graficka ne valja ili drajver neam ?
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 2 / 2. • Share •
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Re: graficka ne valja ili drajver neam ?
codexnox je napisao/la:ako neki driveri nisu jos izbaceni za win 7 onda posluze driver od viste.
tako je codexnox,ali za 32 bitnu verziju win 7 gotovo su svi driveri izasli ,samo je problemcic 64 bitna verzija,naravno sta se tice drivera!
e pa momci ja sam imao drajver za 32 bita i eto sta se dogodie...
tony uzvracam ti udarac semica je shit

tony uzvracam ti udarac semica je shit

zrine89- Admin

- Broj postova: 3672
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
48
→→→: O SEBI
nisi valjda instalirao drivere za 32 bita a os pici 64 bita??
I ako imas 2gb rama zasto si uopce stavljao 64bita???
I ako imas 2gb rama zasto si uopce stavljao 64bita???
vista ne vrijedi svoga imena
...no kako je reko codexnox o ukusima se ne raspravlja...mozda ces ti biti taj koji ce sa viste preći na neki "after win 7" sustav,kao sto sam ja preskocio vistu... znas sta je glavno u svemu tom..ga se taj hard vrti i da moe do foruma a igrice isve to...meni to nebitno

...no kako je reko codexnox o ukusima se ne raspravlja...mozda ces ti biti taj koji ce sa viste preći na neki "after win 7" sustav,kao sto sam ja preskocio vistu... znas sta je glavno u svemu tom..ga se taj hard vrti i da moe do foruma a igrice isve to...meni to nebitno
Vidim da se raspravlja o windowsima, imao sam vistu godinu dana, nije podravala neke programe koji su mi trebali za fax (npr. Catia) pa sam bio prisiljen staviti sedmicu. I dobro da jesam, koliko je kompjuter bri i manje opterećen od kad je sedmica. Vista je najgori windows od kad imam kompjuter.

vedran_kc- Broj postova: 1710
God: 23
Zanimanje: poljoprivreda
15
evo zrine pogledaj ovdje za driver pa probaj... [You must be registered and logged in to see this link.]
to je driver za tvoju grafu i windows 7- 32 bitni!
tako je df&torpedo...meni vista ne podrzava onaj program "Tell me more" za ucenje strani jezika...
tako je df&torpedo...meni vista ne podrzava onaj program "Tell me more" za ucenje strani jezika...
Komp je AMD Athlon 64 x2, 3 GB RAM i bio je spor, opterećen skoro uvijek 100%. Sa 7-icom se preporodio.
Stavio sam 7-icu i na AMD Athlon 3200, 2.21 GHz, 1 GB RAM i radi bez problema, vista sigurno nebi radila.
Stavio sam 7-icu i na AMD Athlon 3200, 2.21 GHz, 1 GB RAM i radi bez problema, vista sigurno nebi radila.

15
ma radila bi ali bi to bilo kao da stavis xp na 500mhz sa 256rama.....radio bi ali ono....u teskim uvjetima.
ali cekaj zar nije bila caka na visti da pokazuje 100% opterecenost kad idla?
ali cekaj zar nije bila caka na visti da pokazuje 100% opterecenost kad idla?
DF&Torpedo je napisao/la:Komp je AMD Athlon 64 x2, 3 GB RAM i bio je spor, opterećen skoro uvijek 100%. Sa 7-icom se preporodio.
koliko ti iznosi ona ocjena?....ja sa athlonom 5000+,2 Gb rama i Ge Force 8500gt o ocjena 3.9???

Kile- Broj postova: 836
God: 19
Zanimanje: Rudarsko geoloko naftni fakultet u Zagrebu, smjer rudarstvo
Registriran: 13.02.2009
1
→→→: VIE
Tonxy je napisao/la:evo zrine pogledaj ovdje za driver pa probaj... [You must be registered and logged in to see this link.]
taj drajver ne valja...toga sam instalirao i nista...sve je bilo isto...
@codexnox nije mi se dalo prebacivati u bios postavkama na 64 bita...a i moras imati windovse koji rade na 64 bita...znači windovs 7 6bit...jel tako ? zapravo moj je 3 gb rama
eno od moje sefice kompjuter 766 mhz sa 512 rama bez problema radi xp...
@df&torpedo naravno...zato sto jos vista nije bila usavrsena i nije mogla prihvatit neke programe...
@john dere3650 kod mene je ocjena 1,0 zato sto neam drajvera za graficku
dok kompjuter bio lo,to jest imao sam problema sa pregrijavanjem..kada dojde opterecenje on se htio sam ugasiti...dok sam istaliravao xp uopce nisam mogao instaliravati koliko je to opterecenje bilo za kompjuter...a kada sam vistu stavio sve od prve
ja tvrdim da je vista bolja od xp...ali od sedmice nije..zato ja sam bio prezadovoljan sa vistom i ostajem na visti...molim da ne kajate to ime vista 
zrine89- Admin

48
john deere 3650 je napisao/la:
koliko ti iznosi ona ocjena?....ja sa athlonom 5000+,2 Gb rama i Ge Force 8500gt o ocjena 3.9???
Athlon64, 3 GB ram, 3.0 je ocjena, zbog grafike (ATI radeon), neznam zato mi grafika ima 3.0.

15
ipak je graficka osla...zato tema lock..

zrine89- Admin

48
Stranica 2 / 2. •
1, 2
Similar topics» graficka ne valja ili drajver neam ?
» Valja nama preko rijeke...
» to se iza brda valja?
» imt 577 menjac
» Valja nama preko rijeke...
» to se iza brda valja?
» imt 577 menjac
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 2 / 2.