Carraro
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: Ostali
Stranica 1 / 3. • Share •
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3 
Carraro
Traktori talijanske proizvodnje. Imaju Deutz zrakom hlađene motore (do 95 ks), mjenjači (24x24) i diferencijali su vlastite proizvodnje. Odlikuje ih mala potrošnja, okretnost, brzina, odaziv na gas. Jedino su malo bučniji u kabini, no to nije toliki problem. Najveći problem u Hrvatskoj je loš uvoznik-zastupnik. Dosta ljudi je odustalo od kupnje zbog tog problema. Znam 5-6 ljudi koji su vlasnici tih traktora i svi su zadovoljni sa njima.
Carraro Agriplus 75 F, voćarski model

Carraro Agriplus 85, standardni model

Carraro Agriplus 75 F, voćarski model

Carraro Agriplus 85, standardni model

Bećarina pusta- Broj postova: 3248
Registriran: 11.03.2008
20
→→→: VIŠE
Re: Carraro
vidio sam jednog sa polupanim vratima u dakovu dobar je a i brz juri majstor kao schumacher 

evo isto jednog, a ima jedan kod mene veliki tj. kao normalni traktori sam svaki put kad ga vidim nemam fotic kod sebe, model tog neuhvatljivog je 820

andro je napisao/la:vidio sam jednog sa polupanim vratima u dakovu dobar je a i brz juri majstor kao schumacher
na tom terenu ih ima dva komada.
U suštini isti kao i JD 5510
Gost- Gost
Jedan Carraro 85 ima u Širokom polju na farmi. Tako je zvona, osim motora i kabine sve je isto kao i na JD 5000, 5010, 5015.
20
Meni se jako sviđa kabina,fino je uređena iznutra,spartanski,ali jako kvalitetno...

abrkili- Broj postova: 1387
God: 24
Zanimanje: student veterinarske medicine
Registriran: 14.03.2008
11
→→→: VIŠE -

abrkili je napisao/la:Meni se jako sviđa kabina,fino je uređena iznutra,spartanski,ali jako kvalitetno...
Kabina je Lochmann. Jedini je problem kaj je preuska. Naime, ista je kabina za voćarski model kao i za normalni.
Zvonimir- Broj postova: 2183
God: 47
5
Evo jednog Carraro Agri X-a 60 u Leškovom dvorištu.

5
Ili nema haube,ili mu je skinuta??

abrkili- Broj postova: 1387
God: 24
Zanimanje: student veterinarske medicine
11
→→→: VIŠE -

Zvonimi® je napisao/la:Evo jednog Carraro Agri X-a 60 u Leškovom dvorištu.
gdje je to lešklovo dvorište?? šta je to ko nešto za dijelove ili??
Leško ti je zastupnik za Carraro. Slikano je u dvorištu njegove firme u Sv. Križu Začretju.
5
Zvonimi® je napisao/la:Leško ti je zastupnik za Carraro. Slikano je u dvorištu njegove firme u Sv. Križu Začretju.
u pozadini sam vidio torpedo pa pitam redi informacije jer mi treba onakva kabina!!

Tonxy je napisao/la:Zvonimi® je napisao/la:Leško ti je zastupnik za Carraro. Slikano je u dvorištu njegove firme u Sv. Križu Začretju.
u pozadini sam vidio torpedo pa pitam redi informacije jer mi treba onakva kabina!!
Nazovi, pa pitaj sam. 049 227 411 ti je telefon. Inače, ovo je slikano prije 2-3 godine.
5
Zvonimi® je napisao/la:abrkili je napisao/la:Meni se jako sviđa kabina,fino je uređena iznutra,spartanski,ali jako kvalitetno...
Kabina je Lochmann. Jedini je problem kaj je preuska. Naime, ista je kabina za voćarski model kao i za normalni.
Kabina nije iste širine za voćarski i stndardni model. Ipak je za voćarski model nešto uža i nema bočna stakla nego vrata spajaju prednju i zadnju šajbu (pokrivaju cijelu bočnu stranu kabine). I još jedna mana, ako to možemo uopće nazvati manom, reverzer je na desnoj strani volana.
20
Bećarino, Leško ugrađuje i jednu i drugu kabinu na normalne traktore. Jednom je imal kabinu od JD-a ugrađenu, tak da nigdar neznaš kaj si platil i kaj buš dobil pri njega.
Lochmann uska

Brieda kao na JD 5x10

Lochmann uska

Brieda kao na JD 5x10

5
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3 
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: Ostali
Stranica 1 / 3.