motorne pile

Stranica 2 / 35. Previous  1, 2, 3 ... 18 ... 35  Next

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: motorne pile

Postaj by savoris on 5/5/2008, 23:29

ja imam stihl 026 sa kojom sam prezadovoljan
imam takotje i stihl 009 koja je nezamjenjiva kada se rasprema krosnja jako je lagana mada je u malo losijem stanju ali ipak radi solidno

e sada mi se pojavila potreba za jos vecom motorkom i nasao sam JONSERED polovne jako povoljne ispravne samo neznam koji je model ali mi ne lice na HUS
interesuje me kako je za naci dijelove za jonsereda kod nas ih nema kakvo je stanje po tome pitanju u HR?

savoris

Broj postova: 128
God: 35
Zanimanje: svastar
Registriran: 05.04.2008
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by branko on 6/5/2008, 08:55

koje su oznake tih jonsered, jer razlika je inace samo kod vanjskog oklopa dok je motor i ostali unutarnji isti. kod mene nema nikakvih problema sto se tice dijelova, imam dva odlicna servisa od kojih jedan ima cak i neke australske zamjenske dijelove. koji su cca 30 40 % jeftiniji od originala. za nove ti mogu dati usporedbe modela izmedju njih i huskiija
jonsered huskvarna
2159 359
2165 365
2141 340
2145 345
2150 350
2152 353
2153 346
2156 357
2255 455 rancher

[You must be registered and logged in to see this link.]

branko
Admin
Admin

Broj postova: 2546
God: 43
Lokacija: Lunjkovec (VZ zupanija) al sam podravec a ne zagorec NHF
Registriran: 09.03.2008
Like 17

http://www.farmphoto.com/fpv2/AuthorHistory.aspx?auth=frabrne

[Vrh] Go down

Postaj by Karlito on 17/5/2008, 12:14

stihl je ništa naspram moje partner pile...........................nema toga drva u hrvatskim šumama kakvo ta pila ne ruši................
ta partner pila nije radila več 10 godina,neki dan sam ju popravio i pali iz prve.........ponosni sam vlasnik
partner
i jedna pila na struju(za manje posliče,da ne trošim gorivo)
al inače stihl je također jako dobra pila jer sam ju vidio u radu..........

Karlito

Broj postova: 249
God: 16
Registriran: 27.04.2008
Like -2

[Vrh] Go down

Postaj by savoris on 17/5/2008, 21:56

kako ja vidim nisi ti nista video jos!!!!!!!!!!!!!!!!

savoris

Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by Karlito on 17/5/2008, 22:09

eh,sad da imam traktor i gumenjak,odmah bi otišo u šumu i pokazo vam kako moja partner pila radi u šumi..................pili ko zmaj.................a inače vidio sam kako moj dida radi s stihl pilom,i dao mi je je u ruke............dobra mašinica mala,ali moja partner je bolja...............

Karlito

Like -2

[Vrh] Go down

Postaj by savoris on 17/5/2008, 22:20

nemam rijeci za odvaljenu glupost NHF

savoris

Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by Karlito on 17/5/2008, 22:25

savoris je napisao/la:nemam rijeci za odvaljenu glupost NHF

kaj sad nemaš riječi....................ja ču ti dat moju partner pilu koja niti nije za hrvatske šume,i s tom pilom možeš pilit i rušit najšire drvo u hrvatskoj..............samo treba znat s njom radit,a ne ko mulac od mojeg susjeda kojem sam posudil pilu,vidio on kako mi pilimo s njom,i mi njemu posudimo pilu,upali on pilu i čuješ samo aaaaaaaaaaaaaaaaaaa,odemo do suseda mulac si je porezo ruku..................nije ta poartner baš sigurna,treba imat čvrste i jake ruke da piliš s njom...........ja sam jedva mogu pilit s njom............

Karlito

Like -2

[Vrh] Go down

Postaj by savoris on 17/5/2008, 22:34

koliko imas godina i iskustva sa pilama
i sa koliko vrsta pila si radio ?

savoris

Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by Karlito on 17/5/2008, 23:21

ja imam 18 godina,i nisam baš puno radio s pilama
kod kuče imam partner pilu,i jednu električnu
dida mi je dao malo stihl u ruke kad smo bili u šumi,i posudio sam od susjeda pilu sličnu kakvu ima zvonimir,Jonsered neka al neznam točno koja.........
i držo sam u ruki husqvarna i otpilio komadič drva s njom..........stihl i husqvarna su vrlo dobre pile,ja i moj stari prezadovoljni smo s našom partner pilom jer več radi 20 godina,a s jonsered nisam baš nešto zadovaljan ali za ono kaj sam ju ja posudil je posliužila............

