zradikovic

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: zradikovic

Postaj by afennell on uto 16 vel 2010 - 15:43

ZOKI je napisao/la:MOLIM NOVE FORUMASE DA PRILIKOM PRESTAVLJANJA NAPISU MIJESTO ODAKLEN SU ILI MAKAR KOJU REGISTRACISKU OZNAKU NOSE AUTI.ZAMISLITE DA SAM JA NAPISAO VRELO JER SE TAKO MOJE SELO ZOVE TKO BI ZNAO ODAKLEN SAM.ANMIN IGNORIRAJ ME SA FORUMA AKO SAM STA POGRESIO.

A zašto tebe zanima tko je "odaklen" ili iz kojeg "mijesta" ...pogledaj malo pravopis...

Registracija auta...daj molim te....

"anmin"... Rolling Eyes pogrešio...naravno da jesi...al ajd...

Samo Te molim da ne pišeš, tj. da ne odgovaraš na postove onako...znaš Ti kako....jer si stvarno nebulozan...

afennell

Broj postova: 32
Registriran: 23.05.2009
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by ZOKI on uto 16 vel 2010 - 15:58

Procitaj gore zasto sam to rekao i napisao jer ovdje smo da se pomazemo a nemogu pitati dalmatinca koji lovi ribu scim prska kukuruz nit slavonca o Tuni kad mu je more daleko zato sam to rekao da se zna odaklen je tko.Ma ustvari ako hoce se prestaviti moze ako nece ni nemora.Neznam zasto se ljudi kriju a li ako adminu nesmeta zasto bi meni smetalo.

ZOKI

Broj postova: 157
Registriran: 21.11.2009
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by ZOKI on uto 16 vel 2010 - 16:02

afenell mislim da malo i preterujes... pogresio...ili pogresio kakve to ima veze pa pola zagoraca prica ekavski pa kakve to ima veze mozda te moje mijesto iritira ili te mozda interesira narodnost vidis mene interesira covijek a koje je boje koze ili vijere zaboli me.Zao mi je sto sam ovo pisao ali vidim da su neke osobe "uskogrudne"pa morao sam komentirati.

ZOKI

Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by johndeere2300 on uto 16 vel 2010 - 18:46

velkom

johndeere2300

Broj postova: 720
God: 16
Zanimanje: nema
Registriran: 13.02.2010
Like 1

→→→: a tu ide?

http://www.poljoprivredni-forum.biz/predstavite-se-f10/johndeere2300-t1644.htm

[Vrh] Go down

Postaj by mario on uto 16 vel 2010 - 22:47

Ispravak krivog navoda zagorci pričaju kajkavski (ni to ekavica), a bormeš i međimurci i 10% zagreba Laughing . Ak niste primjetili Radiković je nestao, a sigurno radi ovakvog zagađivanja njegove teme

mario

Broj postova: 300
Zanimanje: kemičar
Registriran: 18.07.2009
Like 0

→→→: VIŠE

[Vrh] Go down

Postaj by afennell on sri 17 vel 2010 - 9:23

ZOKI je napisao/la:afenell mislim da malo i preterujes... pogresio...ili pogresio kakve to ima veze pa pola zagoraca prica ekavski pa kakve to ima veze mozda te moje mijesto iritira ili te mozda interesira narodnost vidis mene interesira covijek a koje je boje koze ili vijere zaboli me.Zao mi je sto sam ovo pisao ali vidim da su neke osobe "uskogrudne"pa morao sam komentirati.

JA - "ekavicu" nisam niti spomenula...ako netko razumije... Rolling Eyes
Kakva boja kože, nacionalnost....koga briga...ovdje smo zbog iste i nadam se, zajedničke stvari a to je stoka... Exclamation

I nije samo da neznaš pisati, očito je da neznaš ni pročitati što ti se piše...a i drugi te baš ne razumiju...
I nije zbog "ekavice"...koju si ti naveo...ja ni spomenula

afennell

Broj postova: 32
Registriran: 23.05.2009
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by ZOKI on sri 17 vel 2010 - 11:14

Moje znanje je potkovano sa iskustvom a narocito mog brata koji je veterinar sa 15-godisnjim iskustvom i mislim da bi on "trebao nesto znati"a ja sam sa njim svaki dan sa stokom,a ekavica,ijekavica,ikavica pisanja pravilni nepravilnih rijeci ma daj pustite to.Nekom nije dosta 30 puta ponoviti i citko napisati a netkom je dosta polovicno reci i nista nepisati da bi shvatio.Ma zaboli me, slucajno sam na ovaj forum naletio i prijavio se i htio sam pomoci sa svojim znanjem ljudima koji trebaju pomoc ali kad je netko"tvrdji iza rogu"to je njegov problem a ne moj,jos mu kazes kako treba a on te (fakticki)ubijedjuje da nije tako.Odsad samo odgovaram ljudima koji mi na pvt posalju poruku a ovi GLUMCI koji su kao ti nek se snalaze kako znaju i umeju.

ZOKI

Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by pingo on sri 17 vel 2010 - 11:40

ZOKI ne odustaj od foruma a i ne pravdaj se nikome dok ne dobiješ opomenu od admina . Ako ju nisi dobio nemaš razloga za brigu i samo budi to što jesi i piši tako kako najbolje znaš a onaj koga zanima će već pronaći smisao u tome ili će pitati za pojašnjenje .

pingo

Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
Like 1

[Vrh] Go down

Postaj by Mali od placa on sri 17 vel 2010 - 13:35

mario je napisao/la:Ispravak krivog navoda zagorci pričaju kajkavski (ni to ekavica), a bormeš i međimurci i 10% zagreba Laughing . Ak niste primjetili Radiković je nestao, a sigurno radi ovakvog zagađivanja njegove teme

Kaj 10%? Svi pravi zagrebčanci pričaju kajkavski! Laughing A to ti je po novom bar 20%! Laughing Laughing Laughing

Mali od placa

Broj postova: 17
God: 32
Registriran: 03.02.2010
Like 0

http://www.poljoprivredni-forum.biz/predstavite-se-f10/mali-od-placa-t1602.htm http://husko.blog.hr/index.2.html

[Vrh] Go down

Postaj by mario on sri 17 vel 2010 - 13:47

ha? kaj 10% su ko Bandić naučili kajkavski Laughing

mario

Broj postova: 300
Zanimanje: kemičar
Registriran: 18.07.2009
Like 0

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2