spremanje kukurozovine
Stranica 1 / 2. • Share •
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
spremanje kukurozovine
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

ZEKSON- Broj postova: 687
Zanimanje: poljoprivreda
Registriran: 09.07.2009
1
→→→: VIŠE
Re: spremanje kukurozovine
tko je bio u transportu i koliko ti je bala izašlo

ferdo gidler- Broj postova: 272
God: 16
Registriran: 07.07.2009
0
bio je univerzal i bilo je 12 bala zadovoljan sam [You must be registered and logged in to see this image.]

1
čemu spremanje te kukuruzovine kada je hranidbena vrijednost jako slaba,skoro nikakva.

Slavonski gačan- Broj postova: 539
Lokacija: uglavnom na dvorištu ili u letu nekad i na kakvom krovu
Registriran: 03.04.2009
0
veli moj deda za tim se očeju krave polomit doma tak da sam ja od jednog rođaka dopeljao oko 50 snopova i još cu kod jednog rođaka valja uzet toliko to su oni imali na vrtu za grah
tak da me niš ne košta a dobo dođe veli deda 

Mata imt 540- Broj postova: 1237
God: 23
Zanimanje: po zanimanju strojarski tehničar
Registriran: 14.03.2008
0
Kada sam bio prije par godina na predavanju u poljoprivrednom institutu rečeno je da kukuruzovina ima veću hranidbenu vrijednost nego npr. lucerna koja je jedanput pokisla.
Dok sam tovio junad i sami smo presali kukuruzovinu i koristili je u ishrani goveda u jednom obroku. Naravno junad su je obožavala jesti i još uz to od kako sam uveo kukuruzovinu u ishranu zaboravio sam na probleme sa napirivanjem.
Dok sam tovio junad i sami smo presali kukuruzovinu i koristili je u ishrani goveda u jednom obroku. Naravno junad su je obožavala jesti i još uz to od kako sam uveo kukuruzovinu u ishranu zaboravio sam na probleme sa napirivanjem.

Mr. Nustemburg- Admin

- Broj postova: 807
Registriran: 09.03.2008
3
danas ćemo opet spremati kukurozovinu negdje oko 30-40 bala jučer smo pobrali jednu prikolicu od djeda [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] evo slika[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

1
kako se imt nosi sa tom prikolicom,diže li mu prednji kraj

ferdo gidler- Broj postova: 272
God: 16
Registriran: 07.07.2009
0
ništa se ne diže normalno je [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

1
Mi smo spremali kukuruzovinu prije par godina kad nije bilo dosta slame odličan je nastor, samo bi trebalo pospremit ih na suho i omotat sa mrežom radi lakšeg transporta

BOŽIDAR- Broj postova: 1449
God: 39
Registriran: 17.08.2008
10
→→→: VIŠE -

mreža bi se poderala al za štraju je super kukurozovina kad naštrajimo sve pojedu pa smo im pčeli pomalo dvat za jesti

1
Neznam baš! Ako jedu ispod sebe što im je prostrto to znači da je gladna a ne da obožava to jestiZEKSON je napisao/la:mreža bi se poderala al za štraju je super kukurozovina kad naštrajimo sve pojedu pa smo im pčeli pomalo dvat za jesti
O.P.G. Kovač- Broj postova: 155
Registriran: 16.08.2008
1

Slavonski gačan- Broj postova: 539
Lokacija: uglavnom na dvorištu ili u letu nekad i na kakvom krovu
Registriran: 03.04.2009
0
evo kao i prošle godini i ove godino smo počeli spremati kukuruzovinu zasad samo 6 bala 1.malćiranje[You must be registered and logged in to see this image.]
Uploaded with ImageShack.us[You must be registered and logged in to see this image.]
Uploaded with ImageShack.us[You must be registered and logged in to see this image.]
Uploaded with ImageShack.us
2.stavljanje u grede[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
3.baliranje[You must be registered and logged in to see this image.]
4.nošenje bala al nažalost nemam slika
2.stavljanje u grede[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
3.baliranje[You must be registered and logged in to see this image.]
4.nošenje bala al nažalost nemam slika

1
Zašto nezatvorite poklopac na malčeru da vam još bolje usitni masu? Kojom brzinom zeko ide?
Bećarina pusta- Broj postova: 3123
Registriran: 11.03.2008
13
Stranica 1 / 2. • 1, 2 
Similar topics» spremanje kukurozovine
» Spremanje za izlozbu
» Spremanje trimera i motorki kroz zimu
» Razmnozavanje kanarinaca
» Sjenaza
» Spremanje za izlozbu
» Spremanje trimera i motorki kroz zimu