motorne pile
Stranica 19 / 34. • Share •
Stranica 19 / 34. •
1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 26 ... 34 
Re: motorne pile
znam ali evo mali savjet kad si sve to sklopio novi klip i karike trebao si napravit malo jaču mješavinu više ulja ne previše ali malo više nego obično kaj se radi ....i onda ju upalit i ostavit da s tim benzinom radi jedno 15 min ....neznam jel si zao to ili nisi ali tak smo mi radili na praksikad us mjenjali klipove i cilinder na štilovkama 

Mata imt 540- Broj postova: 1237
God: 23
Zanimanje: po zanimanju strojarski tehničar
Registriran: 14.03.2008
0
→→→: VIŠE
E vidiš to sam napravio drugi puta i sada radi . Stvarno ne znam zašto nisam odmah prvi puta tako napravio jer onda su mi barem klip i karike bili novi ... ma žurio sam .

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
hehehe sad barem znaš za ubuduce polako i strpljivo ....jer na greskama se uci ....ide ne na svojim več na tuđim ali eto ovaj put ti ucis na svojima ma glavno da ona radi sad

Mata imt 540- Broj postova: 1237
Zanimanje: po zanimanju strojarski tehničar
0
Jedno pitanje
Partner R21 jel zna neko ko u ZG je pravi i posteni majstor da to zna popravit a ne da je dopeljam doma i onda pol sata rada i crk....
Partner R21 jel zna neko ko u ZG je pravi i posteni majstor da to zna popravit a ne da je dopeljam doma i onda pol sata rada i crk....

Matias- Broj postova: 237
God: 29
Zanimanje: strojarski tehnicar-serviser gradjevinske mehanizacije
Registriran: 03.04.2008
0
Evo za sve kojima je u planu kupovina novih motornih pila ove jeseni, počinju "AKCIJE" od 1.9, i to istovremeno za HUSKY i STIHL motorne pile ! 
Ima svega: od poklona, majci, kapa, torbi, jaketa, sjekirica, popusta 10%, staro za novo.......
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ima svega: od poklona, majci, kapa, torbi, jaketa, sjekirica, popusta 10%, staro za novo.......

Taka t' čuda- Broj postova: 102
God: 31
Zanimanje: IT / Poljoprivreda
Registriran: 14.12.2008
0
Evo jedan problem sa kojim se mučim več mjesecima, pa kao netko ima ideju što bi moglo biti ?!
Stihl MS210, stara 5 godina, naradila se dobrano.
Jedan dan radi bez greške, potrošim nekoliko rezervara goriva, ma radi bez greške !
Drugi dan, neče i neče, upalim je bez problema, dodam gas i ona se samo ugasi !? Ponekad hoče da uhvati gas, ali u večini puta se samo ugasi prilikom dodavanja gasa ????
Probao očistiti filter goriva (i onaj mali koji dovodi zrak u spremnik goriva), očistio auspuh, očistio svječicu pa je zatim bacio i stavio novu NGK-BPMR7A, štelao ler gas (pojačavao), pa ništa i dalje se gasi prilikom dodavanja gasa (a ponekad i radi cili dan bez greške:) ?!
Pa je nosio majstoru, pa on promjenuo membrane na karburatoru, (120 Kn) i usput mi uvalio oštrenje lanca kojeg je više stupio nego naoštrio za 20 kn, pa opet ništa. Veli majstor da nema on volje nju držat i čekat da mu se ugasi jer se kvar na pili pojavljuje nepravilno ?
Jedino što sam dobio sa novim membranama je to da se pila negasi kad je okreneš naopako ili bočno.
Sad opet neznam više ništa, ostaje mi da za nekih 300 kn kupim novi karburator, jer mi je on ostao nekako sumljiv ?
Najrađe bi je bacio i zaboravio, al mi nekako draga
, dođe mi za onako, ko stari IMT 539 za oko kuče 
E usput, imam i problem sa Husky 357 XP, kad miruje na polici
piša ulje za podmazivane lanca !
tek sam primjetio, i nisam još siguran ali mi se čini da piša na onom vijku za štelanje količine ulja na vodilici ?
Eto toliko o modernim pilama
Za sad u kvarovima:
Husky Vs Stihl = 1:1
Stihl MS210, stara 5 godina, naradila se dobrano.
Jedan dan radi bez greške, potrošim nekoliko rezervara goriva, ma radi bez greške !
Drugi dan, neče i neče, upalim je bez problema, dodam gas i ona se samo ugasi !? Ponekad hoče da uhvati gas, ali u večini puta se samo ugasi prilikom dodavanja gasa ????
Probao očistiti filter goriva (i onaj mali koji dovodi zrak u spremnik goriva), očistio auspuh, očistio svječicu pa je zatim bacio i stavio novu NGK-BPMR7A, štelao ler gas (pojačavao), pa ništa i dalje se gasi prilikom dodavanja gasa (a ponekad i radi cili dan bez greške:) ?!
Pa je nosio majstoru, pa on promjenuo membrane na karburatoru, (120 Kn) i usput mi uvalio oštrenje lanca kojeg je više stupio nego naoštrio za 20 kn, pa opet ništa. Veli majstor da nema on volje nju držat i čekat da mu se ugasi jer se kvar na pili pojavljuje nepravilno ?
Jedino što sam dobio sa novim membranama je to da se pila negasi kad je okreneš naopako ili bočno.
Sad opet neznam više ništa, ostaje mi da za nekih 300 kn kupim novi karburator, jer mi je on ostao nekako sumljiv ?
Najrađe bi je bacio i zaboravio, al mi nekako draga
E usput, imam i problem sa Husky 357 XP, kad miruje na polici
Eto toliko o modernim pilama
Za sad u kvarovima:
Husky Vs Stihl = 1:1

