Internet (dostupnost, brzina, cijene, stabilnost...)
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 4 / 4. • Share •
Stranica 4 / 4. •
1, 2, 3, 4
Re: Internet (dostupnost, brzina, cijene, stabilnost...)
Evo da ne otvaram novu temu, ovdje ću.
Neka mi netko navede na to najvie moram gledati kada skidam sa torrenta.
Hvala!
Neka mi netko navede na to najvie moram gledati kada skidam sa torrenta.
Hvala!
Re: Internet (dostupnost, brzina, cijene, stabilnost...)
sad tek viidm to sta si pito...gledaj seedanje....i ti probaj sta vise seedat(drzat kod sebe taj file)
nego tu sam povodom druge teme...zelio bih vam reci ako netko ima problema sa adsl-om,dakle izbacivanje i slicno,neka se obrati t-com na njihov broj za korisnike te ce se rijesiti problem u roku od 4 dana...pisem to iz razloga sto sam imo velikih problema sa netom zadnjih mj dana,i zvao sam ih prekjucer,i eto danas bio decko kod mene ...stavio mi novi router i usmjerivac(onaj koji ide direkt na telefonsku zicu) i stvarno radi mi net kao nikad... eto toliko od mene,pa da znate da rade svoj posao
nego tu sam povodom druge teme...zelio bih vam reci ako netko ima problema sa adsl-om,dakle izbacivanje i slicno,neka se obrati t-com na njihov broj za korisnike te ce se rijesiti problem u roku od 4 dana...pisem to iz razloga sto sam imo velikih problema sa netom zadnjih mj dana,i zvao sam ih prekjucer,i eto danas bio decko kod mene ...stavio mi novi router i usmjerivac(onaj koji ide direkt na telefonsku zicu) i stvarno radi mi net kao nikad... eto toliko od mene,pa da znate da rade svoj posao

Stranica 4 / 4. •
1, 2, 3, 4
Similar topics» Internet (dostupnost, brzina, cijene, stabilnost...)
» Internet stranice od trgovina opreme za ptice
» cijene krmaca za klanje,odojaka,debelih svinja i suprasnih krmaca.
» Cijene polj. zemljita
» Cijene u govedarstvu
» Internet stranice od trgovina opreme za ptice
» cijene krmaca za klanje,odojaka,debelih svinja i suprasnih krmaca.
» Cijene polj. zemljita
» Cijene u govedarstvu
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 4 / 4.