Podrivači
Stranica 35 / 37. • Share •
Stranica 35 / 37. •
1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37 
Re: Podrivači
Evo gospodo da se malo uključim u raspravu.
Prvi podrivač smo proizveli za agronomski fakultet pred cca. 20 god. prema njihovim prijedlozima, a i postoji literatura koja točno propisuje potreban kut ulaza radnih tijela u zemlju, tako da podrivač radi zaista jedan jako dobar posao.
Najveći podrivač nam je zahvata 3.0 m i dubine obrade do 80 cm. Konstrukcija je rađena iz bešavnih cijevi promjera fi 130 mm i sa debljinom mesa 10 mm, plosnati čelici su debljine 25 mm, kao i rila za dubinu do 70 cm, a za veće dubine su rila debljine 30 mm ( rila su izrađena iz visokokvalitetnog materijala ).
Od valjaka imamo u ponudi klasičan cjevasti valjak (kao na slici), koji je uključen u cijenu podrivača, te Packer valjak, dupli jež i dupli zvjezdasti valjak.
Broj radnih tijela, te dubina obrade kao i širina obrade se izrađuje prema želji kupca.
Sve u svemu, u mogučnosti smo Vam ponuditi jedan izuzetan domaći proizvod, po povoljnoj cijeni.
Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
Nadam se da sam Vam na ovaj način malo pobliže približio naš proizvod.
Lijep pozdrav i ugodne blagdane.
Prvi podrivač smo proizveli za agronomski fakultet pred cca. 20 god. prema njihovim prijedlozima, a i postoji literatura koja točno propisuje potreban kut ulaza radnih tijela u zemlju, tako da podrivač radi zaista jedan jako dobar posao.
Najveći podrivač nam je zahvata 3.0 m i dubine obrade do 80 cm. Konstrukcija je rađena iz bešavnih cijevi promjera fi 130 mm i sa debljinom mesa 10 mm, plosnati čelici su debljine 25 mm, kao i rila za dubinu do 70 cm, a za veće dubine su rila debljine 30 mm ( rila su izrađena iz visokokvalitetnog materijala ).
Od valjaka imamo u ponudi klasičan cjevasti valjak (kao na slici), koji je uključen u cijenu podrivača, te Packer valjak, dupli jež i dupli zvjezdasti valjak.
Broj radnih tijela, te dubina obrade kao i širina obrade se izrađuje prema želji kupca.
Sve u svemu, u mogučnosti smo Vam ponuditi jedan izuzetan domaći proizvod, po povoljnoj cijeni.
Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.
Nadam se da sam Vam na ovaj način malo pobliže približio naš proizvod.
Lijep pozdrav i ugodne blagdane.
U nasem okruzenju je cijena u top 2 faktora kod odlucivanja
Jel moguce napravit onaj valjak kao kod Dondija i OLT Mightya i koja para ? Dakle, samo valjak.
http://www.agroklub.com/upload/slike/bjelovarski-sajam-img_8091-2011-jesenski-sajam.jpg
http://www.agroklub.com/upload/slike/bjelovarski-sajam-img_8091-2011-jesenski-sajam.jpg

SteveO- Broj postova: 622
Registriran: 28.08.2009
5
Tnx ali mislim da su oni zavrniti siljci bolji jer pod njima gruda ne moze pobjec a ovi njihovi ravni mozda i ne rade tako dobro, volio bi vidit neke slike u radu i naravno cijenu tih njihovih duplih valjaka. Jer ovi izgledaju ok za usitnjavanje gruda velicine šake al ono što sam ja čupo iz zemlje ne znam kakav valjak treba, treba po meni, imat velik razmak izmedju siljaka, velik razmak izmedju ziljaka gledano od nazad i valjci moraju bit na 40-50 cm jedan od drugog, u biti Dondi valjak je za takvo zlo a tako je najcesce kad se podriva.