0
Husky je original ili je kopija?
ja sam kupio povoljno(150eura) ,kopiju od 357 i prezadovoljan za te novce.
Nasjekla je vec ohho ho i nema kvara,pali i rezi.
ja sam kupio povoljno(150eura) ,kopiju od 357 i prezadovoljan za te novce.
Nasjekla je vec ohho ho i nema kvara,pali i rezi.
Piša ulje? Da ti se ne cijedi ulje nakupljeno u vodilici? Kod mene je to slučaj, tak da se ne uzbuđujem kaj nađem polije piljenja manje lokvice ulja na polici.
Koliko iscuri ulja; par lokvica ili cijeli tank?
Zvonimir- Broj postova: 2160
God: 46
3
jednom sam prilikom radio sa svojom stilovkom i odjednom mi je bacila svo ulje iz rezervara...jest da je stara 38-ica i nema dodatnih sarafa vec samo dozator ulja ali tamo nije bio problem...odnesli smo je na servis i serviser je natocio benzin u rezervar od ulja jer je rjedi pa da vidi dali je on sup...nije bio,a serviser je reko da katkag zna izbacit ulje sama od sebe...neznam kako ni zasto ali ako laze on lazm i ja 
Zvonimir je napisao/la:Piša ulje? Da ti se ne cijedi ulje nakupljeno u vodilici? Kod mene je to slučaj, tak da se ne uzbuđujem kaj nađem polije piljenja manje lokvice ulja na polici.
Ma nisu lokvice ulja koje kapa sa lanca, piša ona ulje ko velika
Izgleda da ne izbacuje ulje na onom vijku, nego izbacuje na "dihtungu" koje se nalazi odmah iza one metalne ploče na koju se bočno naslanja vodilica i pogonski zupčanik. Ma, glavno da je pod garancijom

0
metni je na bok pa neće curiti ništa 
bufa befava- Broj postova: 165
Zanimanje: ja sam obična isfrusrirana seljačina
Registriran: 20.09.2009
0
pozdrav, ja sam novi na forumu
ja imam Stihl contra staru oko 40 godina, budem stavio sliku
neki dan mi se vodilica iskrivila pa me zanima dal se može to nekak izravnati(možda sam glup al moram pitat jer me nova vodilica košta cca 400kn)
ja imam Stihl contra staru oko 40 godina, budem stavio sliku
neki dan mi se vodilica iskrivila pa me zanima dal se može to nekak izravnati(možda sam glup al moram pitat jer me nova vodilica košta cca 400kn)
sarma boj- Broj postova: 1
Registriran: 18.10.2009
0
Danas slučajno kupio motorku Husqvarna 372 XPG jel možda neko zna šta o toj motorki ovak se na prvi pogled čini prava mrcina a i sviđa mi se Husqvarna jer imam još jednu stariju i prezadovoljan sam s njom.
[You must be registered and logged in to see this image.]

zeko- Broj postova: 427
Registriran: 12.01.2009
0
[You must be registered and logged in to see this link.] tu imas podatke o njoj a ova tvoja ima jos dodatno grijanje rucke i fergazera, to oznacava slovo G u imenu, a XP je oznaka za profesionalnu pilu. koliko si dal za nju , nova je cca 6000 kn.
hvala branko.
Mislim da sam dobro prošo dao sam 2500 kn. Stara je 6 mjeseci malo je radila nije nigdje ni ogrebena izgleda ko nova...
Mislim da sam dobro prošo dao sam 2500 kn. Stara je 6 mjeseci malo je radila nije nigdje ni ogrebena izgleda ko nova...

zeko- Broj postova: 427
Registriran: 12.01.2009
0
Stranica 19 / 34. •
1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 26 ... 34 
Stranica 19 / 34.