imt 533
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: IMT
Stranica 2 / 15. • Share •
Stranica 2 / 15. •
1, 2, 3 ... 8 ... 15 
Re: imt 533
desnu nogu upri u sponu i voz miško... To je več standarna radnja na IMT 533

zeko- Broj postova: 427
God: 23
Registriran: 12.01.2009
0
→→→: VIŠE
meni se isto drma ponekad desni kotac ali i ljevi ...sad kad budem mjenjao volan onda cu rekao je stari nekako preko vijka poštelat
neznam kako ali veli stari da ga je on vec tako stelao jedamput

Mata imt 540- Broj postova: 1237
God: 23
Zanimanje: po zanimanju strojarski tehničar
Registriran: 14.03.2008
0
imt 533
može svakako i slika samo trenutno je u reparaturi struja pa dokse to riješi postaviču sve .
djurki- Broj postova: 9
God: 39
Zanimanje: bez posla
Registriran: 24.08.2009
0
dajc 15
pozdrav imam i dajca 15+1 konja 60 god hidraulika kosa odličan mala fajerica ide ko munja.
0
stavi neke slike od dajca

ferdo gidler- Broj postova: 272
God: 16
Registriran: 07.07.2009
0
imt 533
kako da postavim slike
0
imt 533
danas cio dan meštar šarafa volan u principu ništa nije baš toliko loše da nebi duralo pa tako da neznam dali če opet tresti u vožnji.
0
opet problem
pozdrav svim traktoristima dobre volje i onima bez volje. imam mali problem imt 533. kada podignem hidrauluku do kraja počimase nešto lomit u diferencijalu štobi bio uzrok tomu .ulja ima .
0
Odvini šraf koji limitira ručicu da digne do kraja i pomakni ga do neke normalne razine do koje hidrauliku koristiš, ponovo zategni i bok.
opet problem
fala najljepša to šlaka više ništa ne roždi kako tako mali šaraf a radi tako velike probleme. još jednom puno fala bok.
:santa:
0
Kod mene isto napravljena generalka na 533 ali sa rezlutatom nisam zadovoljan.
Trebao bih promjeniti elemente na pumpi i jos sam cuo da se zna desiti da se lanac od pogona pumpe rastegne pa onda kasni paljenje.
Jel zna netko o tome "stelanju" palenja na 533?
Koliko sam cuo da se nemoze stelati,odnosno da to nije predvideno nego potrebne su nekakve inovacije...
Trebao bih promjeniti elemente na pumpi i jos sam cuo da se zna desiti da se lanac od pogona pumpe rastegne pa onda kasni paljenje.
Jel zna netko o tome "stelanju" palenja na 533?
Koliko sam cuo da se nemoze stelati,odnosno da to nije predvideno nego potrebne su nekakve inovacije...
Paljenje na IMT-533 se štima na "fiberu" kod pumpe visokog pritiska. A kad si radio generalku trebao si obavezno promjeniti lanac, , klizač lanca, lančanike i španer razvodnog lanca. Lanac se istegne, zubi na lančanicima se istroše, španer više nemože to sve našpanovat i eto ti problema kod paljenja (i samog rada motora). Dobro pazi gdje i kakve ćeš djelove kupiti. Jednom prilikom sam kupio lanac, lančanik i španer sumnjivog porjekla i samo nekoliko radnih sati nakon ugradnje tjekom oranja skužim da motor pomalo "frflja", šuška", nemirno radi no ipak ide. Sutra dan skinem dekl razvoda i imam šta za vidit, španer se raspao tj. mehanizam za špananje unutar španera.
Sva sreća pa nije preskočio pa pomotao ventile... Od tada doobro pazim gdje i šta kupujem.
Sva sreća pa nije preskočio pa pomotao ventile... Od tada doobro pazim gdje i šta kupujem.
Bećarina pusta- Broj postova: 3111
Registriran: 11.03.2008
12
Na fiberu?
To bi bio onaj okrugli dio prije pumpe na izlazu motora?
To bi bio onaj okrugli dio prije pumpe na izlazu motora?
Da. Tu imaš dva vijka koja otpustiš i onda uštimavaš paljenje (imaš crtice na metalnom djelu).
Bećarina pusta- Broj postova: 3111
Registriran: 11.03.2008
12
Stranica 2 / 15. •
1, 2, 3 ... 8 ... 15 
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: IMT
Stranica 2 / 15.