Natpis za kape ili majice
Stranica 14 / 22. • Share •
Stranica 14 / 22. •
1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22 
Sta bi ste radije htijeli kapu ili majicu ?
Re: Natpis za kape ili majice
Stigla mi je danas roba pa ču to početi ovih dana raditi i znači u ponedjeljak ili utorak svima poslati naručeno. Podatke za plačanje če dobiti mail-om oni koji plačaju na račun.
Pozdrav
Pozdrav
andro je napisao/la:ovako polo majica zelene boje L velićina KOM 1
T- shirt crvena L velićina kom 2
kapa također plava konac bjeli 1
andrija jovanovac
trg hrvatskih velikana 18
32273 gradište
plačam pouzećem!
![]()
nadopunio bih naruđbu još sa:
polo plava vel. L kom 1
t-shirt crvena vel. L kom 1
kapa plava konac bjeli kom1
dakle ono od prije plus još ovo
Znači da bi idući tjedan mogao u novoj majice voziti pšenicu (ak budem išta navršio) na silose

falkon 2- Broj postova: 4631
Registriran: 06.02.2010
30
→→→: VIŠE -

Samo da informiram da proizvodnja krenula. Možda već sutra krene i otprema nekima. Malo sam lud od boja i veličina ali nadam se da je 95%naručeno kako treba a nešta treba još i stići.
ma nemaš brige pariz, sve to bude kako treba nakraju.........bitna je svrha a znamo da ti je teže raditi a pogotovo otpremati kada smo izabrali svakojaki boja , pa sad ti potrefi tko kakvu hoće

30

Dolazim sutra u grad, hoćeli moje biti gotovo da preuzmem?

asaincev- Broj postova: 306
God: 37
Zanimanje: zavarivač i poljoprivrednik
Registriran: 31.05.2010
0
→→→: VIŠE
ej ljudi ja sam se tek nedavno sazno za ovaj forum i odlučio sam se logirati
pa bih i ja naručio majice ako još primate ponude
pa bih i ja naručio majice ako još primate ponude

kobac2602- Broj postova: 143
Zanimanje: student
Registriran: 03.07.2010
0
Pošalji Parizu PP sa narudžbom , odnosno veličina i boja koja te zanima

30

Danas sam pokupio robu . Zadovoljan sam . Bijele T-shirt majice 185 g/m2 su pun pogodak

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
dobio danas paket ,broj odgovara , kvaliteta je dobra , sve u svemu super zadovoljan

kreso- Broj postova: 1997
God: 31
Zanimanje: poljoprivrednik-radnik
Registriran: 09.03.2008
22
i ja sam isto zadovoljan dobivenim jedino je mestar malo pomijesao boje sto se tice kape (dosla je crvena umjesto crne ili plave) ali to je manje bitno ovako cu barem biti uocljiviji.
1 komad majica bež XXL
1 komad majica heather siva XXL
1 komad kapa tamnoplava/žuta/crvena
u slucaju da nebude neke od tih boja evo ti i rezerve za majice zelena odnosno ako ne bude ni nje tamno plava, a za kapu rezerva tamnoplava/bijela/crvena odnosno ako ne bude ni nje onda umjesto tamno plave osnovna boja crna a ostalo isto. uplata bi isla na racun pa mi molim te posalji iznos, broj racuna i da li treba neka posebna napomena kod uplate (internet bankarstvo) i do kad je potrebno izvrsiti uplatu. natpis na majici bi isao samo na herc a boja konca neka transparentna u odnosu na boju majice (meni nebitno samo da ne bude na crvene tockice
)
branko
A znam ja gluparijie raditi ali iz ove tvoje naruđbe nevidim nigdje da piše crna. Nebitno ako si zadovoljan.
u slucaju da nebude neke od tih boja evo ti i rezerve za majice zelena odnosno ako ne bude ni nje tamno plava, a za kapu rezerva tamnoplava/bijela/crvena odnosno ako ne bude ni nje onda umjesto tamno plave osnovna boja crna a ostalo isto. uplata bi isla na racun pa mi molim te posalji iznos, broj racuna i da li treba neka posebna napomena kod uplate (internet bankarstvo) i do kad je potrebno izvrsiti uplatu. natpis na majici bi isao samo na herc a boja konca neka transparentna u odnosu na boju majice (meni nebitno samo da ne bude na crvene tockice
branko
A znam ja gluparijie raditi ali iz ove tvoje naruđbe nevidim nigdje da piše crna. Nebitno ako si zadovoljan.
pariz je napisao/la:
1 komad majica bež XXL
u slucaju da nebude neke od tih boja evo ti i rezerve za majice zelena odnosno ako ne bude ni nje tamno plava, a za kapu rezerva tamnoplava/bijela/crvena odnosno ako ne bude ni nje onda umjesto tamno plave osnovna boja crna a ostalo isto. uplata bi isla na racun pa mi molim te posalji iznos, broj racuna i da li treba neka posebna napomena kod uplate (internet bankarstvo) i do kad je potrebno izvrsiti uplatu. natpis na majici bi isao samo na herc a boja konca neka transparentna u odnosu na boju majice (meni nebitno samo da ne bude na crvene tockice)
branko
ja sam razumio krivi tip kape tj. da ce biti double sandwich od greenseekera

pa su ti zato navedene tri boje tamnoplava kao osnovna zuta prvi rub ,crvena drugi rub itd. a u ovom crvenom boldanom ti pise da ako nema tamnoplave kao osnovne onda crna a obrubi isti kao i za tamnoplavu. uglavnom nema veze dobro je i ovak jedino mi reci dal ces imati jos koju seriju mozda bih jos nesto uzeo jer su mi majice prva liga.
e da onda je bio nesporazum. Nism uzimao kod Greenseekeera jer kod njih je minimalna količina 25 kom kapa tako da sam promjenio dobavljača. Kvaliteta je ista a i cijena. Kako bilo mogu ti ja poslati i drugu kapu plave boje.
Pozdrav
Pozdrav
Ma čemu sad komplicirati, bitno je da bude reklama foruma, i da kvaliteta bude ok a sad ostalo na boje ćemo se priviknuti

30

Stranica 14 / 22. •
1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22 
Stranica 14 / 22.