Natpis za kape ili majice
Stranica 2 / 22. • Share •
Stranica 2 / 22. •
1, 2, 3 ... 12 ... 22 
Sta bi ste radije htijeli kapu ili majicu ?
Re: Natpis za kape ili majice
A napravit ce to zrine covjek od rijeci: a bilo bi pravo imat majicu od ofruma kad u gudovac dodemo da budemo u njima svi???
ur45- Broj postova: 1290
God: 17
Registriran: 17.01.2009
-7
Momci imam pitanje jedno!
Jel bi bilo bolje kapa umijesto majice ? Jer za majicu mora biti više vrsta veličina.Onda nekome ne odgovara veličina,pa ju onda mora vraćati pa drugu veličinu slati.Ako bude hladnije vrijeme za majicu neće moči nositi.Ovako kapa natakne se na glavu ( kao sto znate
) veličina svima odgovara.Kapa je jeftinija od majice.Za majicu nemozemo bilo kakvu uzeti bilo bio bolje da je neka skuplja i kvalitetnija..Ako je pamučna onda se skupi na prvom pranju i eto džaba majica onda cete s njom brisati prozore na traktoru
. A to ne zelimo 
Jel bi bilo bolje kapa umijesto majice ? Jer za majicu mora biti više vrsta veličina.Onda nekome ne odgovara veličina,pa ju onda mora vraćati pa drugu veličinu slati.Ako bude hladnije vrijeme za majicu neće moči nositi.Ovako kapa natakne se na glavu ( kao sto znate

zrine89- Admin

- Broj postova: 3510
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
40
→→→: O SEBI
pa onda ajd prvo kapu a na ljeto majice, al trebalo bi dobro kazes neke malo bolje, one "polo" pa ce izgledat puno bolje 
zrine89 je napisao/la:Momci imam pitanje jedno!
Jel bi bilo bolje kapa umijesto majice ? Jer za majicu mora biti više vrsta veličina.Onda nekome ne odgovara veličina,pa ju onda mora vraćati pa drugu veličinu slati.Ako bude hladnije vrijeme za majicu neće moči nositi.Ovako kapa natakne se na glavu ( kao sto znate) veličina svima odgovara.Kapa je jeftinija od majice.Za majicu nemozemo bilo kakvu uzeti bilo bio bolje da je neka skuplja i kvalitetnija..Ako je pamučna onda se skupi na prvom pranju i eto džaba majica onda cete s njom brisati prozore na traktoru
. A to ne zelimo
Nije baš tako.
Bećarina pusta- Broj postova: 3123
Registriran: 11.03.2008
13
→→→: VIŠE

Ovo je kapa za prve ruke...Onako brzinski..Malo cemo usavrsiti..I moramo vidjeti dali hocete kape ?
Molim komentare...ali bez ruznih riječi

zrine89- Admin

40
Bećarina pusta je napisao/la:zrine89 je napisao/la:Momci imam pitanje jedno!
Jel bi bilo bolje kapa umijesto majice ? Jer za majicu mora biti više vrsta veličina.Onda nekome ne odgovara veličina,pa ju onda mora vraćati pa drugu veličinu slati.Ako bude hladnije vrijeme za majicu neće moči nositi.Ovako kapa natakne se na glavu ( kao sto znate) veličina svima odgovara.Kapa je jeftinija od majice.Za majicu nemozemo bilo kakvu uzeti bilo bio bolje da je neka skuplja i kvalitetnija..Ako je pamučna onda se skupi na prvom pranju i eto džaba majica onda cete s njom brisati prozore na traktoru
. A to ne zelimo
Nije baš tako.
Pa nije da imas veliku glavu

zrine89- Admin

40
evo jedan komentar, sve je ok samo 2x pise poljoprivredni forum, trebo si mozda napisat Agriculture board-Croatia umjesto ovog poljoprivredni forum a web adresu ostavi kako je
deere power je napisao/la:evo jedan komentar, sve je ok samo 2x pise poljoprivredni forum, trebo si mozda napisat Agriculture board-Croatia umjesto ovog poljoprivredni forum a web adresu ostavi kako je
Pa nismo englezi i nismo u Engleskoj. Nek fino piše na našem jeziku, pa makar i dva puta.
Bećarina pusta- Broj postova: 3123
Registriran: 11.03.2008
13
→→→: VIŠE
ne znam, ja sam mislio da bude bas ko sto i je na forumu, trebo je onda znak na sredinu i malo vecu web stranicu da se bolje vidi bez ovog poljoprivredni forum
al fata je fata al dvaput je dvaput
nek sam odluci
al fata je fata al dvaput je dvaput
pa ok je ovaj logo, gornje što piše je ime foruma, a dole je net adresa za forum, znači da nepiše dva puta isto

falkon 2- Broj postova: 4631
Registriran: 06.02.2010
30
→→→: VIŠE -

sta se mene tice,ja bi jednu odmah kupio [flash(22,25)]samo probavam[/flash]
Ovako stvar je u tome sto postoji dva foruma koji pise Poljoprivredni-forum i zato sam stavio i web stranicu.
Paor je rekao neka bude orginalno tako ce i biti onda..ipak cemo staviti ono na engleskome sto pise..a iza kape ce biti web stranica..a moze i naprijed...sve cemo se dogovoriti..ako necete kape moze i majica...lako mi uzmemo logo i stavimo na majici...Ako cemo onda ovaj logo onda bi i trebali staviti na baner foruma da bude indetično kao i na kapi..
evo malo boji slika i logo.Jedna je sa web stranicom a na kapi bez web stranice...

Paor je rekao neka bude orginalno tako ce i biti onda..ipak cemo staviti ono na engleskome sto pise..a iza kape ce biti web stranica..a moze i naprijed...sve cemo se dogovoriti..ako necete kape moze i majica...lako mi uzmemo logo i stavimo na majici...Ako cemo onda ovaj logo onda bi i trebali staviti na baner foruma da bude indetično kao i na kapi..
evo malo boji slika i logo.Jedna je sa web stranicom a na kapi bez web stranice...

zrine89- Admin

40
da i iza bi bilo super da bude web stranica na onom polukrugu di se steluje obim

nazalost,evo dosao sam od kolege koji šiva kape i majice.Rekao je da se nemoze traktori ići.Jer su onda se mora smanjiti.i slova su presitna.Šivanje je puno.znači samo bez traktora ....

A onaj logo sa traktorom može ici na majicu..Traktori bi isli iza preko leđa...a naprijed naravno kod srca
samo web stranica foruma..e sada cijene sve ovisi o vama...Koliko bi vas naručila...Jel sto više to je sve jeftinije..Ako sve skupa stavi naprijed sa web stanicom cijena je jeftinija...ako web stranicu stavlja iza onda je skuplje..Cijenu neznam tocno rekao je sve zavisi o vama..cijena 30-35 kuna i jos vam kazem sve zavisi koliko vas bude naručivalo...

A onaj logo sa traktorom može ici na majicu..Traktori bi isli iza preko leđa...a naprijed naravno kod srca

zrine89- Admin

40
Stranica 2 / 22. •
1, 2, 3 ... 12 ... 22 
Stranica 2 / 22.