todor

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: todor

Postaj by todor on sub 5 pro 2009 - 17:07

zoko je napisao/la:Ko mu kaže... :p
u kom smislu,džoni nemoj ti da praviš probleme ti si dobio trajn ban na poljoinfo ne ja i pazi da i ovde tako ne prođeš jer ovi članovi ne trpe kad se neko kurči i pravi pametan kao mi što smo trpeli

todor

Broj postova: 20
Registriran: 18.02.2009
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by Pavinjak on sub 5 pro 2009 - 19:19

paor je napisao/la:gledam EU cijene mlijeka i fino je vidjeti porast od skoro 10%. Kod nas je to nešto sitno, ali još se zanimljiviji glasovi čuju iz moćnog Dukata...Nadam se da i vas zapljuskuju povoljniji vjetrovi jer bi to onda bio siguran znak da krećemo iz dna?

dobrodošao na forum

Ma sve če to s vremenom doči na svoje...makar se nadat boljem...

Pavinjak

Broj postova: 3040
God: 17
Zanimanje: Učenik, Računalni tehničar za strojarstvo
Registriran: 25.06.2008
Like 27

http://www.poljoprivredni-forum.biz/predstavite-se-f10/pavinjak-t370.htm http://www.youtube.com/user/pavinjak

[Vrh] Go down

Postaj by Tošo on čet 4 oľu 2010 - 19:32

todor je napisao/la:Evo i ja da se predstavim zovem se Todor imam 25god dolazim iz sela đurđevo blizu novog sada bavim se stočarstvom i zemljoradnjom sa ocem obrađujem 50ha od mašina posedujem traktor imt 567 imt 542 imt 539 rotacionu kosačicu sip 165g prikolicu za stajnjak sip sejalicu nodet original presu poljostroj silažni kombajn potinger mex 2s berač za kukuruz 222rpm nekoliko prikolica kombajn za žito masey ferguson 87 tanjiraču v zahvata 2,6m

Pozdrav imenjače!!!

Tošo

Broj postova: 493
God: 32
Zanimanje: Poljoprivrednik
Registriran: 19.01.2010
Like 3

→→→: VIŠE

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics