Traktor off road takmicenje Subotica Podravska , rujan 2004 ((NAPOMENA pun kufer slika )

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Traktor off road takmicenje Subotica Podravska , rujan 2004 ((NAPOMENA pun kufer slika )

Postaj by branko on 23/3/2008, 23:19

ovo su slike sa navedenog off road takmicenja , na zalost unatoc dobroj ideji , slijedece godine tj. 2005. se prijavilo vrlo malo zainteresiranih tako da se odustalo od navedene manifestacije a koja se odrzavala u sklopu klasicong off road takmcenja automobila u organizaciji ORK subotica podravska [You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

branko
Admin
Admin

Broj postova: 2546
God: 43
Lokacija: Lunjkovec (VZ zupanija) al sam podravec a ne zagorec NHF
Registriran: 09.03.2008
Like 17

http://www.farmphoto.com/fpv2/AuthorHistory.aspx?auth=frabrne

[Vrh] Go down

Re: Traktor off road takmicenje Subotica Podravska , rujan 2004 ((NAPOMENA pun kufer slika )

Postaj by pingo on 24/3/2008, 11:13

O tome da li je to dobra ideja bi se dalo razgovarati scratch
Hajde da se vuku neke prikolice/tereti ili da se nešto radi u polju ali ovako ... u svakom slučaju zaintrigiran sam i samo zato što sam vlasnik traktora bi to volio jednom vidjeti .

pingo

Broj postova: 4920
Like 1

→→→: VIŠE

[Vrh] Go down

Re: Traktor off road takmicenje Subotica Podravska , rujan 2004 ((NAPOMENA pun kufer slika )

Postaj by Krx on 24/3/2008, 12:37

Ooooo jako bi to volio vidjeti uživo.....vjerujem da se tu može dobiti odgovor na mnoga pitanja u vezi traktora...naravno da svog ljubimca nebih terao tamo...heh
....evo dokaz je ursuz koji je uvijek bio dokaz neuravnoženosti omjera mase i snage u smislu neskabasnosti....propo je do kabine tj. ukopo se....držim da bi se puno toga dalo vidjeti i naučiti iz takvog jednog offroada Very Happy
...recimo vidi se makar iz slika da fend i mf zahvaljujući svom međuosovinskom razmaku i razmaku izmežu točkova prednje osovine lakše savladavaju ili laički rečeno netko je već tada na takvo nešto i mislio....ma svašta bi se tu moglo vidjeti....dobro ovaj fend ako se nevaran ima i blokadu prednjeg diferencijala što je također jedna prednost...ma svašta bi tu čovjek mogao vidjet

Branko samo šalji slike Wink bounce ...

Krx

Broj postova: 1194
God: 29
Registriran: 10.03.2008
Like 10

[Vrh] Go down

Postaj by abrkili on 24/3/2008, 13:09

šou!! samo fali jedan IMT.. Smile

abrkili

Broj postova: 1387
God: 24
Zanimanje: student veterinarske medicine
Registriran: 14.03.2008
Like 11

http://www.vef.hr

[Vrh] Go down

Postaj by pingo on 24/3/2008, 13:59

Krx , ono što možda nisi vidio je to da j Ursus išao prvi iza šumskog traktora koji je izravnao put dok se ispred Fendta jasno vide tragovi traktora i samo ih treba slijediti . Po meni se tu ništa ne vidi što bi mi moglo koristiti . Zanima me koji traktor napravi najviše istog posla u nekoj jedinici vremena a pri tome da mu znam potrošnju i da se mogu osobno uvjeriti u kvalitetu posla ... naravno govorim o nekom ratarenju bilo koje vrste .

Naravno da nemam ništa protiv slika nego takmičenja .

pingo

Broj postova: 4920
Like 1

[Vrh] Go down

Postaj by Tonxy on 24/3/2008, 16:36

ovakvi šumski traktori lkt 81 koriste se kod nas u šumama!! samo oni i ovi novi eco trac ili timberjack!!

bratić ima 4 lkt-a i 3 su sa turbom!! idu ko ludi!! 3 kubika drva sa njim vučes bez problema!

a slike se za 5 i samo ih salji!!

Tonxy

Broj postova: 1081
God: 21
Zanimanje: informatika, programerstvo
Registriran: 10.03.2008
Like 0

http://www.croatiainvestment.info

[Vrh] Go down

Postaj by ŠANANA on 3/4/2008, 01:15

Superiška, e tu bi moj 565 imao kaj delati!!!! hehehe!

ŠANANA

Broj postova: 154
God: 22
Registriran: 19.03.2008
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by Zvonimir on 3/4/2008, 10:32

SAME EX 95 je napisao/la:Superiška, e tu bi moj 565 imao kaj delati!!!! hehehe!

