Mali od placa
Stranica 1 / 1. • Share •
Mali od placa
Poštovanje kolege. Evo i mene kod vas pa da se i ja predstavim.
Ja sam Renato i živim u Stupniku kod Zagreba. Imam 30 godina i drugo sam koljeno vrtlara u mojoj obitelji. Otac rodom iz Tuh. toplica je počeo raditi kao vrtlar kod jednih vrtlara iz Savske opatovine dok je imao 15 godina. Eto ga ,dan danas juri vrtom ko pravi Bugar. Imamo klupu na Trešnjavci od 1980-te , dakle evo ovo nam je jubilarna trideseta godina poluozbiljne proizvodnje. Obrađujemo cca 4000m2, od toga 2000m2 plastenika u stupniku i oko 4000m2 u Brezovici.
Tolko za sad. Nadam se kvalitetnom druženju ovdje na forumu . Još jednom pozdrav svima.
Ja sam Renato i živim u Stupniku kod Zagreba. Imam 30 godina i drugo sam koljeno vrtlara u mojoj obitelji. Otac rodom iz Tuh. toplica je počeo raditi kao vrtlar kod jednih vrtlara iz Savske opatovine dok je imao 15 godina. Eto ga ,dan danas juri vrtom ko pravi Bugar. Imamo klupu na Trešnjavci od 1980-te , dakle evo ovo nam je jubilarna trideseta godina poluozbiljne proizvodnje. Obrađujemo cca 4000m2, od toga 2000m2 plastenika u stupniku i oko 4000m2 u Brezovici.
Tolko za sad. Nadam se kvalitetnom druženju ovdje na forumu . Još jednom pozdrav svima.

Re: Mali od placa
pozdrav

mario- Broj postova: 300
Zanimanje: kemičar
Registriran: 18.07.2009
0
→→→: VIŠE
pozdrav dobro došao 

Mata imt 540- Broj postova: 1241
God: 23
Zanimanje: po zanimanju strojarski tehničar
Registriran: 14.03.2008
0
→→→: VIŠE
Hej...... skoro pa susjed !!!!
Ja sam na prvom bregu iza Brezovice "Kupinečki Kraljevec"
Što raste u plastenicima ???

Ja sam na prvom bregu iza Brezovice "Kupinečki Kraljevec"
Što raste u plastenicima ???

Luka- Broj postova: 37
Zanimanje: Ucenik
Registriran: 14.01.2010
0
na dobrodošlici!A u plastenicima raste sve redom, zimi uglavnom imamo blitve,špinata,matovilca, prajzerice,ml.luka. A kasnije salate,paradajza,paprike..... Uvjek gledamo da imamo 8-10 kultura tak da klupa bude puna.
Ženini kumovi su iz Kraljevca. Lencur?
Lencur, oni su iz susjednig mjesta ( Franja ). Imaju radionu mislim da je za popravak građevinskih strojeva, ili tako nešto, ali se ne poznajemo.
Odeš li kad na kupanje na stare bazene u Tuheljske. Ja sam jednom bio po snjegu i bilo je mrak.
Odeš li kad na kupanje na stare bazene u Tuheljske. Ja sam jednom bio po snjegu i bilo je mrak.

0
Samo na starima se i kupam.Mir, tišina.... Klince šusnem u mali a ja plutam u velikom i laganini. Idem gore ljeti svaki vikend.
ZAKON 

0
Similar topics» JABUČNI OCAT (Acetum mali)
» Mali jubilej TV Vijesti: Već tri godine na usluzi građanima, i mafijaškoj vlasti
» Mali ljubitelj željeznice.
» Moji mali raj
» MALI MIHA
» Mali jubilej TV Vijesti: Već tri godine na usluzi građanima, i mafijaškoj vlasti
» Mali ljubitelj željeznice.
» Moji mali raj
» MALI MIHA
Stranica 1 / 1.