serija 8R
Stranica 1 / 3. • Share •
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3 
serija 8R
nakom 5R dolazi i 8R pa ce tako imat i oznake kao i 5R znaci prvi broj ce oznacavat seriju dok preostala 3 snagu traktora pa ce npr model s 345ks imat oznaku 8345R (380 s Intelligent Power Management-om)

evo i video s prezentacije
i na njihovoj stranici ima super video http://www.deere.com/en_AU/equipment/ag/tractors/8r/interactive.html

evo i video s prezentacije
i na njihovoj stranici ima super video http://www.deere.com/en_AU/equipment/ag/tractors/8r/interactive.html
Re: serija 8R
Šta , nemaju više konja nego stari modeli ?
U biti nova kabina a mehanika ista kao u 8x30 modelima ?
U biti nova kabina a mehanika ista kao u 8x30 modelima ?

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
→→→: VIŠE
pa nema bas puno razlike o odnosu na seriju 30, kao i kod manjeg 5R tek neke sitnice i nova kabina ali nisam bas puno cito mozda i ima nekih novih stvari
vidio sam da u americi najslabiji model u seriji kosta 166.000 USD dok najjaci oko 260.000USD, mislim da ce kod nas bit ipak skuplji
vidio sam da u americi najslabiji model u seriji kosta 166.000 USD dok najjaci oko 260.000USD, mislim da ce kod nas bit ipak skuplji
Čitao sam da je 8345R u Engleskoj više od 120.000 funti sa AP transmisijom što je opet jeftinije od Fendta 360 za 20.000 funti ( dobro ipak Fendt u seriji nudi još malo više opreme ) ali puuuno skuplje od recimo Case Magnum 335 također 50 km/h i CVT koji košta 80.000 funti . Ispada da je Case daleko najpovoljniji veliki traktor ?!? Isto tako u Engleskoj kažu da John Deere diže cijene za 10 % !!! Moguće da je to zato što funta non-stop pada a ne da su JD traktori globalno poskupjeli .
Baš me zanima koliko će ih se zapravo prodati u HR ? Nekako mi se čini da su se ljudi ohladili od pravila da najveći traktor mora biti JD te da druge marke u toj elitnoj grupi +300 KS jednostavno nisu takmac JD-u .
Baš me zanima koliko će ih se zapravo prodati u HR ? Nekako mi se čini da su se ljudi ohladili od pravila da najveći traktor mora biti JD te da druge marke u toj elitnoj grupi +300 KS jednostavno nisu takmac JD-u .

pingo- Broj postova: 4920
1
ne znam, ali i dalje mislim da ce ljudi prije kupovat Fendt-a i JD- kao glavne traktore prije nego Case-a i slicen(ne kauem da ce svi ali velik broj hoce) bez obuira na cijenu, pogotovo veliki poljoprivrednici (pogotovo nasi) prije ce imat 10 fendtova ili JD-a nego 10 Case-a
Čuj kod nas se dobar dio velikih sada okreće Claasu.
Bećarina pusta- Broj postova: 3248
Registriran: 11.03.2008
20
becarino i u claasu je JD masina, a ako se zbog servisa okrecu claasu bas ce se usrecit jer kako vidim imaju slabe servisere, dosli popravljat kombajn tu selo isjekli zice da vise ne svjetle lampice i dalje ne znaju sta ce
i mene zanima di je NH tako jeftin
Kod privatnika je dosta i MF zastupljen.Bećarina pusta je napisao/la:Čuj kod nas se dobar dio velikih sada okreće Claasu.
Velike JD-ove imaju većinom kombinati i imanja nastala od kombinata. Što se tiče Fendtova, kupovina im nije uopće opravdana! Pogotovo tko gleda na omjer uloženo/dobiveno i na našem kraju ih ima jako malo (govorim o novim fendtovima). Starijih se i može naći što su stigli iz uvoza kao polovni...
deere power je napisao/la:becarino i u claasu je JD masina, a ako se zbog servisa okrecu claasu bas ce se usrecit jer kako vidim imaju slabe servisere, dosli popravljat kombajn tu selo isjekli zice da vise ne svjetle lampice i dalje ne znaju sta ce
Kakve veze ima to što su JD motori u klasovima sa JD servisnom mrežom. Nije rekao da su JD motori loši već da imaju loše servisere tj. servisnu mrežu. Classa servisiraju drugi ljudi, tj, njihova servisna mreža!
Zadnja promjena: anime; 27/10/2009, 21:25; ukupno mijenjano 1 put.
podatak za 2008. kaže, u kategoriji traktora 130+ kw:pingo je napisao/la:
1. JD 37 traktora
2. Valtra 16 traktora
3. MF 12 traktora
4. NH 9 traktora
5. Fendt 7 traktora
6. Claas 7 traktora
7. Landini 3 traktora
8. McCormick 3 traktora
9. Case 2 traktora
10. Steyr 2 traktora
Ukupno: 98 traktora
Tih 98 traktora zauzima tek 4,6% ukupnog tržišta traktora prošle godine.
Inače podatak se odnosi na novoregistrirane traktore.

Picek- Broj postova: 1075
Registriran: 13.03.2008
7
kakve veze ima di su zavrsili, pa kombinata gotovo i da nema sve su to privatnici poput npr. Žita koji ima uglavnom JD-e pa sigurno i dobar dio od tih 37 zavrsio kod njih
nema, kao što niti nema podatka koliko traktora od tih 37 otpada na 250+ ks traktore..anime je napisao/la:Jel ima podatak koliko je od tih 37 JD traktora završilo u kombinatima?
jer 130+ kw je jako širok pojam..

Picek- Broj postova: 1075
Registriran: 13.03.2008
7
Ja bih prije "Žito" stavio pod neku kapu kombinata ili bivšeg kombinata nego privatnika! Jer Žito i nije baš privatnik!
A bar bi ti trebao znati koliko je u Kutjevu došlo novih JD, preko 175ks, ove i prošle godine!
A bar bi ti trebao znati koliko je u Kutjevu došlo novih JD, preko 175ks, ove i prošle godine!
anime je napisao/la:Ja bih prije "Žito" stavio pod neku kapu kombinata ili bivšeg kombinata nego privatnika! Jer Žito i nije baš privatnik!
12 sve skupa od toga 7 ima jd 8320,

swizach- Broj postova: 575
God: 25
0
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3 
Stranica 1 / 3.