Karlito

Like -2

[Vrh] Go down

Postaj by Bećarina pusta on 18/5/2008, 09:43

savoris je napisao/la:koliko imas godina i iskustva sa pilama
i sa koliko vrsta pila si radio ?

Savoris on je mali poljoprivrednik, al sa velikim iskustvom i znanjem. Laughing

Bećarina pusta

Broj postova: 3248
Registriran: 11.03.2008
Like 20

→→→: VIŠE

[Vrh] Go down

Postaj by Mata imt 540 on 18/5/2008, 10:53

neznam po meni je ipak stihl profesionalan alat.....kaj se tog tiče ja imam motornu pilu 038.....kaj to dere nema kaj stari je prije dvije god rušil hrast bratiću to je bila mrcina da ga nisu dvije osobe mogle s rukama obgrlit Very Happy.....ali nema kaj srušila ga stihlovka...... Very Happy

Mata imt 540

Broj postova: 1241
God: 23
Zanimanje: po zanimanju strojarski tehničar
Registriran: 14.03.2008
Like 0

→→→: VIŠE

[Vrh] Go down

Postaj by Karlito on 18/5/2008, 15:19

gledam kaj prodaju stihl pile i sve imaju nekak male mačeve naspram moje partner pile......................i moja partner pila ruši sve,ne raste takvo drvo kakvo ta pila ne ruši.............................
i da vas pitam vas koji imate stihl pile................
išli ja i stari danas na kak ti ja to zovem sajam,tam di se prodaje kramarija,al gledam ja okolo i ima tam pila....................gledam ja jednu mrcinu od stihla i košta 5500 kuna.....................jel to preskupo za nekaj rabljeno il je bolje kupit neku novu???????i vidio sam jednu partner pilu kakvu ja imam al bez mača,i čovjek bi se začudil košta samo 100 kuna a pili sve..................samo ak vam se nekaj na toj pili potrga nema rezernih djelova,jer je tvornica nazalost propala................

Karlito

Like -2

[Vrh] Go down

Postaj by branko on 18/5/2008, 17:34

mali poljoprivrednik je napisao/la:samo ak vam se nekaj na toj pili potrga nema rezernih djelova,jer je tvornica nazalost propala................

pak si belesnul glupost, tvornica dela i jos dan danas i dio je grupacije husqvarna [You must be registered and logged in to see this link.] , a kaj se tice dijelova zastupnik ti je drezga-derzic [You must be registered and logged in to see this link.]

branko
Admin
Admin

Broj postova: 2546
God: 43
Lokacija: Lunjkovec (VZ zupanija) al sam podravec a ne zagorec NHF
Registriran: 09.03.2008
Like 17

http://www.farmphoto.com/fpv2/AuthorHistory.aspx?auth=frabrne

[Vrh] Go down

Postaj by Karlito on 18/5/2008, 17:53

ok,u tvornicu baš i nisam upučen,al me niko nebu zezal s djelovima.......................ovako,mi smo(odnosno moj djed)kupio novu partner pilu u nekom dučanu................ima više od 30 godina..........bila je za rezanje djelova drva doma,i za šumu..........i radila ona jako lijepo..........i onda djed otišo susjedu spilit drva,i nalijali su krivo gorivo...............i onda se radila generalka.........poslje generalke samo se 2 puta išlo u šumu............i par puta se upalila doma da se nekaj spili..........i jedan dan je stari primil pilu nalijal gorivo,pocuknul i puko je feder.................feder smo počeli tražit prije 2 godine...........i do neki dan smo tek našli..........išli smo i u partner servis i rekli su da djelova za tu pilu više nemaju,a ovi kaj popravljaju pile su rekli da nemogu popravit to..............ili su kreteni rekli da motor ne valaj,a motor je mu super stanju...................i tek prošli tjedan je stari negdi kupio feder sa špagom za uključivane pile..............................mogo sam tebi prepustit da mi najdeš feder ak si tako mudar....................za tvornicu sam negdi čuo da je propala,a djelova za moju pilu rijetko gdje ima za nabavit............nije ta partner pila kupljene jučer...........pila je ite kako starija od mene................

Karlito

Like -2

[Vrh] Go down

Postaj by vujo on 18/5/2008, 18:28

he he !!!: Evil or Very Mad

vujo

Broj postova: 106
God: 41