnije nego da svi dodjemo u sl. brod
Bilo bi tu poprilično posla . Morao bi svakome ponaosob slati pakete sa kapom/majicom . Nisam siguran da imam toliko slobodnog vremena
Priprema za sjetvu repe već kasni a skoro i sama sjetva .

1
onda ako imas volje pa pitaj njega hoce li on preuzeti to,da nam napravi natpise za majicu ili kapu...pa onda sve mi preko njega i tako nemamo nikakve veze s tobom...

zrine89- Admin

48
Evo stigao od majstora i nakon pet rundi boksanja nagovorio sam ga da nam sve odradi
. Kaže da će se javiti u ovoj temi a otvoren je za svaku suradnju . Biti će kapa ... ili majica šta već odlučimo !
Joj da vidite samo presvlake u Navari ... a i Astru sam obnovio
Joj da vidite samo presvlake u Navari ... a i Astru sam obnovio

1
Stranica 5 / 23. •
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23 
Stranica 5 / 23.