Kampanja `09
Stranica 5 / 5. • Share •
Stranica 5 / 5. •
1, 2, 3, 4, 5
Re: Kampanja `09
belarus892 je napisao/la:Miroslave a nečistoća repe kolika je otprilke ? ja bi golim oko procjenio oko 20-22 %...
ne znam sad tocno na njivi je bio precistac a od secerane jos nisam dobio papire

vinkobrkic- Broj postova: 18
God: 18
Zanimanje: ucenik
Registriran: 21.09.2009
0
JOŽEK, nisu pipe zatvorene mi tako ne radimo, il nas dovoljno ne poznas. Nagodinu cemo preuredit taj sistem, to su trebali sloziti ko na 6-rednom, npr ko na Ropi, niti imas kopirne kotace, niti lezajeve, niti kardan,ni crijeva,niti pumpu otraga na diff a time ni prirubnicu....Kad sam vec kod toga, Pingo molim te bi li mogao jednom naslikati kako izgleda sistem na tvojoj Ropi, koji reže glave pa staviti na forum il mi poslati na mail?
I mozes poslati matu samo nek se najavi radi toga da potpalimo nesto oko kućice na depou.
I mozes poslati matu samo nek se najavi radi toga da potpalimo nesto oko kućice na depou.

tomo_MF- Broj postova: 1118
Registriran: 03.06.2009
3
Nemam sliku rezača glava sa rope ali najjednostavniji opis je da se radi o jednom češlju iza kojega ide nož za odsjecanje glava . Češalj koji je izdužen prema nazad je zapravo kopirni kotač koji vi imate na dvorednim vadilicama te vrlo dobro odrađuje svoj posao bez kako tomy kaže ulja , pumpi , crijeva i rotirajućih dijelova . Jedino svaki nosač noža ima po tri mazalice na sebi . Računam da bi se to jednostavno postavilo na vaše talijane dok je veći problem to pronaći negdje na prodaji ili otpadu .

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
→→→: VIŠE
Sto to divanite, na mom barigeliu to ni ne treba, to je visak, to je talijanac ujebo stvar kad je kanstruirao i stavljao bez veze komplikacije... :cyclops:

JOSIP FERGUSON- Broj postova: 1226
God: 29
Registriran: 10.03.2008
16
Znam ona vadilica MOREAU neki ju elektra zovu bar mislim" ima iz tarupa neke nozeve vuku se po zemlji i glave od repe odsjecaju!
Toliko od mene!IVAN!:P
Toliko od mene!IVAN!:P
ur45- Broj postova: 1290
God: 17
Registriran: 17.01.2009
-7
nije elektra..nego...Lektra.......kod nas je vadila neke godine...kad se okisalo jako...i vagasi do koljena.... vadili smo po noci kad bi bar malo smrznilo.....barigelli su probali nisu mogli......

valtra- Broj postova: 419
God: 19
Registriran: 11.03.2008
0
valtra:a da sjebo sam se ima kolega iz prkovaca tu lektru moreau 6 redi ali nea ona bunker ides ono kraj nje vozis on ju je sa pika dovezo mislim 10 godina staru!
ur45- Broj postova: 1290
God: 17
Registriran: 17.01.2009
-7
Prva slika tera dos prerađen samo za odvoz repe na njivi od kombajna od prizme,druga slika lezi voda ali je išlo dosta dobro s vađenjem,treča slika proćistač malo u kanalu nikakva šteta samo se majstor malu ušro da se ne prevrne, četvrta janjac na njivi gdje smo vadili!
antonio- Broj postova: 128
God: 32
Registriran: 22.04.2008
1
Repu kipate u vožnji ili se staje dok se kipa ?
U kojoj brzini ide taj Holmer prikolica kada se voza po njivi sa punim bunkerom ?
U kojoj brzini ide taj Holmer prikolica kada se voza po njivi sa punim bunkerom ?

pingo- Broj postova: 4920
Registriran: 09.03.2008
1
Kipo sam u njega u hodu pošto ima tempomat i dogovor je bio 3 kl na sat a po njivi je išao u radnoj brzini 13 kl na sat pošto nemoze brze.
antonio- Broj postova: 128
God: 32
Registriran: 22.04.2008
1
antonio je napisao/la:Prva slika tera dos prerađen samo za odvoz repe na njivi od kombajna od prizme,druga slika lezi voda ali je išlo dosta dobro s vađenjem,treča slika proćistač malo u kanalu nikakva šteta samo se majstor malu ušro da se ne prevrne, četvrta janjac na njivi gdje smo vadili!
i onda meni kazes kako ti je tesko

zrine89- Admin

- Broj postova: 3508
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
40
→→→: O SEBI
Stranica 5 / 5. •
1, 2, 3, 4, 5
Stranica 5 / 5.