Malceri
Stranica 2 / 25. • Share •
Stranica 2 / 25. •
1, 2, 3 ... 13 ... 25 
Re: Malceri
istina pečarina u pravu si ja sam zaboravio na ovaj jedan manji malčer kaj je bio on je imao te y noževe
samo on nije kosio baš neku veliku šigaru više je kosio nasipe i brane
jer je mogao neznam pod kolki točno nagib ići
i hvala na ispravci

Mata imt 540- Broj postova: 1241
God: 23
Zanimanje: po zanimanju strojarski tehničar
Registriran: 14.03.2008
0
→→→: VIŠE
Voćarski malčer Zanon TRV 2250, zahvat 225 cm, težina 525 kg, 1000 o/min, radna tijela čekići, hidraulični bočni pomak u desnu stranu, mogućnost prikopčavanja na prednju i zadnju stranu traktora. Probali smo ga na zaraslom igralištu i prvi dojmovi su odlični. Uskoro slijedi malčiranje voćnjaka, a dok nebude slika iz voćnjaka evo dvije slike prije rada.

Bećarina pusta- Broj postova: 3248
Registriran: 11.03.2008
20
fino,čestitam... 

abrkili- Broj postova: 1387
God: 24
Zanimanje: student veterinarske medicine
11
→→→: VIŠE -

ljepe strojke smojel se znati kolko si ga platio

mladen- Broj postova: 574
God: 28
Registriran: 19.03.2008
0
Danas sam radio sa takvim malčerom bećarino...znaš čijim...od ciginog kolege Biondića u kombinaciji sa imt 546 vinogradarom....samo nema hidraulični pomak niti mogućnost kvačenja na prednje poluge traktora

Krx- Broj postova: 1194
God: 29
Registriran: 10.03.2008
10
Mladene koštao je oko 23000 kn + PDV, no nemoj me držati za riječ, uglavnom tu je negdje.
Krx malčer od Biondića sam vidio (on ga tera sa svojim IMT-560), a IMT-546 je od Cige (predpostavljam).
Krx malčer od Biondića sam vidio (on ga tera sa svojim IMT-560), a IMT-546 je od Cige (predpostavljam).
20
hmmm
mislim da se ne može montirat i na zadnji kraj traktora zbog toga jer neznam jer se može okrenuti ono di se kopči za traktor ......ali ako se i da čini mi se da nema opet naprijed di se stavlja ovaj valjak koji valja travu .....i još jedno pitanje jel je ko kad spuštao ili dizao bolje rečeno valjak taj koji valja travu 

0
Super izgleda ova plava kombinacija
Traktor djeluje k'o mrav kad nosi ogromni kamen veci od sebe 

Smiljan- Broj postova: 1994
Zanimanje: Staro gunđalo sa crnim rokovnikom
Registriran: 13.03.2008
2
Mata imt 540 je napisao/la:hmmmmislim da se ne može montirat i na zadnji kraj traktora zbog toga jer neznam jer se može okrenuti ono di se kopči za traktor ......ali ako se i da čini mi se da nema opet naprijed di se stavlja ovaj valjak koji valja travu .....i još jedno pitanje jel je ko kad spuštao ili dizao bolje rečeno valjak taj koji valja travu
Pogledaj malo bolje pa ćeš vidjeti da se može prebaciti nazad. Vidiš da naprijed ima klizače u koje se uvuče žuti okvir za kojeg se kopča trotočje traktora. A valjak ostaje di i je jer ti nemjenjaš smjer rada malčera već ga samo prebacivaš na prednji ili stražnji kraj traktora. Valjkom se regulira visina košnje i u ovisnosti šta malčiraš i kakav je teren sa njim reguliraš visinu malčiranja. Nije dobro ni previše nisko obrijati travu jer onda ona teže počinje rast i u sušnim uvjetima se zna dogodit da se nakon takvog "brijanja" trava počne sušit (mislim na biljku) što nam na zatravljenim površinama svakako nije cilj.
20
a da vidiš istina Bećarina pusta nisam uopče mislio o tome da ne mjenja smjer a jebga nemojte zamjerit 
0
Što mislite o ovim malčerima?
http://www.gramip.hr/gs55k.html
http://www.gramip.hr/gs55k.html
igor_peradar- Broj postova: 109
Registriran: 13.04.2008
0
Za razliku od mnogih u Hrvatskoj proizvedenih polj. strojeva, ovo je vrlo solidan proizvod.
Zvonimir- Broj postova: 2183
God: 47
5
Za razliku od mnogih u Hrvatskoj proizvedenih polj. strojeva, ovo je vrlo solidan proizvod.
Zanima me općenito kvaliteta, jesi li probao raditi sa njim?
igor_peradar- Broj postova: 109
Registriran: 13.04.2008
0
Stranica 2 / 25. •
1, 2, 3 ... 13 ... 25 
Stranica 2 / 25.