Štore
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: Ostali
Stranica 1 / 1. • Share •
Re: Štore
Evo nekoliko pitanja za tebe Zvonimire.
Mogu li se u motor od Štoreta 402/404 ubaciti sklopovi od Fiata 540 i treba li još šta mjenjati na motoru da bi se došlo do snage od 54 ks? I može li se ubaciti u Štore 402/404 motor od Fiata 550, jel paše zvono, kvačilo, kolijevka...?
Bećarina pusta- Broj postova: 3248
Registriran: 11.03.2008
20
→→→: VIŠE
Bećarina pusta je napisao/la:Evo nekoliko pitanja za tebe Zvonimire.Mogu li se u motor od Štoreta 402/404 ubaciti sklopovi od Fiata 540 i treba li još šta mjenjati na motoru da bi se došlo do snage od 54 ks? I može li se ubaciti u Štore 402/404 motor od Fiata 550, jel paše zvono, kvačilo, kolijevka...?
Bećarino, sve se može. No, getriba je, bojim se, preslaba. Stari tip motora ima tanke košuljice. Ako se žele promijeniti treba bušiti blok, jer su nove debele. Pasal bi motor od Universala 530. Zvona su ista, no kuplung mora bit za dvostepeno upravljanje, a za nezavisno...Toliko znam.
Zvonimir- Broj postova: 2183
God: 47
Registriran: 14.03.2008
5
Što mislite o traktoru Štore 402 super
Jedan čovjek iz sela hoće prodati svog Štoreta 402 super, a neznam dali se to isplati kupovati, kum mi kaže da imaju slabe getribe i spojničke osovine,pa ljudi kaj mislite o tomu ????
nema smisla otvarati temu da pitas o tom traktoru..mogao si ovdje odmah pitati by belarus
nema smisla otvarati temu da pitas o tom traktoru..mogao si ovdje odmah pitati by belarus

thegrga12- Broj postova: 29
God: 25
Zanimanje: poljoprivreda
Registriran: 27.01.2010
0
ima jedan covjek kod mene 402,traktor radi u sumi ,nema uopce greske na njemu , samo redovan servis,znaci ulje ,filteri i to...to je moje viđenje na susjedovom traktoru,a i ne stedi ga bas
Jel zna tko jel paše kosa bočna iz Štoreta 402 na universala 445, mislim da li su i nosači isti i kako to uopče ide od traktora do traktora, kose su iste (mislim na strižne bočne) a različiti su nosači koji se šarafe na traktor i duljina kardana?
21yes- Broj postova: 287
Registriran: 06.09.2008
6
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: Ostali
Stranica 1 / 1.