Zjockoo
Stranica 1 / 3. • Share •
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3 
Zjockoo
Pozdrav svima, došlo je i meni da napišem profil
.
Dakle, zovem se Kruno, živim u Varaždinskoj županiji, okolica Ludbrega, trenutno sam apsolvent elektrotehnike s tendencijom diplomiranja čim prije
, a inače doma se bavimo proizvodnjom cvijeća i povrća, kukuruza, pšenice i krumpira.
Neki od strojeva su Belarus MTZ 820 2003.g, Zetor 6711 (tko zna od kad, generalno uređen), tanjurača Sip Soily 305/460 36 diskova, kombajn Zmaj univerzal, generalno uređen, prikolice itd.
Ovdje sam zato jer me zanima svašta u vezi poljoprivrede, osobito strojevi i priključci...
Ništa, pozdrav svima; ma znamo se dobro i sa starog foruma
Dakle, zovem se Kruno, živim u Varaždinskoj županiji, okolica Ludbrega, trenutno sam apsolvent elektrotehnike s tendencijom diplomiranja čim prije
, a inače doma se bavimo proizvodnjom cvijeća i povrća, kukuruza, pšenice i krumpira.Neki od strojeva su Belarus MTZ 820 2003.g, Zetor 6711 (tko zna od kad, generalno uređen), tanjurača Sip Soily 305/460 36 diskova, kombajn Zmaj univerzal, generalno uređen, prikolice itd.
Ovdje sam zato jer me zanima svašta u vezi poljoprivrede, osobito strojevi i priključci...

zjockoo- Broj postova: 548
Zanimanje: ing. Elektrotehnike
Registriran: 17.03.2008
8
Re: Zjockoo
joooš jedan kruno na forumu, pa stvarno 

Mr. Nustemburg- Admin

- Broj postova: 814
Registriran: 09.03.2008
4
zjockoo je napisao/la:Pozdrav svima, došlo je i meni da napišem profil.
Dakle, zovem se Kruno, živim u Varaždinskoj županiji, okolica Ludbrega, trenutno sam apsolvent elektrotehnike s tendencijom diplomiranja čim prije, a inače doma se bavimo proizvodnjom cvijeća i povrća, kukuruza, pšenice i krumpira.
Neki od strojeva su Belarus MTZ 820 2003.g, Zetor 6711 (tko zna od kad, generalno uređen), tanjurača Sip Soily 305/460 36 diskova, kombajn Zmaj univerzal, generalno uređen, prikolice itd.
A sve one silne samogradnje?

Smiljan- Broj postova: 1994
Zanimanje: Staro gunđalo sa crnim rokovnikom
Registriran: 13.03.2008
2
→→→: VIŠE
To mi je hobi
. Puno sam pričao o tome na starom forumu, pa neću vam sad opet dosađivat s time... 

8
svaka čast na svim samogradnjama!!
a kad budes imo vremena i stavljo koju slikicu u profil onda stavi onu ralicu koja me impresionirala!!

a kad budes imo vremena i stavljo koju slikicu u profil onda stavi onu ralicu koja me impresionirala!!
jel se ovde mozda prodaje grtalica

mladen- Broj postova: 574
God: 28
Registriran: 19.03.2008
0
Naravno, a jel ovdje možda ima pravih kupaca za pravi stroj? 

8
zjockoo je napisao/la:Naravno, a jel ovdje možda ima pravih kupaca za pravi stroj?
Sto mislis?

Smiljan- Broj postova: 1994
Zanimanje: Staro gunđalo sa crnim rokovnikom
Registriran: 13.03.2008
2
→→→: VIŠE
Neznam, slabi ste mi vi kupci, niš ne pišete, niš ne zovete, a ja dajem ispod cijene...eh...što ćeš...

8
Moj novi utovarivač Strojometal TUS 800 4-3.5-P (HRVATSKI PROIZVOD). To je potpuno nova linija utovarivača sa novom tehnologijom izrade i što se mene tiče može stati uz bok Stollu, Haueru i sličnim tvrtkama, a uz daleko prihvatljiviju cijenu. Od opreme ima paralelogram, pojačane dvoradne cilindre, korpu od 2 m, fino upravljanje sa dvije ručice te će imati pomične vilice za palete. Diže do visine od 3,80 m u točki kopčanja , dok je gornja visina noža korpe max. 4,25 m. Dofurao sam ga jučer navečer pa evo nekoliko slika:
Testiranje podizne moći kod proizvođača. U kutiji je bilo 1650 kg utega i digao je sve bez ikakvih problema, jedino su prednje gume lagano «sjele», no zadnji kraj traktora nije se uopće pomaknuo, a nema protu-utega. Centar mase je napravljen, ma da ne kažem «savršeno».

Pogled iz kabine prema naprijed; veliko vidno polje, krakovi minimalno smetaju u vidokrugu i ne predstavljaju nikakav problem u transportu pošto je utovarivač smješten maksimalno blizu kabine tj. središta traktora.

Max. visina:

Evo to je za sad to. Sutra ću ići sa njime u rad sa zemljom pa će biti još slika i dojmova.
Testiranje podizne moći kod proizvođača. U kutiji je bilo 1650 kg utega i digao je sve bez ikakvih problema, jedino su prednje gume lagano «sjele», no zadnji kraj traktora nije se uopće pomaknuo, a nema protu-utega. Centar mase je napravljen, ma da ne kažem «savršeno».

Pogled iz kabine prema naprijed; veliko vidno polje, krakovi minimalno smetaju u vidokrugu i ne predstavljaju nikakav problem u transportu pošto je utovarivač smješten maksimalno blizu kabine tj. središta traktora.

Max. visina:

Evo to je za sad to. Sutra ću ići sa njime u rad sa zemljom pa će biti još slika i dojmova.

8
ima li mogućnost ugradnje vilica za rolobale?pitam jer na njih ide još jedan cilindar,pa me zanima može li rus to izvesti?

abrkili- Broj postova: 1386
God: 24
Zanimanje: student veterinarske medicine
Registriran: 14.03.2008
11
→→→: VIŠE -

dobra stvar ;čestitam na kupnji, nek te dugo služi!!
još da prodaš one strojeve niko sretniji he he!!!
još da prodaš one strojeve niko sretniji he he!!!
vujo- Broj postova: 106
God: 41
Registriran: 01.05.2008
0
Abrkili, može. To je samo treća komanda. Meni su sad uz ovo ostale još dvije dvoradne free, znači 4 priključka.
Hvala Vujo. E, da, to bi bilo nešto. Sad su tek oni strojevi na AAAAKCCCCIJJJJJJJIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sad vidite zbog čega ih prodajem
Hvala Vujo. E, da, to bi bilo nešto. Sad su tek oni strojevi na AAAAKCCCCIJJJJJJJIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sad vidite zbog čega ih prodajem

8
zjocko cestitam svaka castt ljepo mu stoji, mozesli poslikat rucicu skojom komandujes kazes da su ti one dvije do volana slobodne onda gdje si prikopco dovod na utovarivac

mladen- Broj postova: 574
God: 28
Registriran: 19.03.2008
0
Evo sa ove dvije se upravlja i mogu reći da je regulacija jako precizna te nema trzaja. Prijenos tlaka je uzet sa srednje komande Rusa, a povratna veza je preko čepa za dolijevanje ulja u spremnik.

8
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3 
Stranica 1 / 3.