ARONIJA
Stranica 1 / 1. • Share •
ARONIJA
Pozdrav svima, i molim za pomoč i mišljenja.Imam veliko imanje i želja mi je baviti se sa biljkom ARONIJOM.O njoj dosta znam, pročitao sam puno članaka, pa i skoro sva koja su objavljena na ovim stranicama.Zanima me kakva iskustva imate sa sadnicama iz Višnjana, i dali je netko več kupovao od njih.
Meni je potrebna malo veča količina, i ne znam gdje bi je bilo najbolje nabaviti i od koga.Radi se o cca 1000-1500 sadnica, i to tipa NERO, jer sam čuo da su najbolje.Ako netko nešto zna više biti ču zahvalan na savjetu.
Meni je potrebna malo veča količina, i ne znam gdje bi je bilo najbolje nabaviti i od koga.Radi se o cca 1000-1500 sadnica, i to tipa NERO, jer sam čuo da su najbolje.Ako netko nešto zna više biti ču zahvalan na savjetu.
trecedoba- Broj postova: 32
Registriran: 09.10.2009
0
Re: ARONIJA
pet tema niže smo pretresli već svu aroniju, da si čitao, sve bi saznao.

sunčana- Broj postova: 947
God: 46
Zanimanje: knjigovodstvo
Registriran: 06.10.2008
1
Čitao sam sve članke, ali nigdje ne piše kako da napravim sam sadnice, ukoliko kupim manju količinu.Također nigdje ne piše gdje se može nabaviti veča količina sadnica i po kojoj cijeni.
Ako netko zna, molim za savjet
trecedoba- Broj postova: 32
Registriran: 09.10.2009
0
trecedoba je napisao/la:Čitao sam sve članke, ali nigdje ne piše kako da napravim sam sadnice, ukoliko kupim manju količinu.Također nigdje ne piše gdje se može nabaviti veča količina sadnica i po kojoj cijeni.
imas privatnu poruku, javi se
Similar topics» ARONIJA
» ARONIJA
» Upozorenje: smeće od podrivača
» Plodovi zemlje (tv)
» POLJOAPOTEKE; PONUDA,CIJENE,RABATI,ODNOS PREMA KUPCU...
» ARONIJA
» Upozorenje: smeće od podrivača
» Plodovi zemlje (tv)
» POLJOAPOTEKE; PONUDA,CIJENE,RABATI,ODNOS PREMA KUPCU...
Stranica 1 / 1.