SteveO- Broj postova: 622
Registriran: 28.08.2009
5
Poštovani, što se tiče cijena valjaka i podrivača mogu Vam reći da smo sigurno 30-40% jeftiniji od bilo kojeg Dondi ili Pegoraro proizvoda.
Što se tiče rada podrivača i valjaka, mogu Vam provjeriti tko ima u Vašoj blizini naš podrivač i uputiti ga k njemu, vjerujem da će Vam to biti najbolji pokazatelj kvalitete.
Na našoj web stranici trenutno nema slika zvjezdastih valjaka, već duplog ježa, Packer valjka i cjevastog valjka. Inače je vanjski promjer duplog ježa fi 380 mm.
Lijep pozdrav.
Što se tiče rada podrivača i valjaka, mogu Vam provjeriti tko ima u Vašoj blizini naš podrivač i uputiti ga k njemu, vjerujem da će Vam to biti najbolji pokazatelj kvalitete.
Na našoj web stranici trenutno nema slika zvjezdastih valjaka, već duplog ježa, Packer valjka i cjevastog valjka. Inače je vanjski promjer duplog ježa fi 380 mm.
Lijep pozdrav.
koliko bi koštao samo cijevasti valjak od 2 m i kolika je cijena ovog duplog ježa od 2 m???

zeko- Broj postova: 433
God: 24
Registriran: 12.01.2009
1
→→→: VIŠE
lađo je napisao/la:tomica zetor je napisao/la:bećar je napisao/la:
Danas naletjeh na ovo, cijena cca 13kkn sa pdv-om.
Da li ih je itko susretao u radu ?
Dobar je to stroj samo jos treba dat izraditi valjak s kojim složiš neku dubinu.
imam ga ja podrivač je odličan prednost je što ti ne treba veliki traktor jer mu stisne zadnji kraj(nije daleko od traktora).kad je do rame ide 70 cm u zemlju
sa kolko konja vuces taj podrivac??
Ja takvog vučem sa rusom 105ks.

zelenko- Broj postova: 742
God: 21
Zanimanje: Poljoprivredni-tehničar
Registriran: 22.06.2010
10
massey ferguson 4355 je napisao/la:i kak ide,kakva je zemlja kod tebe??
Ide dobro nije mu neki preveliki problem vući to, ima negdje i video i slike kako ide.

zelenko- Broj postova: 742
God: 21
Zanimanje: Poljoprivredni-tehničar
Registriran: 22.06.2010
10
Evo i kod mene prinova,valjak bude naknadno napravljen. Podrivač odlično radi svoj posao,inače radna tijela su pod kutem kao kod Gaspardo podrivača. Ovim putem zahvaljujem kolegi Zjockoo koji mi je dao korisne savjete.

NH T5060 DARKO- Broj postova: 777
Zanimanje: Vozač motornog vozila
Registriran: 26.11.2011
15
Stavit ću i video tokom idućeg tjedna..

15
ja sam neki dan podrival kolegi gdje je ugazio sa cisternom( 23 t ) , vozio gnojnicu stalno se vozio po istom tragu napravio si put na zemlji da se ne vozi stalno sve po sud, šteta što nemam slike nikakve al to su bile jarčuge široke i 30 cm duboke, a ugaženo da jooo, imao šta Case sa onim podivačom radit bogami , 1.6 km/h uz proklizavanja ,a prašilo se u pm....
to je ta kombinacija cisterne i traktora bila...

to je ta kombinacija cisterne i traktora bila...

Matija case 5140- Broj postova: 765
God: 18
Zanimanje: Svinjogojac
Registriran: 18.01.2009
7
DARKO koliko te izašel podrivač

delac- Broj postova: 694
God: 25
Registriran: 28.01.2010
5
14000 kuna. A čuj cijene su otišle u nebo..ali podrivač je jak i težak. Evo bez valjka ima oko 600 kg,dužina noževa je 75 cm.

15
Stranica 35 / 37. •
1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37 
Similar topics» Upozorenje: smeće od podrivača
» Podrivači
» Podrivač ispred rotodrljače
» Podrivač-2radna tijela