kupovina kružne pile
Stranica 1 / 1. • Share •
kupovina kružne pile
Gdje mogu pogledati cijene kružnih pila, treba mi promjer oko 800mm za sječu ogrijevnog drveta

amater- Broj postova: 196
Registriran: 05.04.2009
0
Re: kupovina kružne pile
imaš ih uglavnom po žrljeznarijama

BOŽIDAR- Broj postova: 1449
God: 39
Registriran: 17.08.2008
10
→→→: VIŠE -

amater je napisao/la:Gdje mogu pogledati cijene kružnih pila, treba mi promjer oko 800mm za sječu ogrijevnog drveta
Nazovi Kordun Karlovac i pitaj tam. Mislim da su najpovoljniji i možeš birati debljinu pile.
Zvonimir- Broj postova: 2160
God: 46
Registriran: 14.03.2008
3
→→→: VIŠE
piše lokacija BiH
to je daleko od korduna
to je daleko od korduna
bufa befava- Broj postova: 165
Zanimanje: ja sam obična isfrusrirana seljačina
Registriran: 20.09.2009
0
Izgleda da cu morati tamo kupiti pilu, kada budem isao u HR, zasada nisam nasao nigdje bliže, a vec sam cuo da su tamo kvalitetne i povoljne cijene. Hvala. Ustvari ja pruređujem stroj koji istovremeno cijepa i reže trupce za ogrijev,. Skidam pilu izvedbe motorene pile na tom stroju i hođu je zamijeniti kružnom pilom, koja radi brže i pouzdanije.

0
Svi savjeti i komentari vezano za izvedbu modifikacije su dobro dosli

0
interesantno
zašto mjenjaš lanac ? .koji su problemi ?
Koliko okretaja ima zvijezda (pogon lanca) ?
evo još nekih
[You must be registered and logged in to see this link.]
zašto mjenjaš lanac ? .koji su problemi ?
Koliko okretaja ima zvijezda (pogon lanca) ?
evo još nekih
[You must be registered and logged in to see this link.]
bufa befava- Broj postova: 165
Zanimanje: ja sam obična isfrusrirana seljačina
Registriran: 20.09.2009
0
najbolje je da uzmes direktno u kordunu, i to zato jer imaju najbolji odnos cijena/kvaliteta, a i kako je zvonko napisal mozes birati debljinu a ako ti financije dozvoljaju mogu ti je stelitirati, ja sam kupio manju fi 450 od hawere koja je ono poznata i priznata njemacka firma ali nije par ni jednoj kordunovoj
pa problemi sa lancom su slijedeći:
kada želim piliti karaća drva (1 metar) lanac ih pomjera i pri osijecanju zadnjeg nemamdovoljnu duljinu da ga mogu pridržžati. posto su kod men u ponudi ogrijevno drvo od metra duljine ja cu naparviti fiksnu pilu i pokretno korito gdje se ubaci drvo i samo se nanosi prema pili (zakrece korito u kojem je drvo) kao kod Plax combi, možete pogledati na zou tube kak to radi.
kada želim piliti karaća drva (1 metar) lanac ih pomjera i pri osijecanju zadnjeg nemamdovoljnu duljinu da ga mogu pridržžati. posto su kod men u ponudi ogrijevno drvo od metra duljine ja cu naparviti fiksnu pilu i pokretno korito gdje se ubaci drvo i samo se nanosi prema pili (zakrece korito u kojem je drvo) kao kod Plax combi, možete pogledati na zou tube kak to radi.

0
[You must be registered and logged in to see this image.]

0
Ovako sam to zamislio,jos da postavim leziste gdje ce ici drvo i mehanizam za primicanje na pilu.Prijedlozi i kometari su dobro dosli.

0
Ugrađivao sam tracnu pilu, bansek na stroj zacijepanje drva, to sad radi, samo mi se cini da je tracna pila koju smo stavili sa krupnim zubima, pa se nekada desi da uhvati drvo, tj povuce ga na sebe i zaglavi. kakva bi pila ustvari trebala za poprecno rezanje drveta.korak ili kako se to vec zove zuba i sirina pile.

0
Similar topics» kupovina kružne pile
» Kupovina preko interneta
» Lanci za motorne pile
» Kupovina zemlje
» Internet kupovina
» Kupovina preko interneta
» Lanci za motorne pile
» Kupovina zemlje
» Internet kupovina