Mljekarstvo-katastrofa
Stranica 2 / 16. • Share •
Stranica 2 / 16. •
1, 2, 3 ... 9 ... 16 
Re: Mljekarstvo-katastrofa
u moje selo Dukat dolazi kod 4 velika farmera doma i na dva manja sabirna mjesta. tehnički im nije teško pokriti i to jedno ako nema baš 300l (pogotovo jer trošak otkupa ionako snoše mljekari), nego se vjerovatno radi o tome što Božidar govori

paor- Admin

- Broj postova: 2834
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 09.03.2008
36
→→→: VIŠE -

nije njima niš teško tehnički pokriti,ionak prijevoznici su privatnici,veli naš kaj bu radil ak sve zatvore?ne bu ni za njih posla....
ma ne znam više kaj reči,sa 2.60kn na 1.78kn...bez premije,naravno,koju isto planiraju ukinuti....da znam,stalno nam melju da je tak vani,al njemačka i austrija su 50g ispred nas,a toga se nitko ne sjeti.
ma ne znam više kaj reči,sa 2.60kn na 1.78kn...bez premije,naravno,koju isto planiraju ukinuti....da znam,stalno nam melju da je tak vani,al njemačka i austrija su 50g ispred nas,a toga se nitko ne sjeti.
OG Vacenovski- Broj postova: 128
Registriran: 26.07.2009
0
Apsolutno se slažem sa tinom ,trebamo svi skupa prihvatiti činjenicu da više klasičnog seljaka neće biti ,mislim on će postojat kao proizvođač hrane ali samo za vlastite potrebe .Ali ako će biti koperant ili pak proizvoditi za tržište onda se zna da nemože proizvoditi a da mu netko drugi pokriva nerentabilnost ili minuse , 
O.P.G. Kovač- Broj postova: 155
Registriran: 16.08.2008
1
too oni razbacivaju mlijeko ??? to neki prosvijed kao ili ?

zrine89- Admin

- Broj postova: 3509
God: 22
Zanimanje: Ratarstvo
Registriran: 10.03.2008
40
→→→: O SEBI
belarus892 je napisao/la:too oni razbacivaju mlijeko ??? to neki prosvijed kao ili ?
da u Belgiji.ovih dana traju prosvjedi mljekara u dosta država EU-a.
matija- Broj postova: 457
0
pa kak nema niš na tv i int o tome?ne gledam dnevnik...dojim u to vrijeme
0
Bio je na HTV-u prilog

Smiljan- Broj postova: 1994
Zanimanje: Staro gunđalo sa crnim rokovnikom
Registriran: 13.03.2008
2
→→→: VIŠE
nisam vidla.kaj bu iz tog?to je u belgiji...a kaj mi ovdje jadni....
0
O.P.G. Kovač je napisao/la:Apsolutno se slažem sa tinom ,trebamo svi skupa prihvatiti činjenicu da više klasičnog seljaka neće biti ,mislim on će postojat kao proizvođač hrane ali samo za vlastite potrebe .Ali ako će biti koperant ili pak proizvoditi za tržište onda se zna da nemože proizvoditi a da mu netko drugi pokriva nerentabilnost ili minuse ,
Neće bit,biti će.
Koliko ja znam KLASIKA ti prolazi svuda u svijetu i vrlo je cijenjena a zbog takvog razmišljanja nas mljekare i trgovine DERU...
I tko to DRUGI pokriva minuse, na što si točno mislio?
I Belgijanci su vrlo profesionalni pa zašto onda prosvjeduju?

BOŽIDAR- Broj postova: 1449
God: 39
Registriran: 17.08.2008
10

francuzi prestaju sa isporukama mlijeka, njemačka, belgija i luxemburg spriječavaju distribuciju(?), Italija, austrija, švicarska i nizozemska ozbiljno razmišljaju o prekidu isporuke - LINK... čak i jeftinim rusima ne ide sjajno - LINK
a mi koliko smo 'jaki', molimo boga da nam ne prestanu otkupljivati

paor- Admin

- Broj postova: 2834
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
36

paor je napisao/la:francuzi prestaju sa isporukama mlijeka, njemačka, belgija i luxemburg spriječavaju distribuciju(?), Italija, austrija, švicarska i nizozemska ozbiljno razmišljaju o prekidu isporuke - LINK... čak i jeftinim rusima ne ide sjajno - LINK
ne kužim te?uložili smo u štalu i kupili junice,kak da ne molim boga da ne stane otkup?ili sam te krivo skužila.ja volim svoj posel ali bi voljela da mogu i račune od njega plačat.ja volim krave

0
JA MISLIM DA JE JEFTINIJE BACITI MLIJEKO NEGO GA VOZITI U MLJEKARU I POTPUNO SE SLAŽEM SA PAOROM

10

BOŽIDAR je napisao/la:JA MISLIM DA JE JEFTINIJE BACITI MLIJEKO NEGO GA VOZITI U MLJEKARU I POTPUNO SE SLAŽEM SA PAOROM
da,jasno mi je.al kaj da radimo sad kad smo kupili junice,betonirali dvorište,napravili kućicu i ide nam doma po lijeko?kaj da radim?kak da vratim kredit za junice i traktor?
0
[quote="
da,jasno mi je.al kaj da radimo sad kad smo kupili junice,betonirali dvorište,napravili kućicu i ide nam doma po lijeko?kaj da radim?kak da vratim kredit za junice i traktor?[/quote]
Ovo je teško pitanje i sam ne znam odgovor kako doći do novaca za vraćanje kredita a sjetve se ne mogu ni sjetit, sreća je da imam 10tak krmača pa živim od proizvodnje odojaka
da,jasno mi je.al kaj da radimo sad kad smo kupili junice,betonirali dvorište,napravili kućicu i ide nam doma po lijeko?kaj da radim?kak da vratim kredit za junice i traktor?[/quote]
Ovo je teško pitanje i sam ne znam odgovor kako doći do novaca za vraćanje kredita a sjetve se ne mogu ni sjetit, sreća je da imam 10tak krmača pa živim od proizvodnje odojaka

10

Stranica 2 / 16. •
1, 2, 3 ... 9 ... 16 
Stranica 2 / 16.