ilegalna ispaša
Stranica 4 / 4. • Share •
Stranica 4 / 4. •
1, 2, 3, 4
Re: ilegalna ispaša
Dijasporo moja, da vidimo, hm.... možda kakvo mjesto u diplomaciji.... velika nam je država, pa ima dosta mjesta za 'uhljebit' bazu. Izaberi si glavni grad po volji (Ulan Bator, Alma Ata, PyongYang i sl.), pa čim se mjesto isprazni ti uskačeš.

Fidelito- Broj postova: 2555
Zanimanje: Poljoprivrednik - ministar
Registriran: 17.05.2008
21
Ma nedolazi u obzir ,inzistiram da me postaviš za revizora ,pa da pometem ove parazite koji ilegalno pasu tuđi novac i zaj....u one koji poštenim fizičkim radom osiguravaju egzistenciju za svoju obiteljFidelito je napisao/la:Dijasporo moja, da vidimo, hm.... možda kakvo mjesto u diplomaciji.... velika nam je država, pa ima dosta mjesta za 'uhljebit' bazu. Izaberi si glavni grad po volji (Ulan Bator, Alma Ata, PyongYang i sl.), pa čim se mjesto isprazni ti uskačeš.
O.P.G.KOVAČ- Broj postova: 895
God: 39
Registriran: 04.10.2008
12
treći izborni krug je jedino riješenje!A Fidelito jeFidelito je napisao/la:Ma, Pingo, nije za tebe posao sa farbanjem tunela. Pusti to sitnoj ribi. Kao predsjednik trebati ću savjetnike, pouzdane ljude sa velikim ovlastima. Evo samo za tebe - jedno mjesto savjetnika. Imam jedno mjesto i u tajnim službama, ali taj posao zahtjeva puno radno vrijeme ali ta osoba mora biti i nepoznata široj javnosti, što mi ti baš i nisi, naime treba kontrolirati što drugi rade, ali diskretno, tako da oni toga nisu svjesni. Samo ti reci što te otprilike zanima, ne razumijem što ste svi zapeli za te tunele, pa treba sagraditi i taj most za Pelješac (uvijeti za dobivanje tog posla su da posjeduješ u trajnom vlasništvu jedne tačke, lopatu, i iskustvo na mješalici za beton), pa tu su i radovi u brodogradilištu, ima posla samo tko želi raditi, a po odjeku na forumu vidim da ima zainteresiranih. Pingo samo ti reci riječ, sa tolikim postovima žalosno bi bilo da takav talent trune u nekom tunelu...
Sad sam tek otvorio link, jebeš sve, biti ćeš ti meni moj PR, moj Zlatko Maček....Sa ovakvin PR-om sigurno dobivamo demokratske izbore, pa makar i revolucionarnim putem (tzv. treći izborni krug).

pobrito- Broj postova: 114
Zanimanje: ribičija
Registriran: 26.02.2009
0
OK, možeš i u revizore, ali onda ne znam kud ću sa Šimom... Moram malo razmisliti, ipak ljudi sa foruma imaju prednost, opet sa druge strane Šima je prokušani kadar... stvarno ne znam... No dobro, evo jedno revizorsko mjesto ostaviti ću za tebe. Pa ti udri po sirotinji, čini se da jedino oni imaju još slobodnog novca....

Fidelito- Broj postova: 2555
Zanimanje: Poljoprivrednik - ministar
Registriran: 17.05.2008
21
Pa bog te pomogao ! kud ćeš veće srotinje od mene, imam 20 grla u štali a nemam ni za germeFidelito je napisao/la:OK, možeš i u revizore, ali onda ne znam kud ću sa Šimom... Moram malo razmisliti, ipak ljudi sa foruma imaju prednost, opet sa druge strane Šima je prokušani kadar... stvarno ne znam... No dobro, evo jedno revizorsko mjesto ostaviti ću za tebe. Pa ti udri po sirotinji, čini se da jedino oni imaju još slobodnog novca....
O.P.G.KOVAČ- Broj postova: 895
God: 39
Registriran: 04.10.2008
12
Stranica 4 / 4. •
1, 2, 3, 4
Stranica 4 / 4.