Malceri
Stranica 1 / 25. • Share •
Stranica 1 / 25. • 1, 2, 3 ... 13 ... 25 
Re: Malceri
Moj Maschio malčer .

A evo i nekoliko slika u radu , video nemam ... bojim se da mi ga ne ukradu

A evo i nekoliko slika u radu , video nemam ... bojim se da mi ga ne ukradu

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
→→→: VIŠE
Dobar malčer, jesi pokušo sa njim malčirat šikaru, zanima me koliko debele mladice može savladat. imam na par mjesta uz njive neke šikare pa si mislim dal bi takav stroj tu štogod mogo napravit???
koliko to otprilike para košta?
koliko to otprilike para košta?
agrotehničar- Broj postova: 167
Registriran: 21.04.2008
1
pingo je napisao/la:Moj Maschio malčer .A evo i nekoliko slika u radu , video nemam ... bojim se da mi ga ne ukradu![]()
cekaj dok vatrogasci izmisle pjesmu i o malcerima , do onda mi nije taj video interesantan.
agrotehnicar, ja sam s ovim gore inojem bez problema samljeo trninu debljine do cca 5 cm, samo ona moram ici sporije ili na mjestima stati da je stigne samljeti.
to su prave mrcine to sam ja nekad servisiral dok sam išel na praksu
s tim su dečki roštali savsli nasip,ali i potoke ma joj da ne nabrajam lude stvari.....kolko sam vidio u svom selu su jedni došli krčit neku živicu ali bilo je i divljih šljiva negdje oko 15 cm debljine i srokali oni to sve do zemlje šiba to dok su noži oštri 

Mata imt 540- Broj postova: 1241
God: 23
Zanimanje: po zanimanju strojarski tehničar
Registriran: 14.03.2008
0
Mata imt 540 je napisao/la:ali bilo je i divljih šljiva negdje oko 15 cm debljine i srokali oni to sve do zemlje šiba to dok su noži oštri
To sve šiba, ako mašina nije tvoja. Ako je tvoja, ideš ti to prvo motorkom sredit.
a i tu si upravu 100% da bi

0
pingo kolko si platio malcer i koju debljinu moze radit naprimer mozel drac derat i iviku u zbunu debljine do 3-5cm i znasli imal gdje tako nesto polovno

mladen- Broj postova: 574
God: 28
Registriran: 19.03.2008
0
mladen je napisao/la:pingo kolko si platio malcer i koju debljinu moze radit naprimer mozel drac derat i iviku u zbunu debljine do 3-5cm i znasli imal gdje tako nesto polovno
Odokativno me je koštao 36.000 kn ali stvarno ne znam točno , zaboravio sam .
Radi bez problema do 5 cm a za nuždu je rušio i drvo debljine boce od Jamnice

1
pingo kakvog su oblika tvoji nozevi

mladen- Broj postova: 574
God: 28
Registriran: 19.03.2008
0
mladen je napisao/la:pingo kakvog su oblika tvoji nozevi
A pojma ti nemam kako se oni zovu ... recimo ima oblik ljudske šake kada blago poviješ prste prema unutra

1
Mislim da se ti zovu čekići, ako se ne varam.
bajki- Broj postova: 115
Registriran: 09.05.2008
0
hmmmm neznam kaka se zovu ali sam siguran da su kod svih malčera isti noževi tj istog oblika jedino drugačije veličine ima manjih od 3,5cm pa neznam do kolko naj više
a istina kaj pingo veli polovni nisu baš ono ali sve zavisi od toga kaj je frajer s njime malčao ako je to bio samo korov i tak nekaj onda bi mislim bio relativno okk ali ako je bio skoro stalno u šikarama onda hmmm zapitao bi se kakvi su ležajevi i to ..... i pingo jedno pitanje kolko često podmazuješ recimo svoj malčer?

0
Mata imt 540 je napisao/la:hmmmm neznam kaka se zovu ali sam siguran da su kod svih malčera isti noževi tj istog oblika jedino drugačije veličine ima manjih od 3,5cm pa neznam do kolko naj višea istina kaj pingo veli polovni nisu baš ono ali sve zavisi od toga kaj je frajer s njime malčao ako je to bio samo korov i tak nekaj onda bi mislim bio relativno okk ali ako je bio skoro stalno u šikarama onda hmmm zapitao bi se kakvi su ležajevi i to ..... i pingo jedno pitanje kolko često podmazuješ recimo svoj malčer?
Noževa ima više vrsta i veličina. Recimo Y noževi, pa L, pa ravni I noževi, čekići... Pa mogu biti na vijak pričvršćeni, kariku od lanca...
Bećarina pusta- Broj postova: 3248
Registriran: 11.03.2008
20
Stranica 1 / 25. • 1, 2, 3 ... 13 ... 25 
Stranica 1 / 25.