naganjanje krava

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: naganjanje krava

Postaj by nemesis on pon 22 stu 2010 - 21:55

zoki zoki... Smile

prvo raž
ta žitarica najvjerojatnije najbolje pogoduje da na njoj rastu razne plijesni koje svojim produktima metabolizma oblože zrno a i slamu, e sad, ti metaboliti koji se luće jako su slićni estrogenim hormonima pa izazivaju lažna tjeranja, preganjanja a i pobačaje..prema tome u slučaju kada se krava ne tjera mogli bi potaknuti spolni ciklus. Ti metaboliti su termostabilni znaći ne mogu se uništiti prženjem, kuhanjem ili slićnim postupcima. uff..prava narodna medicina, samo koliko koristi a koliko štete..moglo bi se puno o tome

druga stvar
vidio sam da si i sam napisao zašto ti se krava ne tjera a u biti nisi ni primjetio, e sad da ja ne ispadnem veliki prorok pudem kopirao taj tekst

Re: naganjanje krava

by ZOKI on 9/1/2010, 19:49

.Ma kakav bik za jednu kravu,krava je dobra,debela .dosta mlijeka daje od proljeca do jeseni ide u pasu koje ima u izobilju prihranjuje se sa svim i svacim dobiva povremeno fertilfos presana sol sa mineralima i vitaminima joj visi iznad glave samo sto joj zena jos sarmu nepravi sve drugo dobiva.

krava ti je debela i zato najvjerojatnije ima problema s time da se tjera i da ostane gravidna, mora na dijetu

znam da možda zvući čudno, ali najvjerojatnije je istinito

nemesis

Broj postova: 22
God: 27
Zanimanje: samozaposlen
Registriran: 22.11.2010
Like 0

→→→: VIŠE

http://www.purinatakarmany.co.hu

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]