Novocommerce

Stranica 4 / 4. Previous  1, 2, 3, 4

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: Novocommerce

Postaj by Tovljač junadi on 13/6/2010, 21:18

Kolika je cijena kuhnove kosilice sa 6 diskova?

Tovljač junadi

Broj postova: 331
God: 18
Registriran: 19.04.2010
Like 1

→→→: VIŠE

[Vrh] Go down

Postaj by Berislav on 14/6/2010, 08:33

Ne bih znao takve podatke jer cijene vidim samo kada ih dobijem za recimo web ili tiskanice... ali znam ko zna... Smile ... Iako je tebi Bjelovar najbliži, mislim da bi trebao nazvati Lavoslava iz Zg. Vrlo je vjerojatno da on to napamet zna... A pošto je u uredu svake prijestupne godine mogu ti PM-at njegov mobitel... (ako želiš nazvati i raspitati se)

Berislav

Broj postova: 23
Registriran: 04.01.2010
Like 0

[Vrh] Go down

Prezentacija strojeva

Postaj by Berislav on 12/8/2010, 16:07

Evo ga... pa ko voli neka izvoli:

http://www.novocommerce.hr/sajmovi/

Stranica okrečena prije 10 min....

Berislav

Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by Berislav on 30/10/2010, 14:22

Poštovanje dragi poljoprivrednici...

Pošto već dugo nisam ništa napisao evo malo novosti...

John Deere Shop
Shop je preveden na Hrvatski i spreman za upotrebu. Ima oko 1000 artikala unešenih. (za sve one koji se pitaju - da prijevod je trajao i trajao...) To je zadnjih 4 kataloga John Deere opreme i tu ima svega... Od igle do lokomotive. Doduše kako to već ide sa korporacijama još se čeka "glavno odobrenje"... Koliko dugo? Ne znam... Čim mi daju zeleno svijetlo ja se javim...

Evo i slika...

Želio bih napomenuti da shop ima skladište u Njemačkoj... tako da ako ne želite platiti puno poštarine kada pronađete što želite... radije naručite od NC-a sa kataloškim brojem iz shopa...

novocommerce.hr
Na novocommerce je malo menu prerađen... da bude uočljiviji... Dodan je newsletter servis (na nasovnoj stranici iznad 5M) na koji se možete prijaviti i primati sve obavijesti putem maila. Ovdje se radi o akcijama (proljetnim popustima, strojevima itd...) i informativnim letcima o John Deere strojevima.... Ovo zadnje je isključivo u slučaju da nema nikakvih akcija...

johnddere.hr
Na JohnDeere.hr dodan kompetan tekst o svim kombajnima...

Berislav

Like 0

[Vrh] Go down

Stranica 4 / 4. Previous  1, 2, 3, 4

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics