Natjecanje orača
Stranica 1 / 4. • Share •
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4 
Natjecanje orača
Pozz svima. Čuo sam neki dan na radiu Županji da će u Tovarniku(nisam siguran, u prolazu čuo) biti natjecanje orača. Jeli tko zna kada i gdje točno? Možda bude neke prilike da odem...
Re: Natjecanje orača
Evo sad sazno...izgleda da ništa od toga...
18. srpnja (subota) 2009. godine u 09:15 sati
Parcela PP „Agro-Tovarnik“, pokraj salaša „Ivanci“, Tovarnik
18. srpnja (subota) 2009. godine u 09:15 sati
Parcela PP „Agro-Tovarnik“, pokraj salaša „Ivanci“, Tovarnik
Kod nas u županiji je bilo jučer natjecanje... Et odma da se i pohvalim osvoio sam treče mjesto u klasi plugova ravnjaka a u glavnoj ulogi Zetor 6245 i plug Vogel noot 3x14"
nisam imo vremena slikat nažalost sam jedna slika......

Moram vidjet s ostalim jatagancima jel imaju šta slika pa da stavim na forum!!!
nisam imo vremena slikat nažalost sam jedna slika......

Moram vidjet s ostalim jatagancima jel imaju šta slika pa da stavim na forum!!!

zeko- Broj postova: 433
God: 24
Registriran: 12.01.2009
1
→→→: VIŠE
u vukovarsko-srijemskoj županiji prvo mjesto otišlo u Bošnjake (plugovi ravnjaci) a prvo mjesto u klasi okretača (3 brazde) ostalo u Tovarniku..

Picek- Broj postova: 1075
Registriran: 13.03.2008
7
Pavinjak je napisao/la:Pozz svima. Čuo sam neki dan na radiu Županji da će u Tovarniku(nisam siguran, u prolazu čuo) biti natjecanje orača. Jeli tko zna kada i gdje točno? Možda bude neke prilike da odem...
pavinjak koliko imaš iz hrvatskog ? jbg meni se desi ajer nisam bio u školi preko 10 god ali ti si u formi ( treba pisati natje.... orača )

kreso- Broj postova: 1998
God: 31
Zanimanje: poljoprivrednik-radnik
Registriran: 09.03.2008
24
Ja sam GRADIŠTANAC, a ako neznaš GRADIŠTANCI nerazlikuju baš Č i Ć, meni je to isto...koje prije stisnem to je.
Pavinjak je napisao/la:Ja sam GRADIŠTANAC, a ako neznaš GRADIŠTANCI nerazlikuju baš Č i Ć, meni je to isto...koje prije stisnem to je.

kreso- Broj postova: 1998
God: 31
Zanimanje: poljoprivrednik-radnik
24
Najbolji orači Međimurja Anja i Bruno
a polju pored voćnjaka Agromeđimurja d.d. u Pušćinama u organizaciji Udruge za natjecanje orača Međimurske županije i Hrvatskog zavoda za poljoprivrednu savjetodavnu službu, održano je u subotu županijsko natjecanje orača Međimurske županije. Orače i goste pozdravila je u ime organizatora Suzana Pajić iz HZPSS, Odsjek za Međimursku županiju, ravnatelj Odsjeka HZPSS za županiju Milorad Šubić, načelnik općine Nedelišće, Mladen Horvat, predsjednik Skupštine Međimurske županije Pero Novački i Tugomir Majdak, načelnik sektora za IPARD program u Ministarstvu poljoprivrede. Svi su oni oračima zaželjeli dobro oko i sreću, koja im je ove godine jako trebala, uvjeti oranja zbog mokre zemlje bili su itekako teški.
Nakon zbrajanja svih bodova u popodnevnim satima te subote, dogodilo se iznenađenje. Prvo mjesto ove je godine osvojila mlada Anja Kolarić iz Savske Vesi, jedina žena natjecateljica među oračima u kategoriji plugova ravnjaka. U kategoriji plugova premetnjaka prvo mjesto osvojio je pak Bruno Čerjavić. Oba pobjednika plasirali su se na državno prvenstvo u oranju u Suhopolje krajem kolovoza ove godine.

a polju pored voćnjaka Agromeđimurja d.d. u Pušćinama u organizaciji Udruge za natjecanje orača Međimurske županije i Hrvatskog zavoda za poljoprivrednu savjetodavnu službu, održano je u subotu županijsko natjecanje orača Međimurske županije. Orače i goste pozdravila je u ime organizatora Suzana Pajić iz HZPSS, Odsjek za Međimursku županiju, ravnatelj Odsjeka HZPSS za županiju Milorad Šubić, načelnik općine Nedelišće, Mladen Horvat, predsjednik Skupštine Međimurske županije Pero Novački i Tugomir Majdak, načelnik sektora za IPARD program u Ministarstvu poljoprivrede. Svi su oni oračima zaželjeli dobro oko i sreću, koja im je ove godine jako trebala, uvjeti oranja zbog mokre zemlje bili su itekako teški.
Nakon zbrajanja svih bodova u popodnevnim satima te subote, dogodilo se iznenađenje. Prvo mjesto ove je godine osvojila mlada Anja Kolarić iz Savske Vesi, jedina žena natjecateljica među oračima u kategoriji plugova ravnjaka. U kategoriji plugova premetnjaka prvo mjesto osvojio je pak Bruno Čerjavić. Oba pobjednika plasirali su se na državno prvenstvo u oranju u Suhopolje krajem kolovoza ove godine.

paor- Admin

- Broj postova: 3040
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
41
→→→: VIŠE -

Reko sam da se nebudem ženio ali kad bi nju upoznao odmah bi ju i na prvu ženio :P

falkon 2- Broj postova: 5070
Registriran: 06.02.2010
44
→→→: VIŠE -

Šta da radim sa ženom koja ore bolje od mene ? Da pravim ručak dok se ona vrati iz polja ?

pingo- Broj postova: 4920
1
COOL...
Cura ide s mnom u razred
Mogu se pohvalit da sam bio odma iza nje na listi..
Cura ide s mnom u razred
Mogu se pohvalit da sam bio odma iza nje na listi..

hurli- Broj postova: 695
Registriran: 04.01.2009
11
hurli je napisao/la:COOL...
Cura ide s mnom u razred![]()
Mogu se pohvalit da sam bio odma iza nje na listi..![]()
Sorry ali ovo možda i nisi trebao reči...hahahah, ženska te pobjedila u poslu koji je od pamtivjeka bio za muškarce..NHF
Čestitke na 2.mjestu

Kile- Broj postova: 836
God: 19
Zanimanje: Rudarsko geološko naftni fakultet u Zagrebu, smjer rudarstvo
Registriran: 13.02.2009
1
A čuj ženska ženska,nemam ja Fendt ni kverneland plug...

hurli- Broj postova: 695
Registriran: 04.01.2009
11
dobar izgovor, zar je potreban fendt i kverland plug da bi nešto postigao

Slavonski gačan- Broj postova: 539
Lokacija: uglavnom na dvorištu ili u letu nekad i na kakvom krovu
Registriran: 03.04.2009
0
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4 
Similar topics» Natjecanje orača