Mladen
Stranica 1 / 4. • Share •
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4 
Mladen
prvo da se zahvalim na pozivu .
ja sam Mladen imam 24g po zanimanju auto elektricar iz brcko distrikta bavim se poljoprivredom (ratarstvo i usluge).
ja sam Mladen imam 24g po zanimanju auto elektricar iz brcko distrikta bavim se poljoprivredom (ratarstvo i usluge).

mladen- Broj postova: 574
God: 28
Registriran: 19.03.2008
0
Re: Mladen
i ja neradim to ozbiljno vec vak nekad svojim prijateljima i sebi sto treba nekako mi u poljoprivredi brza para

0
hej ljudi nesto mi ne funkcijonise dobro postavljane slika na ovom forumu naprimer postavim jednu sliku gdje se pisu postovi i dok odem da dignem drugu sa imagesom one nema nigdje ili prvo napisem tekst dok odem da dignem sliku teksta nigdje sta je to upitanju 

0
mladen je napisao/la:hej ljudi nesto mi ne funkcijonise dobro postavljane slika na ovom forumu naprimer postavim jednu sliku gdje se pisu postovi i dok odem da dignem drugu sa imagesom one nema nigdje ili prvo napisem tekst dok odem da dignem sliku teksta nigdje sta je to upitanju

Mr. Nustemburg- Admin

- Broj postova: 814
Registriran: 09.03.2008
4

evo sta sam ja radio ovi dana prveo sam kraju vrata na hali otislo je puno vremena i truda dok sam ih uradio

0
svaka čast,kakav je ono lim na vratima?koliko te izašao materijal?

abrkili- Broj postova: 1386
God: 24
Zanimanje: student veterinarske medicine
Registriran: 14.03.2008
11
→→→: VIŠE -

lim je narucen kod limara on ga zove palisada a izgleda ko lamperija ima ih u vise boja = smedja , plava , crvena , zelena , bjela . kvadrat tog lima je 7e.
ukupno materijal me je izaso =1250e
ukupno materijal me je izaso =1250e

0
i još ako budeš kupovao armirano staklo...

paor- Admin

- Broj postova: 3040
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
41

pa neznam jos se nism odlucio izmedju armiranog stakla i pleksiglasa sta mislite koje je bolje

0
jedina prednost pleksiglasa je težina i možda cijena....ja ne volim pleksiglas, vremenom se toliko uprlja da je divota (taj materijal pod utjecajem sunca nekako nejasno reagira pa ga je teško oprati)

paor- Admin

- Broj postova: 3040
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
41

cjena im je ista 21,5e al kosto si reko pleksigls je laksi i tesko ce ikad puci al oce vremenom pozutit sto se i meni nesvidja. dok je armirano tesko ko djavo

0
Dobro ti sada moraš to zatvoriti staklom ili slično ali nisi ništa morao stavljati osim mreže da ti vrapci ne mogu unutra . Naravno ako to nije sjeverna strana a nadam se da nije . Po meni bi za strojeve bilo bolje da ima strujanja zraka kroz halu nego da ga nema ali to je samo moje mišljenje .

pingo- Broj postova: 4920
1
→→→: VIŠE
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4 
Stranica 1 / 4.