Unimog
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: Ostali
Stranica 1 / 1. • Share •
Re: Unimog
Probao si u Brodu na brzoj cesti?
Bećarina pusta- Broj postova: 3248
Registriran: 11.03.2008
20
→→→: VIŠE
Pa ima 160 ks, i ne ore baš preduboko, možda lakša tla i to je to. Možda mu je i ubacio jači motor, tu ti je auspuh uz kabinu i gornji dio radi sa kabinom, dok je lonac na šasiji fiksan. Spoj cijevi i lonca je sa nekakvim konusnim dijelom. Mislim da bi to mogli napraviti auspuh majstori, nije ništa posebno. ako ćeš orginal, pripremi se na čekanje i podosta novaca (kod groma koji bi se po tom pitanju mogao zvati i puž). Ajoj kako kliže u drugom dijelu filma, treba mu paleta cementa u kištru. A onda bi mercedesovom motoru (ono razvikano govno sa pretkomorama) auspuh bio mali.

Fidelito- Broj postova: 2689
Zanimanje: Poljoprivrednik - ministar
Registriran: 17.05.2008
26
Fidelito je napisao/la:Pa ima 160 ks, i ne ore baš preduboko, možda lakša tla i to je to. Možda mu je i ubacio jači motor, tu ti je auspuh uz kabinu i gornji dio radi sa kabinom, dok je lonac na šasiji fiksan. Spoj cijevi i lonca je sa nekakvim konusnim dijelom. Mislim da bi to mogli napraviti auspuh majstori, nije ništa posebno. ako ćeš orginal, pripremi se na čekanje i podosta novaca (kod groma koji bi se po tom pitanju mogao zvati i puž). Ajoj kako kliže u drugom dijelu filma, treba mu paleta cementa u kištru. A onda bi mercedesovom motoru (ono [b]razvikano govno sa pretkomorama)[/b] auspuh bio mali.
isto misljenje.....
Matias- Broj postova: 237
God: 29
Zanimanje: strojarski tehnicar-serviser gradjevinske mehanizacije
Registriran: 03.04.2008
0
Flackmaster je napisao/la:Ima on nekakvu prtljagu iza kabine liči mi na nekakav uteg.
Da , ima sigurno više od 1 tone u prikolici ali opet ljudi moji pa to je sedam brazdi

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
→→→: VIŠE
Jao, pa sve ga je ružno vidjet sa ovom prkolićkom iza !

Dizel- Broj postova: 55
Registriran: 25.12.2010
1
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: Ostali
Stranica 1 / 1.