Kad bi tu došel tvoj 565, mogel bi ga slobodno tam' i ostaviti Laughing Laughing Laughing

Zvonimir

Broj postova: 2183
God: 47
Like 5

[Vrh] Go down

Postaj by ŠANANA on 8/4/2008, 00:05

E nebi, još to čuda može potegnuti!
Nekad se i sam začudim kaj sve može, nemrem verovat!!

ŠANANA

Broj postova: 154
God: 22
Registriran: 19.03.2008
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by savoris on 8/4/2008, 23:28

SAME EX 95 je napisao/la:E nebi, još to čuda može potegnuti!
Nekad se i sam začudim kaj sve može, nemrem verovat!!

moze li sta ovako potegnuti
[You must be registered and logged in to see this link.]
ja inace ne volim IMT traktore ali ovaj lik mi je promijenio misljenje

savoris

Broj postova: 128
God: 35
Zanimanje: svastar
Registriran: 05.04.2008
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by Karlito on 27/4/2008, 22:04

uhaj,dobro..............dobre mašine.......ali meni to niš ne dokazuje......za ovaj šumski traktor svatko zna da s njim moreš ič kam got očeš............a molim vas,kud bi se netko s traktorom tu vozil......mislim di kod vas ima takvih jama.......iako natjecanje je fora.......a da tu dopelaš neki imt,zakopal bi se tak il onak,bil put savršen ili ne.........a ursus je išo po razmrdanom zbrda zdola putu........tak da bolje šutite........al je dobro tak testirat traktore..........ja sam se tak jemput natjecal s frendom........ko bu preso grabu di oma i vode i blata.......a graba nije baš mala......ja na ursusu a moj frend na imt-u.......nemoram govorit ko je pobjedil......ja sam frenda još moral vuč van iz grabe kak se zakopal.........al neki traktori(ko imt)su napravvljeni za po ravnom,a ursus ide po kojem got bregu očete..........

Karlito

Broj postova: 249
God: 16
Registriran: 27.04.2008
Like -2

[Vrh] Go down

Postaj by savoris on 29/4/2008, 23:30

ide on dok je breg suv samo nesto nece po blatu

savoris

Broj postova: 128
God: 35
Zanimanje: svastar
Registriran: 05.04.2008
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by Zvonimir on 29/4/2008, 23:48

savoris je napisao/la:moze li sta ovako potegnuti
[You must be registered and logged in to see this link.]
ja inace ne volim IMT traktore ali ovaj lik mi je promijenio misljenje

ovdje je vozač glavni

Zvonimir

Broj postova: 2183
God: 47
Like 5

[Vrh] Go down

Postaj by branko on 30/4/2008, 08:23

mali poljoprivrednik je napisao/la:uhaj,dobro..............dobre mašine.......ali meni to niš ne dokazuje......za ovaj šumski traktor svatko zna da s njim moreš ič kam got očeš............a molim vas,kud bi se netko s traktorom tu vozil......mislim di kod vas ima takvih jama.......iako natjecanje je fora.......a da tu dopelaš neki imt,zakopal bi se tak il onak,bil put savršen ili ne.........a ursus je išo po razmrdanom zbrda zdola putu........tak da bolje šutite........al je dobro tak testirat traktore..........ja sam se tak jemput natjecal s frendom........ko bu preso grabu di oma i vode i blata.......a graba nije baš mala......ja na ursusu a moj frend na imt-u.......nemoram govorit ko je pobjedil......ja sam frenda još moral vuč van iz grabe kak se zakopal.........al neki traktori(ko imt)su napravvljeni za po ravnom,a ursus ide po kojem got bregu očete..........

LKT je je ti bil kao pripomoc tj. za izvlacenje, a to se organizira (auto off road) na obroncima bilogore, kak ides od ludbrega prema koprivnici s desne strane podravske magistrale su ispocetka obronci kalnika do rasinje a dalje su ti obronci bilogore sve do koprivnice i dalje.

branko
Admin
Admin

Broj postova: 2546
God: 43
Lokacija: Lunjkovec (VZ zupanija) al sam podravec a ne zagorec NHF
Like 17

http://www.farmphoto.com/fpv2/AuthorHistory.aspx?auth=frabrne

[Vrh] Go down

Postaj by Karlito on 30/4/2008, 11:36

savoris je napisao/la:ide on dok je breg suv samo nesto nece po blatu

idu svi ursusi i po suhom i po mokrom........................imam ja zemlje u zagorju i par puta sam ja išo tamo s svojim ursusom.........i po blatu ide bes problema......na ovakvo natjecanje moj ursus nebi mogo ič,ali ak se s njim zakopaš u blatu,medo te izvuče taj čas iz nje bez problema............je da nejde uvijek,ali netreba te male ursuse(ko moji nekadašnji 335 i 360)u veliko blato..........traktori su napravljeni za rad na njivama i šumama,a ne da ih teraš u blato pa da onda zoveš suseda da ti ga izvlači iz blata............

Karlito

Broj postova: 249
God: 16
Registriran: 27.04.2008
Like -2

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics