Duhan
Stranica 7 / 13. • Share •
Stranica 7 / 13. •
1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13 
Re: Duhan
http://www.termoplin.rs/
Ovi su kod tebe......kupili smo 2008. god. sušaru od njih pa valjda imaju i rame.
Inače rade dosta mehanizacije za duhan, sadilice i sl.
Ovi su kod tebe......kupili smo 2008. god. sušaru od njih pa valjda imaju i rame.
Pozdrav svim duhanđijama iz Požeške županije! Kolega, imaš firmu DMS u Budrovcu, majstor ti pravi rame, pa ga pitaj pošto. Ako ti treba broj, mogu ti dati, ali probaj pronaći sam!
Stipa88- Broj postova: 6
Registriran: 22.01.2011
0
Da neprođe ovogodišnja berba odmene bez ijedne sličice na forumu...

Krx- Broj postova: 1194
God: 29
Registriran: 10.03.2008
10
jeli prodaja duhana TABU tema?

kux- Broj postova: 5
God: 32
Zanimanje: skladištar
Registriran: 07.10.2011
0
Đuka VT je napisao/la:http://www.termoplin.rs/
....ovi veliki plastenici su strava, makar su i moji iskorišteni super jer ih koristim cijelu godinu skupa sa najlonom kojeg uopće neskidam

10
Krx jel koristiš višegodišnje najlone? Znam da i obični traju 2-3 god. nego me zanima dali neko ima iskustva s višegodišnjim, mi smo ove sezone uzeli trogodišnji, a bio je skuplji od standardnih nekih 150 kn ( za T-6 plastenike )
E da kak napreduje berba kod vas ostalih duhanaca, kolko još imate, koliko ste nabrali......????
E da kak napreduje berba kod vas ostalih duhanaca, kolko još imate, koliko ste nabrali......????
Mi deremo punom parom...iduću subotu fešta
ako nešto neiznenadi nedaj bože, jel...
Što se tiče najlona koristimo višegodišnje i pokazali su se prava stvar jer kako i sam kažeš nisu ništa skuplji u odnosu na obične, mi plastenike koristimo cijelu godinu i zato ti velim ovaj veliki plastenik od 40m bi bio bajka samo taka
Što se tiče najlona koristimo višegodišnje i pokazali su se prava stvar jer kako i sam kažeš nisu ništa skuplji u odnosu na obične, mi plastenike koristimo cijelu godinu i zato ti velim ovaj veliki plastenik od 40m bi bio bajka samo taka

10
Đuka@
Antonio@
sa kojim površinama/kapacitetom sušara raspolažete
mi desetak ha i četiri sušare...nebi bilo odgorega imati sad jednu od 150 za kraj
, jel, inače sve uredno stignemo, dvije od 105 i dvije od 78...
Antonio@
sa kojim površinama/kapacitetom sušara raspolažete
mi desetak ha i četiri sušare...nebi bilo odgorega imati sad jednu od 150 za kraj

10
Krx, isto 2 od 105 i 2 od 78. Površina 25 jutara. Striko isto 25 jutara i 4 sušare od 87 rama. Bere se cijeli tjedan osi nedjelje, ponedjeljak, utorak se bere kod nas, a srijedom 2 se beru i četvrtak i petak striko i on subotom dvije 2 bere.

Antonio_JD- Broj postova: 1397
Registriran: 20.12.2009
10
Što se tiće kapaciteta sušenja tu samo jako tanki.... oko 16 ha i 4 sušare ( 78 rama ) zato zadnjih 4-5 tjedana iznajmljujemo još 4 sušare od 78. Nagodinu uzimamo vjerojatno još dvije sušare, al i povećavamo površine.
U mom kraju je optimum za 105 rama oko 5 ha, da se sve na vrijeme stigne. Samo većinom svi imaju manje ( pa onda pred kraj vrata traktorima zatvaramo
)
U mom kraju je optimum za 105 rama oko 5 ha, da se sve na vrijeme stigne. Samo većinom svi imaju manje ( pa onda pred kraj vrata traktorima zatvaramo
Đuka VT je napisao/la:
pa onda pred kraj vrata traktorima zatvaramo)
...to mi je poznato

10
Vidio sam da je neko napisao za visegodisnje najlone, mi ih imamo na 2 plastenika. Stvarno su dobri na prvom je star 6 godina , a na drugom 5 . To su neki izraelski najloni i oni daju garanciju na njih 5 godina i ne skidaju se .... E sad sto se tice duhana 5 dana u sedmici se radi . Mi imamo jos oko 5-6 susara . Nabrali smo 46 (licni rekord
) Prosle godine smo imali 38 susara sa 3 tone prve klase ove godine nemamo ni kilograma...

darkman- Broj postova: 39
God: 18
Zanimanje: Ucenik TS
Registriran: 02.07.2011
0
→→→: VIŠE
Stranica 7 / 13. •
1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13 
Similar topics» DUHAN (Nicotiana tabacum L.)
» Duhan
» Prskalica za duhan - novitet - VIROEXPO 2011.
» Samohodne prskalice
» zec c-355
» Duhan
» Prskalica za duhan - novitet - VIROEXPO 2011.
» Samohodne prskalice
» zec c-355
Stranica 7 / 13.